Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλη μου εσυ!!!Αλέξανδρε μου το ξερω αλλωστε δεν ξεχνιέσαι ευκολα εσύ .....
Μπραβο που γυρισε η Αννα 590 , ευκαιρια να παραλαβετε αυτο που ειχατε παραγγειλει !!! ???????? φιλια .Ειμαι παρα πολυ χαρουμενη για πολλους λογους ενας απο αυτους ειναι που θα ειναι και παλι η αννα 590 στην παρεα μας !!!!
Καλως να ορισει .........![]()
loipon οταν λειπω ολο ματσα μουτσα και σιροπιαΣε ευχαριστω πολυ .........
Εισαι πολυ γλυκος !!!
Εγώ έχω το καλύτερο κασκόλ.....χαχαχα.....καλημέραloipon οταν λειπω ολο ματσα μουτσα και σιροπιασε λιγο θα βγαλεται και τα πλεκτα σας εδω μεσα ποιος φτιαχνει το καλυτερο κασκολ
![]()
Αν είναι έτοιμη Η παραγγελία μας φυσικά .και θα την παραλάβουμε με μεγάλη μας χαρά........Μπραβο που γυρισε η Αννα 590 , ευκαιρια να παραλαβετε αυτο που ειχατε παραγγειλει !!! ???????? φιλια .
Την καλημέρα μου στον πιο ομορφο κουμπαρο του κοσμου .....Καλημέρα Ελενάκι![]()
Την καλημέρα μου στον πιο ομορφο κουμπαρο του κοσμου .....![]()
Να αυτά μου λες κ μου ανεβάζεις....το ηθικό!!!Την καλημέρα μου στον πιο ομορφο κουμπαρο του κοσμου .....![]()

Καλημερα κυριε πολυζωη .....
Εγω να δεις ηθικο που έχω ...Να αυτά μου λες κ μου ανεβάζεις....το ηθικό!!!![]()
ακομη περιμενω τις 500 κριτικεςΚαλημερα κυριε πολυζωη .....![]()
για να γινεις αξιοπιστη 

Εγω να δεις ηθικο που έχω ...
Ακμαιότατο.......

Εγω Περιμενω να γινουν 600 οι κριτικεςακομη περιμενω τις 500 κριτικεςγια να γινεις αξιοπιστη
![]()

κανα κωλο ομωςΕγω Περιμενω να γινουν 600 οι κριτικες
Αξιοπιστα ΠΑΝΤΑ .........![]()
δεν βαζεις πως θα γινουν 600Θες και κώλο.... Μα που ζείς... Εγώ απορώ με την φωτογραφία που έχει στο avatar.. πως την έβγαλε και πως την έβαλε... Είναι τελείως εκτός πνεύματος της ....κανα κωλο ομωςδεν βαζεις πως θα γινουν 600
![]()
ειναι προ κατηχητικουΘες και κώλο.... Μα που ζείς... Εγώ απορώ με την φωτογραφία που έχει στο avatar.. πως την έβγαλε και πως την έβαλε... Είναι τελείως εκτός πνεύματος της ....

E αυτό σου είπα..ειναι προ κατηχητικουτοτε τα επνιγε τωρα τα φροντιζει
για πες,για πες!Μπραβο που γυρισε η Αννα 590 , ευκαιρια να παραλαβετε αυτο που ειχατε παραγγειλει !!! ???????? φιλια .