Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 161.397
Δεν φταιω και εγω πάει το χερακι μου εκει στο βαιμπερ στην λεξη που λέει (ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ).........αυτο αποκλειεταιεσυ δεν κανεις τετοια πραγματα
![]()

ΣΥΓΝΩΜΗ ..........

Δεν φταιω και εγω πάει το χερακι μου εκει στο βαιμπερ στην λεξη που λέει (ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ).........αυτο αποκλειεταιεσυ δεν κανεις τετοια πραγματα
![]()

Έχεις δίκιο το είδα αλλά δεν σου έχω απαντήσει ακόμα οπότε δεν σε έχω μπλοκάρει θα σου απαντήσω σε λίγο Σε ευχαριστώ πολύ !!το μηνυμα το εστειλα χθες και δειχνει οτι το εχεις λαβει.
Ρωτω για το duo
Δεν φταιω και εγω πάει το χερακι μου εκει στο βαιμπερ στην λεξη που λέει (ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ).........
ΣΥΓΝΩΜΗ ..........![]()
νουνα πρεπει να πας στα πιτςΈχεις δίκιο το είδα αλλά δεν σου έχω απαντήσει ακόμα οπότε δεν σε έχω μπλοκάρει θα σου απαντήσω σε λίγο Σε ευχαριστώ πολύ !!![]()

Κυρίε Πολυζώη έχω πάρα πολλά μηνύματα στο Viber δεν προλαβαίνω να απαντάω σε όλα τα αγόρια ...........νουνα πρεπει να πας στα πιτςαλλαγη βαλβιδες -φρενα κλπ
![]()
ναι αλλα πως θα γινει πρεπει να εξυπηρετησεις τους θαυμαστες σουΚυρίε Πολυζώη έχω πάρα πολλά μηνύματα στο Viber δεν προλαβαίνω να απαντάω σε όλα τα αγόρια ...........
Viber :: Έλενα να σου κάνω τέσσερις-πέντε ερωτήσεις?
Εγω :: μόνο τέσσερις παρακαλώ στην πέμπτη καίγεσαι παίρνεις δώρο ένα αποκλεισμό !!
Viber σ τις δύο ερωτήσεις τι παίρνω Έλενα μου??
Εγω :: την αγάπη μου γλυκέ μου!!
και τους επικριτες σου 

Χαλαρα γιατι η ζωη ειναι ωραία !!ναι αλλα πως θα γινει πρεπει να εξυπηρετησεις τους θαυμαστες σουκαι τους επικριτες σου
![]()

και συ αλλαγη εγκεφαλου χαχαχαχαχνουνα πρεπει να πας στα πιτςαλλαγη βαλβιδες -φρενα κλπ
![]()
τετοια ωρα σε ξεκλειδωνεικαι συ αλλαγη εγκεφαλου χαχαχαχαχ

Τυχερος ο φιλος. Το καλυτερο δωρο πηρε.Κυρίε Πολυζώη έχω πάρα πολλά μηνύματα στο Viber δεν προλαβαίνω να απαντάω σε όλα τα αγόρια ...........
Εγω :: μόνο τέσσερις παρακαλώ στην πέμπτη καίγεσαι παίρνεις δώρο ένα αποκλεισμό !!
προφανως μιλας για την πρωτη περιπτωσηΤυχερος ο φιλος. Το καλυτερο δωρο πηρε.
Πηρε το δωρο της αγαπης. Τι πιο ομορφο.προφανως μιλας για την πρωτη περιπτωση![]()
χαχαχα Βαζε περισσοτερα viber εχει πλακα και συγχρονως βλεπουμε τι τραβαςΚυρίε Πολυζώη έχω πάρα πολλά μηνύματα στο Viber δεν προλαβαίνω να απαντάω σε όλα τα αγόρια ...........
Όντως στο εξωτερικό υπάρχουν πολλές βιογραφίεςχαχαχα Βαζε περισσοτερα viber εχει πλακα και συγχρονως βλεπουμε τι τραβας
Γενικα παντως ειναι κριμα που στην Ελλαδα καμμια κοπελλα δεν αποφασιζει να γραψει βιβλιο με τις εμπειριες της. Στο εξωτερικο το κανουν και εχει μεγαλη επιτυχια
Τα καλυτερα σεναρια ειναι αυτα που ειναι βγαλμενα απο τη ζωη
Κρατησου γλυκε μου !!Οι μέρες της άδειας έφτασαν λενακι επιτέλους θα σε χαρώ 1 μήνα αποχή από σεξ και από αυνανισμό κρατιέται μόνο για σενα