Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 157.779
Ειμαι παρα παρα παρα πολυ χαρουμενη !!ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Οι δηλώσεις πρέπει να τηρούνται!
Τι ώρα να είμαι στην πλατεία?
Καλως ηρθες πάλι στην παρεα μας !!
Δεν σου κρύβω επαθα ένα ψηλό σοκ!

Ειμαι παρα παρα παρα πολυ χαρουμενη !!ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Καλημερα. Welcome back.ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Σε απευθειας διακαναλικη συνδεση εννοειται. Prime Time.ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Τι θέλω και κάνω τέτοιες δηλώσεις?? Τι έπαθα τι κακό με βρήκε??Σε απευθειας διακαναλικη συνδεση εννοειται. Prime Time.
Ελενα ζουμε στην πλατεια να σε δουμε.....

Ααα,δεν ξέρω τίποτα,το ειπες θα το κάνεις!Τι θέλω και κάνω τέτοιες δηλώσεις?? Τι έπαθα τι κακό με βρήκε??
Χαχαχαχα χαχαχαχα![]()
Συμφωνο απολυταΑαα,δεν ξέρω τίποτα,το ειπες θα το κάνεις!
Μεγάλα παιδιά είμαστε,δεν παίζουμε!!!
Θα το κάνω τα Χριστούγεννα που θα είναι στο Σύνταγμα αναμμένα τα λαμπάκια στο δέντρο !!Καλημέρα Έλενα. Οι δηλώσεις σου πάντα ευπρόσδεκτες στην παρέα μας

Έλα να το κάνουμε και οι δύο μαζί!Ααα,δεν ξέρω τίποτα,το ειπες θα το κάνεις!
Μεγάλα παιδιά είμαστε,δεν παίζουμε!!!

Γαμπρό δεν βρήκα τελικά αστεφανωτη θα μείνω αλλά δεν πειράζει...... Καλή καρδιά εύχομαι!!Οι υποσχέσεις κρατάνε 40 μέρες, σαν τις γιορτές... Αυτή κάηκε....
Τώρα τι θέλετε?? Να την βγάλετε στην πλατεία?? Μα είναι δυνατόν!!!!!
Εδώ προσπαθούμε να βρούμε γαμπρό και τίποτα δεν κάθεται, και θα την βγάλετε στην πλατεία!!!!!!!!!

Δεν πειράζει , εσύ νάσαι καλά. Προχωράμε...Γαμπρό δεν βρήκα τελικά αστεφανωτη θα μείνω αλλά δεν πειράζει...... Καλή καρδιά εύχομαι!!
αχ μην κανεις ετσι θα βρεις κι εσυ ενα καλο παιδι, να βγαζει τα παπουτσια πριν μπει στο σπιτη.χαχαα μουσουλμανο χαχαχαΚαλημέρα παραλίγο σύζυγε μου!
![]()
Δεν χρειάζεται να είμαστε γυμνοι χειμωνιάτικα!!!Έλα να το κάνουμε και οι δύο μαζί!
《 γυμνοι στο δρόμο》
![]()
Ωωωω!!!Αφου δεν με θελεις για συζυγο εγω.....

Κακό είναι που θέλω ο σύζυγός μου να βγάζει τα παπούτσια του και εγώ να του έχω έτοιμες τις παντόφλες??αχ μην κανεις ετσι θα βρεις κι εσυ ενα καλο παιδι, να βγαζει τα παπουτσια πριν μπει στο σπιτη.χαχαα μουσουλμανο χαχαχα

Ξέρεις ότι εσένα χατίρι δε σου χαλάω...........Δεν χρειάζεται να είμαστε γυμνοι χειμωνιάτικα!!!
Θα το αναβάλλουμε για το καλοκαίρι!