Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 160.237
Εγώ κοιμάμαι στις 5:00 !!Θα κοιμάμαι 04:59 ρε γαμωτο!
Οπότε δεν γίνεται να βρεθούμε !!
Εγώ κοιμάμαι στις 5:00 !!Θα κοιμάμαι 04:59 ρε γαμωτο!
Μολις εφαγα ακυρο... καλή φάση... να σου πω ότι μου' χει ξανατυχεί, ψέμματα θα σου πω..Εγώ κοιμάμαι στις 5:00 !!
Οπότε δεν γίνεται να βρεθούμε !!
Για όλα υπάρχει πρώτη φορά!Μολις εφαγα ακυρο... καλή φάση... να σου πω ότι μου' χει ξανατεθεί, ψέμματα θα σου πω..

Τώρα θυμήθηκα ποια φώτο λες !Γιατι πριν απο καιρο ειχες βγαλει μια φωτο , που καθεσαι σε μια καρεκλα με τα ποδια ανοιχτα πανω στην καρεκλα, με μαυρα εσωρουχα, που ειναι πιο καλη απο τη γκουγκλαρισμενη
Σκότωσέ με είναι η τελευταία χάρη που σου ζητώΓια όλα υπάρχει πρώτη φορά!
![]()
Με ένα απλό ποιηματάκι δεν με ρίχνεις θέλω κάτι πιο extreme !!Σκότωσέ με είναι η τελευταία χάρη που σου ζητώ
Σκότωσέ με να 'ρθει η νύχτα να με πάρει να σωθώ
Ξένοσ για σένανε κι εχθρός
Θα 'μαι από σήμερα και μπρος
Ξένος για σένανε κι εχθρός
27-11 = 16 λεπτα. Καλα τα παςΤώρα θυμήθηκα ποια φώτο λες !
Τι γλυκός και καλός που είσαι σήμερα !Αν υπαρχει λεει !!!!![]()

Με ένα απλό ποιηματάκι δεν με ρίχνεις θέλω κάτι πιο extreme !!
Τι γλυκός και καλός που είσαι σήμερα !
Μου φαίνεται σιγά-σιγά θα σε συμπαθήσω !!
![]()
Αυτο το τραινο εφυγε χτες . Μαλλον ησουνα απασχολημενος και δεν το καταλαβες
Τώρα σε ερωτεύτηκα !!
Τυπε εγω το κορίτσι το έριξα όπως διάβασες στο επόμενο ποστ από το δικό σου... αν θες συμβουλές, στειλε pm...Αυτο το τραινο εφυγε χτες . Μαλλον ησουνα απασχολημενος και δεν το καταλαβες![]()
Αμα το εριξες το κοριτσι , ποιο πμ και ποιες συμβουλεςΤυπε εγω το κορίτσι το έριξα όπως διάβασες στο επόμενο ποστ από το δικό σου... αν θες συμβουλές, στειλε pm...
Δεν με έριξες ακόμα δεν είδα το μενού να έχει γλυκό !!Τυπε εγω το κορίτσι το έριξα όπως διάβασες στο επόμενο ποστ από το δικό σου... αν θες συμβουλές, στειλε pm...
Το γλυκό μωρό μου θα το φας πάνω στο κορμί μου!Δεν με έριξες ακόμα δεν είδα το μενού να έχει γλυκό !!
Απανταει γραμματέας στα μηνύματα μου, εγώ είμαι ήδη με την Έλενα και την ταΐζω γλυκάκι...Αμα το εριξες το κοριτσι , ποιο πμ και ποιες συμβουλες
Ειναι οπως αυτοι που πανε διακοπες το Σεπτεβρη, που τους λενε χαριτολογωντας, πανε να μαζεψουν τις καποτες απο την παραλια![]()
χαχαχαχα Σε προδωσε η συγχωνευση των μηνυματωνΤο γλυκό μωρό μου θα το φας πάνω στο κορμί μου!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Απανταει γραμματέας στα μηνύματα μου, εγώ είμαι ήδη με την Έλενα και την ταΐζω γλυκάκι...
Πρέπει να με ταισεις πολλά γλυκά για να με ρίξεις !!Το γλυκό μωρό μου θα το φας πάνω στο κορμί μου!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Απανταει γραμματέας στα μηνύματα μου, εγώ είμαι ήδη με την Έλενα και την ταΐζω γλυκάκι...