xxxjim
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 904
- Πόντοι
- 361
Αγαπη ......
Εσενα σε παντρευομαι ανετα !!
Αν με θελεις φυσικα !!!
![]()
Εκλεισε.Ακούω ημερομηνία.Αγαπη ......
Αν με θελεις φυσικα !!!
![]()
Αγαπη ......
Αν με θελεις φυσικα !!!
![]()
Εκλεισε.Ακούω ημερομηνία.Αγαπη ......
Αν με θελεις φυσικα !!!
![]()
Αν ρωτήσεις τον Λουμίδη φέξε μου και γλίστρησα μου έχει τρελή αδυναμία......χαχαχαχαχα
Μια φορα θυμαμαι ειχε παει ενας στην Πανια , που ζηταγε γυναικα και στα προσοντα επρεπε να εχει και κηπο !!!!Δεν είμαστε γεροντοκόρες αν θέλεις να ξέρεις και .οι 3 έχουμε πολλές προτάσεις γάμου.........![]()
ναι την άτυχη. Και σε κρατάει σε αναμονή αλλά γάμο δεν κάνει!!!!!!!!!!11Αν ρωτήσεις τον Λουμίδη φέξε μου και γλίστρησα μου έχει τρελή αδυναμία......χαχαχαχαχα![]()
Αύριο δεν μπορώ εχω μαλλιά και νύχια την Παρασκευή δεν μπορώ έχω φουλ ραντεβού το Σάββατο το ίδιο......Εκλεισε.Ακούω ημερομηνία.
Πού είναι αυτός ο καλός άνθρωπος να ψάξω να τον βρω???Μια φορα θυμαμαι ειχε παει ενας στην Πανια , που ζηταγε γυναικα και στα προσοντα επρεπε να εχει και κηπο !!!!
7 Ιανουαρίου με κουμπάρα την Αννούλα.!!!!Αύριο δεν μπορώ εχω μαλλιά και νύχια την Παρασκευή δεν μπορώ έχω φουλ ραντεβού το Σάββατο το ίδιο......
.. μετά τα Χριστούγεννα μπορείς??![]()
Χαθηκε στο δασος ψαχνοντας βατομουρα χαχαχαΠού είναι αυτός ο καλός άνθρωπος να ψάξω να τον βρω???![]()
βρε κακος μπελας τον βρηκε τον ανθρωποΑγαπη ......
Αν με θελεις φυσικα !!!
![]()
αξιοπιστα πανταΑν ρωτήσεις τον Λουμίδη φέξε μου και γλίστρησα μου έχει τρελή αδυναμία......χαχαχαχαχα![]()

Μήπως τον έφαγε ο κακός ο λύκος που έψαχνε την Κοκκινοσκουφίτσα?Χαθηκε στο δασος ψαχνοντας βατομουρα χαχαχα
κουμπαρα εξασφαλισες7 Ιανουαρίου με κουμπάρα την Αννούλα.!!!!

Ωχχχχχ ........αξιοπιστα παντα![]()
να σωθει ετρεχε ο κακομοιρης μην τον γραπωσει η ελενοσκουφιτσαΜήπως τον έφαγε ο κακός ο λύκος που έψαχνε την Κοκκινοσκουφίτσα?
![]()

Ο κουμπάρος την κουμπάρα μία φορά την εβδομάδα την βοηθάει στην μπουγάδα.........7 Ιανουαρίου με κουμπάρα την Αννούλα.!!!!
και εδω γυφτιες ρε νουναΟ κουμπάρος την κουμπάρα μία φορά την εβδομάδα την βοηθάει στην μπουγάδα.........![]()
Τον Λουμίδης θα γράπωσω γιατί εγώ τον θέλω πολύ και αυτός μου ρίχνει συνέχεια χυλοπίτες.........να σωθει ετρεχε ο κακομοιρης μην τον γραπωσει η ελενοσκουφιτσα![]()
χλωμη σε βλεπω γιατι τον εχεις μπλοκΤον Λουμίδης θα γράπωσω γιατί εγώ τον θέλω πολύ και αυτός μου ρίχνει συνέχεια χυλοπίτες.........![]()
Τι να το κάνω το πλυντήριο αντρα θέλω να τα πλένει στο χέρι με πράσινο σαπουνάκι........και εδω γυφτιες ρε νουναπαρε ενα πλυντηριο ημαρτον πια
![]()