Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Οτι θελει το μωρο μου !Ειμαι στην μειονότητα που σε θελω με ολόσωμο κορμάκι αλλά θα γράφεις ωραία. Τι ωραία τελεια δλδ
Ελα ετοιμασου να βγουμε για ποτο

....δασκαλε ημουν καλη μαθητρια αυτην την εβδομαδα ??
Έχω γεννηθει ετοιμος,για γυναικαρες σαν εσένα!Ελα ετοιμασου να βγουμε για ποτο![]()
Γιατί μας το κάνεις αυτό Έλενα; Σέρνονται και....εμφράγματα, ειδικά για εμάς του μεγαλούτσικους...
Η γυναικαρα με τα μαυραΈχω γεννηθει ετοιμος,για γυναικαρες σαν εσένα!

Οταν εχω καλη διαθεση δημιουργω !Γιατί μας το κάνεις αυτό Έλενα; Σέρνονται και....εμφράγματα, ειδικά για εμάς του μεγαλούτσικους...

Θα το πάρω επάνω μου και δεν πρέπει....να είσαι καλά Έλενα, μας ανυψώνεις το ΄΄ηθικό΄΄...Οταν εχω καλη διαθεση δημιουργω !
Υ Γ.. εισαι πολυ γοητευτικος αντρας![]()
Αν θυμαμε καλα στο εχω πει και σε συναντηση μας !Θα το πάρω επάνω μου και δεν πρέπει....να είσαι καλά Έλενα, μας ανυψώνεις το ΄΄ηθικό΄΄...
Λοιπον θα πρεπει να σε εξετασω για να εχω αποψη. Αλλη ειμαι σιγουρος οτι εισαι αψογη οπως παντα.....δασκαλε ημουν καλη μαθητρια αυτην την εβδομαδα ??

Μου επιτρεπεται να βγω για ποτο ή θεωρειται οτι ειναι περασμενη η ώρα ??Λοιπον θα πρεπει να σε εξετασω για να εχω αποψη. Αλλη ειμαι σιγουρος οτι εισαι αψογη οπως παντα.
![]()
Ειδα οτι εχεις κανονισει. Δεν θελω να σου χαλασω την εξοδο. Καλα να περασετε.Μου επιτρεπεται να βγω για ποτο ή θεωρειται οτι ειναι περασμενη η ώρα ??
Σε ευχαριστω πολυ !Ειδα οτι εχεις κανονισει. Δεν θελω να σου χαλασω την εξοδο. Καλα να περασετε.
Ο δασκαλος εχει κατανοηση.

Καλα να περασεις.Σε ευχαριστω πολυ !
Καλο βραδυ να εχουμε !
Οσοι μεινουν σπιτι καλη ξεκουραση και οσοι βγουμε βολτιτσα καλα να περασουμε !
![]()
γυναικαρα εισαι με οτι και αν φορεσεισΗ γυναικαρα με τα μαυρα
Σε ευχαριστω![]()