Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μήτσο μου φιλική συμβουλή το παρακάτω άσμα!Αυτό μόνο τηλέφωνικά μετά το Πάσχα. Θα σε πάρω να σου πω!!!! Θελω να σε δω !!!
Ολοι; Εδω ανεβασες ντοκουμεντα......φωτογραφια.Μ' αγαπάτε αλλά όταν έρχεται η στιγμή της πρότασης γάμου όλοι στριβεται δια του αρραβώνος![]()
Η ζωή έχει και τα ρίσκα της....Προσεχε μην πας για μαλλι και βγεις κουρεμενος.....μπλοκαρισμενος....σκεψου το....![]()
Ούτε έστριψα , ούτε τίποτα. Απλά είναι οτι κάποια πράγματα λέγονται ιδιαιτέρως ..............Μ' αγαπάτε αλλά όταν έρχεται η στιγμή της πρότασης γάμου όλοι στριβεται δια του αρραβώνος![]()
Το δαχτυλιδι το εχασαΟλοι; Εδω ανεβασες ντοκουμεντα......φωτογραφια.

Θα πάρουμε άλλο. Μην ανησυχείς!!!!!!!!!!!!!!Το δαχτυλιδι το εχασα![]()
Να ερθω να ψαξουμε μαζι....ειπαμε θα ειμαι φρονιμοςΤο δαχτυλιδι το εχασα![]()

Αυτά τα ψαξιματα της έχω πει να τα προσεχει!!!Να ερθω να ψαξουμε μαζι....ειπαμε θα ειμαι φρονιμος![]()
Ναι γιατι ειναι αθωο κοριτσακι και μπορει ευκολα να την εκμεταλευτουν. Τι ανθρωποι υπαρχουν. Σε τι κοινωνια ζουμε τελικα...Αυτά τα ψαξιματα της έχω πει να τα προσεχει!!!
Σόδομα και Γόμορρα δάσκαλε!!!Ναι γιατι ειναι αθωο κοριτσακι και μπορει ευκολα να την εκμεταλευτουν. Τι ανθρωποι υπαρχουν. Σε τι κοινωνια ζουμε τελικα...
Σε πιο σημειο του σωματος μου θελεις να ψαξεις ?Να ερθω να ψαξουμε μαζι....ειπαμε θα ειμαι φρονιμος![]()
Να πω?Σε πιο σημειο του σωματος μου θελεις να ψαξεις ?![]()
Πες παιδι μουΝα πω?
Να πω?
Γιατί μιλάγαμε?Πες παιδι μου![]()
Θα ξεκινησω απο πανω και σιγα και αργα θα ταξιδεψω με την γλωσσα προς τα κατω.Σε πιο σημειο του σωματος μου θελεις να ψαξεις ?![]()
Η ελπιδα πεθαινει τελευταια !Κατοχύρωσε τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Ποτέ δεν ξέρεις.

Για αυτό δεν πρόκειται να παντρευτώ ποτέ Ελπίδα.Η ελπιδα πεθαινει τελευταια !
![]()
Για την προταση γαμου που ερχεται απο πολυ μακριαΓιατί μιλάγαμε?
Ξεχάστηκα!!!

Παντρεψου μια ΕλεναΓια αυτό δεν πρόκειται να παντρευτώ ποτέ Ελπίδα.

Νομίζω κάτι για γαμησια λέγαμε όχι για γάμο!!!Για την προταση γαμου που ερχεται απο πολυ μακριά