πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 104.578
- Πόντοι
- 16.131
Έτσι δάσκαλε κουβαρντα...άκου σού ρε πουστη μου που βρέθηκαν τόσοι σνοιχτοχερηδες εδώ μεσαΘα σου φερω εννοειται. Ξερω και τι θα διαλεξω...
Σου κανει αυτο;
![]()
Έτσι δάσκαλε κουβαρντα...άκου σού ρε πουστη μου που βρέθηκαν τόσοι σνοιχτοχερηδες εδώ μεσαΘα σου φερω εννοειται. Ξερω και τι θα διαλεξω...
Σου κανει αυτο;
![]()
Εσύ γιατί δεν κοιμασε ??Έτσι δάσκαλε κουβαρντα...άκου σού ρε πουστη μου που βρέθηκαν τόσοι σνοιχτοχερηδες εδώ μεσα
Βλεπει Φαρμα....παιρνει ιδεεςΕσύ γιατί δεν κοιμασε ??
Έχω πάρει άδεια διανυκτέρευσης μετά θεαμάτωνΕσύ γιατί δεν κοιμασε ??
Ειμαι XXXXXXXLarge εγω.....σε ολα ομως.Έτσι δάσκαλε κουβαρντα...άκου σού ρε πουστη μου που βρέθηκαν τόσοι σνοιχτοχερηδες εδώ μεσα
Το ξέρω δεν έχεις αφήσει σοφρωνιστικο κατάστημα σε όλα τα κοσμικά θέρετρο του πλανήτη μαςΕιμαι XXXXXXXLarge εγω.....σε ολα ομως.
Παγιδευμένοι βλέπεις??Έχω πάρει άδεια διανυκτέρευσης μετά θεαμάτων
Μπα μου εχουν μεινει μερικα ακομη. Εχω ακομη δρομο.Το ξέρω δεν έχεις αφήσει σοφρωνιστικο κατάστημα σε όλα τα κοσμικά θέρετρο του πλανήτη μας
Ξεκινάει σε 10Παγιδευμένοι βλέπεις??
ετοιμάζω ταξίδι μοναχά για πάρτη σουΜπα μου εχουν μεινει μερικα ακομη. Εχω ακομη δρομο.

Θα παω με παρεα λεω. Καλυτερα θα ειναι. Να μου φυλαει τα νοτα μου. Αν πεσει το σαπουνι;;ετοιμάζω ταξίδι μοναχά για πάρτη σου![]()

Δάσκαλε τι έχουμε εδώ κασελακιαδαΘα παω με παρεα λεω. Καλυτερα θα ειναι. Να μου φυλαει τα νοτα μου. Αν πεσει το σαπουνι;;
![]()

Αυτο θελουμε να αποφυγουμεΔάσκαλε τι έχουμε εδώ κασελακιαδα![]()
Ταξίδι δεν θα πάτε πουθενά χωρίς εμένα!ετοιμάζω ταξίδι μοναχά για πάρτη σου![]()

Πρέπει να ανοίξεις τους ορίζοντες σουΑυτο θελουμε να αποφυγουμε

Κλαίω από τα γελια !Πρέπει να ανοίξεις τους ορίζοντες σουαλλιώς θα σε πουν Ντι ντι
![]()

Μόνο δάκρυα χαράς από εδώ και στο εξής!Επιτελους δακρυα χαρας
![]()
την καλησπερα μου μαζι με την αγαπη μου παντα