TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.175
- Πόντοι
- 8.646
Εντάξει μωρέ μπερδεύτηκε... Μπουγάτσας - θέσ/νικιος είναι μην τον παρεξηγειςα) Πῶς τὸν ἀνεβάζει; Μέ γερανό; β) Ἀνεβαίνει ἄλλο ἐπίπεδο θές νά πῆς....
Εντάξει μωρέ μπερδεύτηκε... Μπουγάτσας - θέσ/νικιος είναι μην τον παρεξηγειςα) Πῶς τὸν ἀνεβάζει; Μέ γερανό; β) Ἀνεβαίνει ἄλλο ἐπίπεδο θές νά πῆς....
θα την παω τρενο![]()
![]()
αν και μαζευτηκαν πολλοι γαμπροι εδω μεσα και θα παρω εκτακτα μετρα
μισο να συμβουλευτω τον χαρδαλια
![]()

Ρε καριοληηηηηηη πάλι εδώ είσαι
Εντάξει μωρέ μπερδεύτηκε... Μπουγάτσας - θέσ/νικιος είναι μην τον παρεξηγεις

τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται ...α) Πῶς τὸν ἀνεβάζει; Μέ γερανό; β) Ἀνεβαίνει ἄλλο ἐπίπεδο θές νά πῆς....
Ρε ουστ κοπρογαταΡε καριοληηηηηηη πάλι εδώ είσαι

Μην ξεχνάς και εγώ και ο παντοφλακιας έχουμε πράσινηΡε ουστ κοπρογατα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ο παντοφλακιας παραμονευει![]()
ισως να καταφερνες κατι αν την επαιρνες τηλεφωνο,οταν δεις στο νημα οτι ειναι εδω.Γειά σου Έλενα, πως μπορώ να κλείσω ραντεβού μαζί σου;
ισως να καταφερνες κατι αν την επαιρνες τηλεφωνο,οταν δεις στο νημα οτι ειναι εδω.
για αυτο το λογο υπαρχουν τα τηλεφωνα αλλωστε.

Καλημερα και σε σενα Ελενα αλλα δε μας τα λες καλα.. ειχαμε μιλησει να κανονιζαμε για Δευτερα πρωι, εγω εκανα οτι ακριβως μου ζητησες αλλα... εχεις κ το τηλεφωνο viber και το ονοματεπωνυμο μου που επικοινωνησαμεΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΟΡΙΑ
Οσο καλη μπορει να ειναι με οσα γινονται με τις φωτιες..
Επειδη καποια παιδια μου παραπονεθηκαν οτι δεν απαντω σε κλησεις οπως εχω αναφερει και παλια προτιμω βαιμπερ..
Κάτι άλλο θα παίχτηκε αδερφέ .Στα ραντεβού τις είναι πάντα σωστή..να μπερδεύτηκε πολύ σπάνιο γιατί είναι πολλή οργανωτική!!Καλημερα και σε σενα Ελενα αλλα δε μας τα λες καλα.. ειχαμε μιλησει να κανονιζαμε για Δευτερα πρωι, εγω εκανα οτι ακριβως μου ζητησες αλλα... εχεις κ το τηλεφωνο viber και το ονοματεπωνυμο μου που επικοινωνησαμε
Its ok που μας κρεμας..
Καλη δυναμη σε ολους
Αδερφε αν θελει ας απαντησει..Κάτι άλλο θα παίχτηκε αδερφέ .Στα ραντεβού τις είναι πάντα σωστή..να μπερδεύτηκε πολύ σπάνιο γιατί είναι πολλή οργανωτική!!
Κάτι θα πεχτηκε τυπε είναι πολύ σωστή στα ραντεβού τηςΚαλημερα και σε σενα Ελενα αλλα δε μας τα λες καλα.. ειχαμε μιλησει να κανονιζαμε για Δευτερα πρωι, εγω εκανα οτι ακριβως μου ζητησες αλλα... εχεις κ το τηλεφωνο viber και το ονοματεπωνυμο μου που επικοινωνησαμε
Its ok που μας κρεμας..
Καλη δυναμη σε ολους
Γειά σου Έλενα, πως μπορώ να κλείσω ραντεβού μαζί σου;
Ούτε Viber απαντάς σε μένα τουλάχιστον!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΟΡΙΑ
Οσο καλη μπορει να ειναι με οσα γινονται με τις φωτιες..
Επειδη καποια παιδια μου παραπονεθηκαν οτι δεν απαντω σε κλησεις οπως εχω αναφερει και παλια προτιμω βαιμπερ..
Εγω μπεμπα τον ολοκληρωσα στις 23 ιουλιου. Εισαι Αθηνα? Θα ηθελα να σε δω.Καλησπέρα αγόρια!
Σήμερα ολοκλήρωσα τον εμβολιασμό μου
Μετά από μήνες που απλά ήμουν τυχερή και ελπίζω για λίγο ακόμα έως να έχω ανοσία και άσχετα αν κάνω σελφ τεστ συχνά η επιστήμη μας δείνει την λύση
Ξέρω ότι αρκετοί από εσάς έχετε ενδοιασμούς για το αν θα κάνετε εμβόλιο σας παρακαλώ να το ξανασκεφτειτε
Σήμερα νιώθω χαρούμενη που μετά από μήνες και τόσα ραντεβού δεν ευθύνομαι για την ασθένεια κάποιου αλλά επαναλαμβάνω ήταν απλά τύχη
Μην το αφήνουμε στην τύχη λοιπόν τώρα που μπορούμε!
Νιώθω να μου έχει φύγει ένα μεγάλο βάρος σήμερα
Φιλάκια πολλά σε όλους σας!
![]()
ΚΑΛΗΜΕΡΑΕγω μπεμπα τον ολοκληρωσα στις 23 ιουλιου. Εισαι Αθηνα? Θα ηθελα να σε δω.