Χα χα χα ...το ξέρω ....Καλημερα σου και καλη εβδομαδα !!! , παντος η αλλη μια απο τις δυο ξερω οτι ξεραθηκε μεχρι τις 5 το απογευμα , οσο για σενα εισαι η μονη που τα πηγες καλυερα !!!!
Οι γλυκές μου ....
Χα χα χα ...το ξέρω ....Καλημερα σου και καλη εβδομαδα !!! , παντος η αλλη μια απο τις δυο ξερω οτι ξεραθηκε μεχρι τις 5 το απογευμα , οσο για σενα εισαι η μονη που τα πηγες καλυερα !!!!
Οπως δηλαδη αποδειχθει εσυ εισαι το σκληρο καρυδι , μπραβο να σε εχω στα υποψιν !!!!!! χαχαχΧα χα χα ...το ξέρω ....
Οι γλυκές μου ....
Τα κατάφερα να τις βγάλω εκτος μάχης και εγώ να συνεχίσω κανονικά τα ραντεβού μουΟπως δηλαδη αποδειχθει εσυ εισαι το σκληρο καρυδι , μπραβο να σε εχω στα υποψιν !!!!!! χαχαχ
Βλέπω πολύ πρωινό ξύπνημα !!! Ότι καλύτερο για πρωινές τρελίτσες !!!?Στέλνω λουλούδι ....χάνεται
Στέλνω καφέ ....κρυώνει
Μα η καλημέρα της καρδιάς
Παντού χαρά απλώνει ?
Πάντα ξυπνάω πρωί δεν είμαι λστρης του ύπνου ...?Βλέπω πολύ πρωινό ξύπνημα !!! Ότι καλύτερο για πρωινές τρελίτσες !!!
Eτσι μπράβο κορίτσι μου. Να ανοιγεις νωρίς το μαγαζάκι σου, για τους πρωινους πελατες!Πάντα ξυπνάω πρωί δεν είμαι λστρης του ύπνου ...?
Πως μπορώ να έρθω σε επικοινωνία μαζί σου;Πάντα ξυπνάω πρωί δεν είμαι λστρης του ύπνου ...?
Σε όλους τούς Έλληνες...Καλημέρα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Πως μπορώ να έρθω σε επικοινωνία μαζί σου;

Πως μπορώ να έρθω σε επικοινωνία μαζί σου;
Κοπελια καλα τα λεει ο προηγουμενος, αφου το εχεις με τις μαντιναδες ελα και απο Κρητη στην πηγη!!? Μέρα χωρίς χαμοόγελο
Είναι χαμένη μέρα
Γι αυτό και γω χαμογελώ
Και πάω παραπέρα ?
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Καλημέρα Έλενα με τις ωραίες σου μαντινάδες!!? Μέρα χωρίς χαμοόγελο
Είναι χαμένη μέρα
Γι αυτό και γω χαμογελώ
Και πάω παραπέρα ?
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Το θέλω πάρα πολύ ..Κοπελια καλα τα λεει ο προηγουμενος, αφου το εχεις με τις μαντιναδες ελα και απο Κρητη στην πηγη!!![]()
Καλημέρα Έλενα!Εσείς οι μαμάδες είστε οι καλύτερες...??Έλα και βάζω τον καφέ
Παρέα να τον πιούμε
Δυο λέξεις ν 'ανταλλάξουμε
Να καλημετιστούμε !!!!!
?