Τώρα στεναχωρήθηκαΔεν γελάσαμε!
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τώρα στεναχωρήθηκαΔεν γελάσαμε!
τσαι και συμπαθεια
Ειπα να ανεβασω και μια διαφορετικη φωτο οχι ολο γυμνεςτσαι και συμπαθειαπαλι γυμνη φωτογραφια εβαλες τσιτσιολινα
![]()

Αηδία κατάντησες.. έλεος πια με τις γυμνές....ο γαμπρουλης τι θα δεί??? Που δεν έχουμε δει εμείς...Ειπα να ανεβασω και μια διαφορετικη φωτο οχι ολο γυμνες![]()
Την ομορφια της ψυχης μου !Αηδία κατάντησες.. έλεος πια με τις γυμνές....ο γαμπρουλης τι θα δεί??? Που δεν έχουμε δει εμείς...
Αν η ψυχη σου ειναι οπως το σωμα σου....πηδα μου και την ψυχηΤην ομορφια της ψυχης μου !
εκει πραγματικα εισαι πανεμορφη.Την ομορφια της ψυχης μου !
ρε ακομα και τη νουνα σου πυραζεισ.δεν θα σου ξανα παρει τιποταΑηδία κατάντησες.. έλεος πια με τις γυμνές....ο γαμπρουλης τι θα δεί??? Που δεν έχουμε δει εμείς...

Και πότε του πήρε; έχει που ζητάει εκείνες τις ρημαδιακές σοκολάτες κάτι μήνες μη πώ κάτι χρόνια τώραρε ακομα και τη νουνα σου πυραζεισ.δεν θα σου ξανα παρει τιποτα![]()

.....τα Χριστούγεννα πάλι δώρο και άμα.....αν σταματησει να μασ πυραζει θα του παρει.Και πότε του πήρε; έχει που ζητάει εκείνες τις ρημαδιακές σοκολάτες κάτι μήνες μη πώ κάτι χρόνια τώρα.....τα Χριστούγεννα πάλι δώρο και άμα.....
![]()
Ειναι πειραχτηρι μεγαλο δεν σταματαει αυτος....αν σταματησει να μασ πυραζει θα του παρει.
Δεν του πηρα σοκολατες γιατι μου ειπε οτι κανει διατροφη και δεν τρωει για ενα διαστημα γλυκα !Και πότε του πήρε; έχει που ζητάει εκείνες τις ρημαδιακές σοκολάτες κάτι μήνες μη πώ κάτι χρόνια τώρα.....τα Χριστούγεννα πάλι δώρο και άμα.....
![]()
το μονο συγουρο.Ειναι πειραχτηρι μεγαλο δεν σταματαει αυτος....
Επρεπε να σου διευκρινισει για ποσο διαστημα δεν θα τρωει γλυκα.....εδω κοντευω να ασπρισουν οι τριχες μου απο κατω και σοκολατες ακομα να δει ο ερμος....Δεν του πηρα σοκολατες γιατι μου ειπε οτι κανει διατροφη και δεν τρωει για ενα διαστημα γλυκα !
Ωραια φωτογραφια.....ενα δαχτυλο, μια κουπα με τσαι....και η φαντασια να καλπαζει.....

δεν προκειται το ξερω.αφου δεν σου ειπα θα σκασει αν δεν το κανει

Γι' αυτό σου λέω και εγώ.....ροκανάει ο πόντικας λουλάκι;.....δεν προκειται το ξερω.αφου δεν σου ειπα θα σκασει αν δεν το κανει![]()