πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 104.107
- Πόντοι
- 16.131
θα κανω τωρα καταγγελια στον αρκτουρο να ερθει να μαζεψει αυτα τα ατακτα αρκουδακια
ενω μπουρουσα να ειμαι εγω πχ εκει 
θα κανω τωρα καταγγελια στον αρκτουρο να ερθει να μαζεψει αυτα τα ατακτα αρκουδακια
Εμένα που μου αρέσουν τα πυτζαμάκια με τα αρκουδάκια....θα κανω τωρα καταγγελια στον αρκτουρο να ερθει να μαζεψει αυτα τα ατακτα αρκουδακιαρε τα μπασταρδα μας εχουν παρει την θεση
![]()
για αυτο θα μεινεις στο ραφιΕμένα που μου αρέσουν τα πυτζαμάκια με τα αρκουδάκια....
Χα χα χα χα χ χα χα

Νατα,νατα!
εκανα καταγγελια ηδη φιλε μαφιοζε στην WWFΝατα,νατα!
σκοπος ειναι να βγαλει και τα ακουδακια εξωΚαι πυτζαμούλα με αρκουδάκια....
Ελπίζω να την έχεις βγάλει... Εχει ήλιο σήμερα και βγαίνουμε έξω...
να παρουμε και εμεις ματι Η Έλενα δεν είναι για μάτι αλλά για απόλαυση....σκοπος ειναι να βγαλει και τα ακουδακια εξωνα παρουμε και εμεις ματι
![]()
εγω δεν ξαναχρησιμοποιω κυριλε εκφρασεις γιατι θα μας την πεσουν παλι για λουλουδια και ποιηματακιαΗ Έλενα δεν είναι για μάτι αλλά για απόλαυση....
Να τα βγάλει να την απολαύσουμε...
ΚΩΔΙΚΑΣ επικοινωνίας ....Νατα,νατα!
και τι μας νοιάζει??? Ας τους να λένεεγω δεν ξαναχρησιμοποιω κυριλε εκφρασεις γιατι θα μας την πεσουν παλι για λουλουδια και ποιηματακια
στο ΚΑΤ ειμαστεΚΩΔΙΚΑΣ επικοινωνίας ....
(Επιδεσμος)............
Ενώ εγώ είμαι τα κορίτσια του κατηχητικούεγω δεν ξαναχρησιμοποιω κυριλε εκφρασεις γιατι θα μας την πεσουν παλι για λουλουδια και ποιηματακια
Κατηχητικό ξεκατηχητικό, πολύ δυναμικά βγήκε η φιλενάδα σου στην αγγελία της...Ενώ εγώ είμαι τα κορίτσια του κατηχητικού
Χαχαχαχαχαχα
μια σοβαρη κοπελα ειχαμε εδω μεσα πας και εσυ χαλασεςΕνώ εγώ είμαι τα κορίτσια του κατηχητικού
Χαχαχαχαχαχα
Εχθές το βραδάκι μετά από ένα χρόνο είχαμε διπλό περάσαμε πάρα πολύ όμορφα βέβαια μαντέψετε ποια χόρευε και Τραγουδούσε στο δωμάτιο???Κατηχητικό ξεκατηχητικό, πολύ δυναμικά βγήκε η φιλενάδα σου στην αγγελία της...
Είπαμε, πες μου ποιός είναι ο φίλος σου να σου πω ποιός είσαι...μια σοβαρη κοπελα ειχαμε εδω μεσα πας και εσυ χαλασες![]()
Αχ αυτό το κατηχητικό σε τι πειρασμούς μας βάζει...Εχθές το βραδάκι μετά από ένα χρόνο είχαμε διπλό περάσαμε πάρα πολύ όμορφα βέβαια μαντέψετε ποια χόρευε και Τραγουδούσε στο δωμάτιο???
Χαχαχαχαχα
Εξαιρετικη ηταν .......
Όχι η Άννα δεν θέλει να ανοίξει νημα ........Αχ αυτό το κατηχητικό σε τι πειρασμούς μας βάζει...
Εκείνη θα ανοίξει νήμα???
επεσε συννεφο ηΕχθές το βραδάκι μετά από ένα χρόνο είχαμε διπλό περάσαμε πάρα πολύ όμορφα βέβαια μαντέψετε ποια χόρευε και Τραγουδούσε στο δωμάτιο???
Χαχαχαχαχα
Εξαιρετικη ηταν .......
για αυτο η αργοπορια το πρωι