Διαγραμμένο μέλος 49167
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 50.711
- Πόντοι
- 24.385
Καλημέρα στο τόπικ τών αρχών & των εκλεκτών φίλων...
σημερα ειναι μια ιστορικη ημερα φιλε μαφιοζε περναει το νομοσχεδιο για τους οπαδους του ουρανιου τοξουΚαι προσοχή μη μπλεξετε τους αγίους!

Καλημερα αγορι μου γλυκο !
Καλημέρα στο τόπικ τών αρχών & των εκλεκτών φίλων...

ρε μπουρτζοβλαχε που ειναι τα σοκολατακια και τα λουλουδια ταμτακο ε ταμτακομπονζουουρ τουρκοπιασμα![]()
μπρρρ ο κοσμοσ λεει καλημερα πρωτα καφρεε.και μετα λεσ εμενα βλαχορε μπουρτζοβλαχε που ειναι τα σοκολατακια και τα λουλουδια ταμτακο ε ταμτακο

Δυστυχως εχω μπλοκαρει πολυ κοσμο !Έχει μείνει ακόμη κανείς που να μπορεί να σου στείλει μύνημα![]()
τι καλημερα ρε βασιλακη καιλα 12.22μπρρρ ο κοσμοσ λεει καλημερα πρωτα καφρεε.και μετα λεσ εμενα βλαχο![]()
Κι εγω αργησα να ξυπνησω σημερα !τι καλημερα ρε βασιλακη καιλα 12.22
5 το πρωι πρεπει να πηγαινεις να ταιζεις τα κατσικακια γιατι ο τσομπανακος θα σαλαγαει τα προβαταΚι εγω αργησα να ξυπνησω σημερα !
Λιγο η φυση λιγο η ησυχια λιγο τα σηριαλ που βλεπω μεχρι αργα !
Να το αποτελεσμα !
Κοριτσι για σπιτι λεω οτι ειμαι ......χαχαχαχαχα
Τι ωρα ειναι αυτη που ξυπνας κυρια μου ?
Θελω και παντριες ...χαχαχαχα

η τριτη ηλικια κοιτανε να παρουν ενα πακετο μακαρονια να φανε γιατι η συνταξη δεν φτανει ουτε για το καφενειοΑκούω τοσα αντικρουωμενα ερωτικά story που δεν βάζει ο νού σας για την ημέρα του αγίου βαλεντίνου !
《 ξενέρωτη αυτή η γιορτή?》
《 σιγά μην γιορτάζω δεν υπάρχει διάθεση》
《 εμπόριο και ο βαλεντινος ...
Κάποιοι οργανώνουν με τον έτερο ήμιση κάποιο ρομαντικό δείπνο με κεριά που θα έχει συνέχεια!
Και κάποιος δεν θέλει να ζήσει το όνειρο !
Ο έρωτας δεν κοιτά ηλικίες !
Παλαιότερα έβλεπες αυτή την ημέρα άτομα της τρίτης ηλικίας με κυκλοφορούν με ένα λουλούδι
Ηταν το πετάρισμα της καρδιάς η αίσθηση της χαράς και της ευγνωμοσύνης η διάθεση να περάσουν διαφορετικά!
Από την άλλη τον σαρκικό έρωτα τον ζει ο καθένας εκεί που επιθυμεί και όπως επιθυμεί!
χρονια πολλα σε οσους ειναι ερωτευμενοι και αυτοι που δεν ειμαστε ερωτευμενοι να χαιρομαστε κι εμεις τον ερωτα οπως μας αρεσει !
ΜΕ ΑΓΑΠΗ![]()
Χρονια πολλά σε όλους τους ερωτευμένους να περασεται καλά σήμερα με τα παθοι σας και τις λαγνειες ....!!!!!
Κι εγω αργησα να ξυπνησω σημερα !
Λιγο η φυση λιγο η ησυχια λιγο τα σηριαλ που βλεπω μεχρι αργα !
Να το αποτελεσμα !
Κοριτσι για σπιτι λεω οτι ειμαι ......χαχαχαχαχα
Τι ωρα ειναι αυτη που ξυπνας κυρια μου ?
Θελω και παντριες ...χαχαχαχα
ΔηλαδήΧρονια πολλά σε όλους τους ερωτευμένους να περασεται καλά σήμερα με τα παθοι σας και τις λαγνειες ....!!!!!
Ρε γιδοβοσκε που είναι τα λουλούδια
Πολυζωη μην μαλωνεις συνεχειαΡε γιδοβοσκε που είναι τα λουλούδια
το αγορι μου !Γλύφε τα πόδια της Λένας γλυφε...!!!Δηλαδή
"Έρωτα μου τοκλυφε,γλυφε το κορμι μου γλυφε"
Θα σε πάει στο Χειμαδιό με το γάιδαροΠολυζωη μην μαλωνεις συνεχειατο αγορι μου !
Ειναι ρομαντικο παιδι και ειμαι σιγουρη οτι καποια εκπληξηθα μου ετοιμαζει για το βραδυ !
Θα κανουμε ενα ταξιδι ολο τρελασαν να ειναι η τελευταια μας φορα !
![]()