Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 127.233
Με τον αρραβωνιάρη μου περνάει μία κρίση η σχέση μας αλλά πιστεύω θα τα βρούμε!γιουφτο να παρεις και τον αραββωνιαρη τον κουβαρντα και να ερθετε επισκεψη
Νομίζω ότι με έχεις απατήσει

Με τον αρραβωνιάρη μου περνάει μία κρίση η σχέση μας αλλά πιστεύω θα τα βρούμε!γιουφτο να παρεις και τον αραββωνιαρη τον κουβαρντα και να ερθετε επισκεψη

ασε θα του εξηγησω εγω το ονειροΜε τον αρραβωνιάρη μου περνάει μία κρίση η σχέση μας αλλά πιστεύω θα τα βρούμε!
Νομίζω ότι με έχεις απατήσει![]()
Εγώ όμως του είμαι πίστη δεν τον έχω απατήσει τον τελευταίο καιρό!ασε θα του εξηγησω εγω το ονειρο
Εσυ να μου πεις.....που θα με στειλεις μετα.Δάσκαλε πόσες και σήμερα σού έμειναν υπόλοιπο
Δάσκαλε, παντρέψου την να ελευθερωθείςΕσυ να μου πεις.....που θα με στειλεις μετα.
Αφου η μαθητρια μου δεν κανει κατι για αυτο.....δεν θα βγω ποτε.
Αιωναι φυλακισμενος
![]()

Δεν με θελει εμενα.....με βλεπει μονο φιλικα......Δάσκαλε, παντρέψου την να ελευθερωθείς![]()

esy θα μεινεις αιωνια μαζι της σαν τον μιμικο και την μαιρηΔάσκαλε, παντρέψου την να ελευθερωθείς![]()
Χτενιζει το καταιφι!Τιναζει τον κουραμπιέ ή ξεσκονίζει το πόμολο!
Το καταΐφι ή τα μακαρόνια?Χτενιζει το καταιφι!
μερσεντεσ χαχααααΠοιας μάρκας..;;
Κλαίω ρε μαλέα![]()
Με αμύγδαλα είναι η με φυστίκι ΑιγίνηςΧτενιζει το καταιφι!
Θεριζει ο bilgun.......Χτενιζει το καταιφι!

με πασα τεμπο και λιοσπορα χαχαααααΜε αμύγδαλα είναι η με φυστίκι Αιγίνης
ταινιαρααα. που τη θυμηθυκεσ αλανι μου.ο κυνηγοσ με το σβατζενεκερ.Θεριζει ο bilgun..............με το minigun.....
![]()
Να λέμε την αλήθεια στον κόσμο με ντουμπλαριζε....ταινιαρααα. που τη θυμηθυκεσ αλανι μου.ο κυνηγοσ με το σβατζενεκερ.

Καλημέρα αγάπη μου !!Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή!!![]()

Καλημέρα νταρλινγκ, ορίστε το είπα στη γλώσσα σου μιας και έχεις μεγαλώσει στα Λονδίνα..Καλημέρα αγάπη μου !!
![]()

.....και στο Λονδίνο θα γίνει ο γάμος μας γλυκε μουΚαλημέρα νταρλινγκ, ορίστε το είπα στη γλώσσα σου μιας και έχεις μεγαλώσει στα Λονδίνα..![]()