billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 37.448
- Πόντοι
- 5.956
By the way,αυτός ο μητσος εισσι?να με συγχωρείς αλλά αραίωση είπα και οχι εξαφάνιση.... Νάσαι καλά
By the way,αυτός ο μητσος εισσι?να με συγχωρείς αλλά αραίωση είπα και οχι εξαφάνιση.... Νάσαι καλά
Πολύ καλό... Λες να είμαι εγώ ????By the way,αυτός ο μητσος εισσι?
Εσυ ξερεις καλύτερα!Πολύ καλό... Λες να είμαι εγώ ????
Πεστα φιλε bill που να βρουμε καλυτερα.σιγά μην αραιωσω!!!
Καλημερουδια !!μαλιστα μαλιστατετραημερη προπονηση στην παντοφλα εχει κατα 99.9%
![]()

αστα νουνα ειναι κλειδωμενοι στα υπογεια γιατι υπαρχει εσωτερικη απειλη απο τις γυναικες τουςΚαλημερουδια !!
Όλη η παρέα έχει πάρα χαλάρωση μου φαίνεται και έχει εξαφανιστεί !!
![]()

Ενώ εμείς που είμαστε ελεύθεροι και ωραίοι τριγυρνάμε από δω και από κει !!αστα νουνα ειναι κλειδωμενοι στα υπογεια γιατι υπαρχει εσωτερικη απειλη απο τις γυναικες τους![]()

ε ναι ρε νουνα η μαλακια μια φορα γινεται σε αυτη την ζωηΕνώ εμείς που είμαστε ελεύθεροι και ωραίοι τριγυρνάμε από δω και από κει !!![]()

Μία παροιμία λέειε ναι ρε νουνα η μαλακια μια φορα γινεται σε αυτη την ζωηαν το κανεις συννεχως τοτε του χρονου να βαλω υποψηφιοτητα για MR. MALAKAS
![]()

και μια αλλη νεωτερη λεει μια φορα μλκς παντα μλκςΜία παροιμία λέει
( Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού)
![]()

Καλημερα κοριτσακι.Καλημερουδια !!
Όλη η παρέα έχει πάρα χαλάρωση μου φαίνεται και έχει εξαφανιστεί !!
![]()
Καλημέρα αγαπούλα !!Καλημερα κοριτσακι.
Δηλωνω παρον.
Διακοπες εχουμε ειπα να σε αφησω λιγο πιο χαλαρη.
![]()

ναι δασκαλε καλα κανεις γιατι ειναι απο τα κοριτσια που ενοχλουνταιΚαλημερα κοριτσακι.
Δηλωνω παρον.
Διακοπες εχουμε ειπα να σε αφησω λιγο πιο χαλαρη.
![]()

σου εκανε ενα κοπλιμεντο απο ευγενεια ο ανθρωπος αμεσως να απαντησηςΚαλημέρα αγαπούλα !!
Από πότε χαλαρώνει η Έλενα 110 ??

Ποτε αλλα χρειαζονται και τα μικρα κοριτσια ξεκουραση που και που.Καλημέρα αγαπούλα !!
Από πότε χαλαρώνει η Έλενα 110 ??
εξαρταται ποσα db παλαβομαρας εχειΠοτε αλλα χρειαζονται και τα μικρα κοριτσια ξεκουραση που και που.

Ειναι η αγαπημενη μου μαθητρια κυριε πολυζωη....αλλα εχει και γλωσσιτσα.σου εκανε ενα κοπλιμεντο απο ευγενεια ο ανθρωπος αμεσως να απαντησηςτι θελεις να πει ασε την τρελη στην τρελα της
![]()
πολυ ευγενικος εισαιΕιναι η αγαπημενη μου μαθητρια κυριε πολυζωη....αλλα εχει και γλωσσιτσα.
Τι να κανουμε.

Οι δασκαλοι ετσι πρεπει να ειναι.πολυ ευγενικος εισαιγλωσσαρα - γλωσσοκοπανα
![]()