sexmasterrr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.420
- Πόντοι
- 801
Ευτυχως τοτε που εχω χιουμορ
θα σου φερω εγωΑυτα λες και θελει να με κλεισει φυλακη ο κος πολυζωης.
Θα μου φερνεις σοκολατες;
![]()
είσαι για ποδολαγνικά και όχι μόνο κόλπα??![]()
Κάποια έβαψε νυχάκια σήμερα!!
Ναι για πολλά κόλπα είμαι ειδικά Σήμερα έχω πολύ όρεξη !!είσαι για ποδολαγνικά και όχι μόνο κόλπα??

για αυτο σε πηρε για δεξι του χερι ο μαφιοζος ?Ναι για πολλά κόλπα είμαι ειδικά Σήμερα έχω πολύ όρεξη !!
![]()
Έχω και μέρες να κάνω έρωτα και εγώ λυσαξει !!για αυτο σε πηρε για δεξι του χερι ο μαφιοζος ?

λυσσαρα θα τραγανισεις παλι αγορακιαΈχω και μέρες να κάνω έρωτα και εγώ λυσαξει !!
Ολα μου φταινε !
Μπλόκαρα δύο το πρωί έτσι για να μην ξεχνιόμαστε....χα χα χα χα χα
Είχα τέσσερις μέρες να μπλοκάρω κάποιον........![]()
Πέρα από χιούμορ είσαι και πολύ ευγενικός !Ευτυχως τοτε που εχω χιουμορ![]()
![]()
παρε ενα λουλουδακι !Έλενα σήμερα από τι ώρα ξεκινάς?Πέρα από χιούμορ είσαι και πολύ ευγενικός !
Στη σημερινή εποχή να είσαι ευγενικός είναι προτέρημα !!
παρε ενα λουλουδακι !
ετσι νουνα να ξοδευειςΠέρα από χιούμορ είσαι και πολύ ευγενικός !
Στη σημερινή εποχή να είσαι ευγενικός είναι προτέρημα !!
παρε ενα λουλουδακι !

Δυστυχώς η καρδούλα μου δεν είμαι Αθήνα από βδομάδα Λέω να έρθω σιγά-σιγά !Έλενα σήμερα από τι ώρα ξεκινάς?
για κοπιασε αν τολμαςΔυστυχώς η καρδούλα μου δεν είμαι Αθήνα από βδομάδα Λέω να έρθω σιγά-σιγά !

Αυτοι που με λενε σπάγκο είναι ανοιχτοχέρηδες ..........ετσι νουνα να ξοδευειςνα μην βγαινουν καποιοι και σε λενε σπαγγο
![]()

βγαλτους στην φορα ξεμπροστιασε τουςΑυτοι που με λενε σπάγκο είναι ανοιχτοχέρηδες ..........![]()

να στρωσω τα κοκκινα χαλιαΕρχομαιιιιι..
![]()

μην μου πεις οτι αυτη ειναι η γυμνη φωτο που θα βαλεις
καλά να περνάς λοιπόν όπου κ να σαι και σε περιμένουμε ανοιχτές αγκάλες καιΔυστυχώς η καρδούλα μου δεν είμαι Αθήνα από βδομάδα Λέω να έρθω σιγά-σιγά !