Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 158.515
Συγνωμη κουμπαρε ....Ο κουμπάρος πάντα τελευταίος το μαθαίνει....ο γάμος σχόλασε!!!
Θα επανορθώσω θα σου βρω άλλο ζευγάρι να το στέφανωσουμε μαζί θα γίνουμε παρά κουμπάροι.......

Συγνωμη κουμπαρε ....Ο κουμπάρος πάντα τελευταίος το μαθαίνει....ο γάμος σχόλασε!!!

Αγάπη εγώ δεν την αλλάζω την ελευθερία μου με όλα τα χρυσάφια του κόσμου...........![]()
επειδη αυτον τον βλεπει και δεν ζηταει πολλαΩχχχχχχ!!!!
Συγνωμη σε εχω ξεχασει εντελως εσενα .........
Καλά για αρχή πάρε ένα φιλάκι και άλλη φορά θα στείλω και τις πατουσίτσες μου!!!

Θα πάει στον πατέρα μου και αντί να ζητήσει το χέρι μου θα ζητήσει το πόδι μου!!!επειδη αυτον τον βλεπει και δεν ζηταει πολλαμηπως να σκεφτεις τελικα τον γαμο
![]()

το δικανο να κρυψεις γιατι τον βλεπω να γυρναει με τα ποδια αφου δεν θα μπορει να κατσειΘα πάει στον πατέρα μου και αντί να ζητήσει το χέρι μου θα ζητήσει το πόδι μου!!!
![]()
Ανεκτίμητο αγαθό η ελευθερία!!Αγάπη εγώ δεν την αλλάζω την ελευθερία μου με όλα τα χρυσάφια του κόσμου...........![]()
Θα δώσω τόπο στην οργή κ θα το δεχτώ...τι να κάνω!Συγνωμη κουμπαρε ....
Θα επανορθώσω θα σου βρω άλλο ζευγάρι να το στέφανωσουμε μαζί θα γίνουμε παρά κουμπάροι.......![]()
ειναι αυτο που λενε καποιοιΑνεκτίμητο αγαθό η ελευθερία!!
Μόνο όσοι την έχασαν μπορούν να την εκτιμήσουν!
Εξ άλλου είναι το αντίθετο της σκλαβιάς!

μουνοδουλος δλδ χαχααχαχαειναι αυτο που λενε καποιοιδουλο σας κυρια μου
![]()
Σε καταλαβαίνω απόλυτα και εγώ έχω ένα πάθος με τα γλυκά Προτιμώ να έχεις παθος με τις πατούσες παρά με το αλκοόλ και τον τζόγο.....Ναι Ελενάκι εγώ δεν ζητάω πολλά τα πόδια σου μόνο και τίποτα άλλο όλοι στη ζωή έχουμε τα πάθη μας άλλος τζόγο άλλος αλκοόλ εγώ πατούσες τουλάχιστον το δικό μου είναι το λιγότερο καταστροφικό από τα αλλα

Για να εκτιμήσεις τον παράδεισο θα πρέπει να ζήσεις 15 λεπτά στην κόλαση..........Ανεκτίμητο αγαθό η ελευθερία!!
Μόνο όσοι την έχασαν μπορούν να την εκτιμήσουν!
Εξ άλλου είναι το αντίθετο της σκλαβιάς!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα και εγώ έχω ένα πάθος με τα γλυκά Προτιμώ να έχεις παθος με τις πατούσες παρά με το αλκοόλ και τον τζόγο.....
Πατουσες και παλι πατουσες.....
![]()
Αυτήν την πατούσα θέλω να την γλύψω .........

Και γω το μουνακι σΑυτήν την πατούσα θέλω να την γλύψω .........![]()
ΗρωαΘα δώσω τόπο στην οργή κ θα το δεχτώ...τι να κάνω!
εμεις να δεις ποσο θελουμεε να σε γλειψουμεεεΑυτήν την πατούσα θέλω να την γλύψω .........![]()

Καλημέρα ματάρες μου όμορφες!!!Καλημέρα κοριτσάκι μου όμορφο!!

Σ' ευχαριστώ για χτες... ήταν υπέροχα!!!Καλημέρα ματάρες μου όμορφες!!!
![]()