πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 104.742
- Πόντοι
- 16.131
στο ειιπα δεν θα μεινει κουνελι απνιχτοτι θα γίνει με εσένα.... Μη δεις ..., αμέσως να ορμήξεις!!!!!!!!!!!!!
Και λίγη εγκράτια δεν κάνει κακό, μικρό κοριτσι

στο ειιπα δεν θα μεινει κουνελι απνιχτοτι θα γίνει με εσένα.... Μη δεις ..., αμέσως να ορμήξεις!!!!!!!!!!!!!

να πνίξει κουνέλι δύσκολο το βλέπω....στο ειιπα δεν θα μεινει κουνελι απνιχτο![]()
ειδος προς εξαφανιση τα κουνελακιανα πνίξει κουνέλι δύσκολο το βλέπω....
Για να το πνίξει πρέπει να υπάρχει.... Εδώ τα έχει εξαφανίσει όλα.....
Στο μόνο που δεν μπορώ να αντισταθώ ειναι τα γλυκά !!τι θα γίνει με εσένα.... Μη δεις ..., αμέσως να ορμήξεις!!!!!!!!!!!!!
σιγα μην πληρωνες γερολαδαΣτο μόνο που δεν μπορώ να αντισταθώ ειναι τα γλυκά !!
Ακούστε μία ιστορία ειχα βγει για φαγητο με παρέα στο τέλος πλήρωσε το παιδί το λογαριασμού και μας ρώτησε πολύ ευγενικά ο σερβιτόρος αν θέλαμε γλυκό.....
Το παιδί απάντησε πολύ ευγενικά ότι δεν τρώμε γλυκά και εγώ τον
Αγριοκοιταξα και μετά λέει το παιδί στον σερβιτόρα φερτε ένα γλυκάκι μόνο για την κυρία.......
Χαχαχαχαχαχα
Ξεραθηκα στα γελια .......![]()
Φίλε πολύ Ζωή εδώ θα τα χαλάσουμε όταν μία κυρία συνοδεύεται από έναν κύριο πάντα πληρώνει ο άντρας αν βγω με τις φίλες μου αλλάζει το σκηνικό.......σιγα μην πληρωνες γερολαδα
καλα τα λες και εγω αυτο κανω αλλα εσυ νουνα εισαι πολυ τσιφουταΦίλε πολύ Ζωή εδώ θα τα χαλάσουμε όταν μία κυρία συνοδεύεται από έναν κύριο πάντα πληρώνει ο άντρας αν βγω με τις φίλες μου αλλάζει το σκηνικό.......
.
Εγω τσιφουτα ???καλα τα λες και εγω αυτο κανω αλλα εσυ νουνα εισαι πολυ τσιφουτα

σε ταριφα μπουρμπουαρΕγω τσιφουτα ???
Ποτέ μα ποτέ δεν ξεχνάω να δίνω μπουρμπουάρ στους σερβιτόρους στους ταξιτζήδες πάντα με επιφύλαξη μόνο όταν είναι ευγενικοι ..........
Είμαι η χαρά των σερβιτόρων όταν παω στα μαγαζιά τους.......χα χα χα

Άνθρωποι είναι και αυτοί που πασχίζουν για το μεροκάματο αλλά επειδή μου έχουν τύχει πολλά σκηνικά μαζί τους υπάρχουν και κάποιοι που είναι πολύ ευγενικοι ...σε ταριφα μπουρμπουαρθα σε πηγαινω εγω νουνα

δεν με κλεινουν μεσα σημερα εχω ελευθεραςΆνθρωποι είναι και αυτοί που πασχίζουν για το μεροκάματο αλλά επειδή μου έχουν τύχει πολλά σκηνικά μαζί τους υπάρχουν και κάποιοι που είναι πολύ ευγενικοι ...
Άντε σε λίγο θα περάσει το σχολικό σου πάλι Καλό μάθημα........![]()

Ελεύθερος και ωραίος !!δεν με κλεινουν μεσα σημερα εχω ελευθερας![]()

κουκλακι ζωγραφιστοΕλεύθερος και ωραίος !!
![]()
αμα βγεις με τις φιλες που εχεις να την πληρωνεις συνοδεια χαχαχαχααχχαχααχααχΦίλε πολύ Ζωή εδώ θα τα χαλάσουμε όταν μία κυρία συνοδεύεται από έναν κύριο πάντα πληρώνει ο άντρας αν βγω με τις φίλες μου αλλάζει το σκηνικό.......
.
Εεεε .....για να το λες κάτι θα ξέρεις απο φιλιές ......αμα βγεις με τις φιλες που εχεις να την πληρωνεις συνοδεια χαχαχαχααχχαχααχααχ
ε ναι κατι ξερωΕεεε .....για να το λες κάτι θα ξέρεις απο φιλιές ......
Χα χα χα χα χα χα

Γεια σου αγάπη .....Καλησπεραα!!! Καλες γιορτες σε ολους!!! Ελενα βρισκεσαι αθηνα..;