Ο καινούργιος γυμναστής στην έδωσε???Θελωωωωωωω!!
Είμαι σε διατροφή και πεινάω τώρα!!
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ο καινούργιος γυμναστής στην έδωσε???Θελωωωωωωω!!
Εφτασαν......εχεις δοκομασει γλυκα ποπκορν; Μου αρεσουν πιο πολυ απο τα αλμυρα.Θελωωωωωωω!!
Εγω παλι... μόνιμα σε διαστροφή!Θελωωωωωωω!!
Αντε, καληνύχτα...
Από τόσο νωρίς??Αντε, καληνύχτα...
Εγω παλι... μόνιμα σε διαστροφή!
Δεν εχουν ολοι τις αντοχες σου νεαρα.Από τόσο νωρίς??
Γαμωτο, με την πολιτικη ορθοτητα σας, μου χαλασετε το set upΕνταξει βρε συ καποια πραγματα ειναι πιο σοβαρα, δεν ξερω, βασικα με εβγαλες απο μια πλανη
1...δεν νυστάζω..Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν εχουν ολοι τις αντοχες σου νεαρα.
Παρακαλώ αγάπη μ....Γαμωτο, με την πολιτικη ορθοτητα σας, μου χαλασετε το set up
Τελος παντων εγω θα το πω , γιατι ειναι σημαντικο
Για πολλα χρονια νομιζα οτι σοκολατινα και προφιτερολ ειναι το ιδιο πραγμα, δηλ οτι το προφιτερολ ειναι σοκολατινα μεσα σε μπωλ
Αλλα ακουγα την @Ελενα110 που της αρεσει το προφιτερολ, και σκεφτηκα , αυτη η μουσιτσα κατι θα ξερει παραπανω
Και πηγα σε ενα καλο ζαχαροπλαστειο και πηρα μια πιατελα ( το οικογενειακο μεγεθος ) και η αληθεια μου αποκαλυφθηκε
Δεν ειναι σοκολατινα , ειναι αυτη η υγρη μους σοκολατα , ελαφρια και δυνατη ταυτοχρονα , και υπαρχουν μεσα αυτες οι μπαλες σφολιατας γεμισμενες με ασπρη σαντιγυ , και λιωνουν αυτα ολα μαζι στον ουρανισκο σου , και γινεται μια εκρηξη γευσης
Ελενα μου μισοαστεια , μισοσοβαρα σε ευχαριστω![]()
Μολις σου εγραψα ενα διδυραμβο για το προφιτερολ και ειναι οντως ετσι1...δεν νυστάζω..
2..ψιλοπειναω για γλυκό
3..μου τελείωσαν τα τσιγάρα..
Αυτά τα λίγα....χαχαχαχα
![]()
Μας γαμησες τωρα... τι το ανέφερες το προφιτερολ ρε συ?Γαμωτο, με την πολιτικη ορθοτητα σας, μου χαλασετε το set up
Τελος παντων εγω θα το πω , γιατι ειναι σημαντικο
Για πολλα χρονια νομιζα οτι σοκολατινα και προφιτερολ ειναι το ιδιο πραγμα, δηλ οτι το προφιτερολ ειναι σοκολατινα μεσα σε μπωλ
Αλλα ακουγα την @Ελενα110 που της αρεσει το προφιτερολ, και σκεφτηκα , αυτη η μουσιτσα κατι θα ξερει παραπανω
Και πηγα σε ενα καλο ζαχαροπλαστειο και πηρα μια πιατελα ( το οικογενειακο μεγεθος ) και η αληθεια μου αποκαλυφθηκε
Δεν ειναι σοκολατινα , ειναι αυτη η υγρη μους σοκολατα , ελαφρια και δυνατη ταυτοχρονα , και υπαρχουν μεσα αυτες οι μπαλες σφολιατας γεμισμενες με ασπρη σαντιγυ , και λιωνουν αυτα ολα μαζι στον ουρανισκο σου , και γινεται μια εκρηξη γευσης
Ελενα μου μισοαστεια , μισοσοβαρα σε ευχαριστω![]()
1. Θα σου κρατησω παρεα μεχρι να σε παρει ο υπνος1...δεν νυστάζω..
2..ψιλοπειναω για γλυκό
3..μου τελείωσαν τα τσιγάρα..
Αυτά τα λίγα....χαχαχαχα
![]()
Ξεκίνα σιγά σιγα σε 6 ώρες θα είσαι σπίτι μου !!1. Θα σου κρατησω παρεα μεχρι να σε παρει ο υπνος
2. Φερνω εκμεκ
3. Τι μαρκα να φερω;;;
Με αγαπη
Οντως ετσι ειναι. Τρεις γευσεις σε μια , και τη μους σοκολατα μπορεις να τη γλυψεις απο τις σκληρες και μεγαλες ρωγες μιας κυριαςΜας γαμησες τωρα... τι το ανέφερες το προφιτερολ ρε συ?
Η αποσταση δεν μπορει να μας χωρισει.......θα σου φτιαξω πρωινο οταν φτασω.Ξεκίνα σιγά σιγα σε 6 ώρες θα είσαι σπίτι μου !!
Εγώ τώρα τι να γλυψω ??Οντως ετσι ειναι. Τρεις γευσεις σε μια , και τη μους σοκολατα μπορεις να τη γλυψεις απο τις σκληρες και μεγαλες ρωγες μιας κυριας
Καρδούλα μου θα σε περιμένω γυμνή!!Η αποσταση δεν μπορει να μας χωρισει.......θα σου φτιαξω πρωινο οταν φτασω.
Κρουασαν.....καφες.....φρεσκος χυμος πορτοκαλι......φρουτα......φρεσκες βαφλες.
Τωρα τι περιμενεις να μην ξεκινησω......μπαινω στο αυτοκινητο ηδη.......μην κουνηθεις.Καρδούλα μου θα σε περιμένω γυμνή!!