Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 158.385
Αγοράζοντας ένα χαλί σιγά-σιγά θα φτιάξω την προίκα μου..........

Εγώ θέλω κάποιον να μην ζητήσει προίκα να με πάρει μόνο με το βρακί που φοράω ..........
Αγοράζοντας ένα χαλί σιγά-σιγά θα φτιάξω την προίκα μου..........

φορας βρακιΑγοράζοντας ένα χαλί σιγά-σιγά θα φτιάξω την προίκα μου..........
Εγώ θέλω κάποιον να μην ζητήσει προίκα να με πάρει μόνο με το βρακί που φοράω ..........
Καλημέρα ομορφιά μου........Καλημέρα κορίτσι όμορφο!!

Οχι δεν φορσω !!φορας βρακι![]()

Καλημερα ΕλενααΑγοράζοντας ένα χαλί σιγά-σιγά θα φτιάξω την προίκα μου..........

εγω το ξερωΟχι δεν φορσω !!
![]()

Έλα εσύ να με ζεστάνεις αμα είσαι μάγκας.......Έπιασε κρύο,να ντύνεσαικαλημερα....

Έρχομαι...........Έλα εσύ να με ζεστάνεις αμα είσαι μάγκας.......![]()
Μα για αυτό ξενυχτάω τα σαββατοκύριακα για να γνωρίσουν το εσωτερικό μου πλούσιο κόσμο!!εγω το ξερωτην πληροφορια για τα παληκαρια που δεν εχουν γνωρισει ακομη τον εσωτερικο σου κοσμο
![]()

ακραια προκλησηΈλα εσύ να με ζεστάνεις αμα είσαι μάγκας.......![]()

Μην αργησεις ...........Έρχομαι...........

Ωραίο δώρο θα κοιμάμαι με την κουμτελ αγκαλιά.........ακραια προκλησηεγω θα προχωρουσα παρακατω
θα σου επαιρνα μια κουμτελ και το κουμτελακι δωρο
![]()

αυτο δεν ειναι κουμτελ διπλαΩραίο δώρο θα κοιμάμαι με την κουμτελ αγκαλιά.........![]()
Ο καθένας ψάχνει αυτό που επιθυμεί πιο πολύ........αυτο δεν ειναι κουμτελ διπλαμαλλον ειναι η μανικα που βαζει πετρελαιο
η βαζει κατι αλλο
![]()

Ο καθένας ψάχνει αυτό που επιθυμεί πιο πολύ........![]()
aaa σε όσους γαμπρούς σου ζητάνε προίκα, να λες απλά οτι η προίκα σου είναι η ψυχή σου και το μυαλό σου!!!!!!Εδώ δεν φοράει βρακί όπως λέει και έχεις τον bill να φοβάται μην κρυώσει απο τον αέρα.....
Καταλάβετε το , η Έλενα είναι απο μόνη της άλλη κατηγορία... Ανώτερη... !!!!!!!!!!
Ελα billgun μου..!! Καλως ηρθες παιχταρα μου..!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Οι δηλώσεις πρέπει να τηρούνται!
Τι ώρα να είμαι στην πλατεία?
Ο Μπιλ επειδή τον ξέρω καιρό σχεδόν ένα χρόνο είναι προστατευτικός με όλους !!Εδώ δεν φοράει βρακί όπως λέει και έχεις τον bill να φοβάται μην κρυώσει απο τον αέρα.....
Καταλάβετε το , η Έλενα είναι απο μόνη της άλλη κατηγορία... Ανώτερη... !!!!!!!!!!
Καλώς σας βρήκα πιανίστα της καρδιάς μου!Ελα billgun μου..!! Καλως ηρθες παιχταρα μου..!!!