Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 164.241
Πίνω και ανθρακούχο νερό !!εσυ πουλακι μου μονο εμφιαλωμενο τιποτα αλλο και μεχρι 2 ποτηρια το πολυ
Πίνω και ανθρακούχο νερό !!εσυ πουλακι μου μονο εμφιαλωμενο τιποτα αλλο και μεχρι 2 ποτηρια το πολυ
καταχρησεις πολλεςΠίνω και ανθρακούχο νερό !!

Εγώ της τα έχω πει, όπως και εσύ..στην 110 να τα πειςεγω δεν εχω αλλαξει γουστα πηγαινω μονο με γυναικες
![]()
Οι 50 αποχρωσεις του γκρι ???Εσενα σε έχω στην γκρι λίστα!!
![]()
Αφου όπου πάω, τσουπ , πεταγεσαι σαν την πορδή και εσύ! Μην τολμήσω να κάνω κάτι!ο γαμπρουλης με εχει κανει διασημο![]()
να παρω λιγο απο την φημη σου μεντορα μουΑφου όπου πάω, τσουπ , πεταγεσαι σαν την πορδή και εσύ! Μην τολμήσω να κάνω κάτι!
![]()
Θα ανοιξουμε ταβέρνα, οι 7 γαμπροί! Ψάχνουμε άλλους 5!!!να παρω λιγο απο την φημη σου μεντορα μουμην εισαι κακος
![]()
Τι ταβέρνα με θαλασσινά?Θα ανοιξουμε ταβέρνα, οι 7 γαμπροί! Ψάχνουμε άλλους 5!!!
θα βαλουμε τον μητσο να κανει face controlΘα ανοιξουμε ταβέρνα, οι 7 γαμπροί! Ψάχνουμε άλλους 5!!!

Μόνο θαλασσινά για να έχουμε και εκλεκτές παρουσίες!Τι ταβέρνα με θαλασσινά?
Θα το φουνταρει το μαγαζι αυτός! Εγώ πέρασα 5 συνεντεύξεις μέχρι να δώσει το οκ στην Έλενα!θα βαλουμε τον μητσο να κανει face control![]()
etsi etsiΜόνο θαλασσινά για να έχουμε και εκλεκτές παρουσίες!

Ε !ο ένας θα φεσώνει την εφορία...ο άλλος το Εφκα ,κάποιος ΔΕΗ και κάποιος τον ιδιοκτήτη του ακινήτου..Μόνο θαλασσινά για να έχουμε και εκλεκτές παρουσίες!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα το φουνταρει το μαγαζι αυτός! Εγώ πέρασα 5 συνεντεύξεις μέχρι να δώσει το οκ στην Έλενα!
Όχι 69 αποχρώσεις που μου αρέσει και σαν αριθμός!!Οι 50 αποχρωσεις του γκρι ???
Ο καλύτερος αριθμός!Όχι 69 αποχρώσεις που μου αρέσει και σαν αριθμός!!
![]()
και με τις μεγαλες και σκληρες ρωγες τι θα γινεται ??Όχι 69 αποχρώσεις που μου αρέσει και σαν αριθμός!!
![]()
Ωχ αμαν αμαν!
Κοιταξε , για να πας στα Οσκαρ ειναι καλο. Για κρεβατοκαμαρα , ουκ εν τω πολλω ( εσωρουχο ) το ευ