πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 104.551
- Πόντοι
- 16.131
μετα τα τσιπουραΩχ ....παναγιτσα μου....αυτο το back stage του basic instict μου τον ξεσηκωσε.....τα θελω αυτα τα μπουτακια! Θελω πολυ να παιξουμε ....ναρθω;
μετα τα τσιπουραΩχ ....παναγιτσα μου....αυτο το back stage του basic instict μου τον ξεσηκωσε.....τα θελω αυτα τα μπουτακια! Θελω πολυ να παιξουμε ....ναρθω;
εγώ τα λέω αλλά είναι ζωηρά σγορια!!!Ρε αγορια μου μην μου λετε σεξουαλικα υπονοουμενα !!
Μτρεπουμε λιγουλακι ...
Ειμαι του σεμιναριου !!
Τοτε βγαινουνε τα γουστα και γουσταρουν παιχνιδι αι κυριαι!!!!!!!!μετα τα τσιπουρα![]()
καλυτερα να παρεις την κουρτινα δυοεγώ τα λέω αλλά είναι ζωηρά σγορια!!!
Ερωτηση:
του σεμιναρίου η του κατηχητικου?
Ελα να παιξουμε οσο θελεις !!Ωχ ....παναγιτσα μου....αυτο το back stage του basic instict μου τον ξεσηκωσε.....τα θελω αυτα τα μπουτακια! Θελω πολυ να παιξουμε ....ναρθω;
τα παιχνιδια σου αρεσουν εεεεΕλα να παιξουμε οσο θελεις !!
Μου αρεσουν πολυ τα παιχνιδια !!

Ναιγλυκια μου ! Θατη μηδενισω την αποσταση που μας χωριζει πολυ συνταμα......Ελα να παιξουμε οσο θελεις !!
είσαι εσύ μια κολπατζου!!Ελα να παιξουμε οσο θελεις !!
γρήγορος σαν αστραπή,άγριος σαν καταιγίδα!!!Ναιγλυκια μου ! Θατη μηδενισω την αποσταση που μας χωριζει πολυ συνταμα......![]()
Οτι γουσαρεις ειμαι !!εγώ τα λέω αλλά είναι ζωηρά σγορια!!!
Ερωτηση:
του σεμιναρίου η του κατηχητικου?
εγώ γουστάρω εσένα!!!Οτι γουσαρεις ειμαι !!
μαφιοζε μηπως να χαμηλωσουμε τα φωτα γιατι το πας σε roco sifrediεγώ γουστάρω εσένα!!!
μην
τον
που εφτιαξε τα σουτιενΘέλω αυτό την Δευτέρα που θα βρεθούμε.!!!!!
μπα, καμμία σχεση, ούτε σε προσοντα,ούτε σε γούστα!!μαφιοζε μηπως να χαμηλωσουμε τα φωτα γιατι το πας σε roco sifredi
.......και το εχουμε αργησει πολυΘέλω αυτό την Δευτέρα που θα βρεθούμε.!!!!!

Πεστα ρε φιλε!!!μηντον
που εφτιαξε τα σουτιεν
Πωπω... μη μου το κανεις αυτο....!!!!!!!!!
να μην σου πω το πηζει κιολαςμπα, καμμία σχεση, ούτε σε προσοντα,ούτε σε γούστα!!
νομίζω ότι ο roco το κανελλωνει το ρυζόγαλο!!!
και εσυ εχεις αργησει χαρακτηριστηκα.......και το εχουμε αργησει πολυ
![]()
αντε βγαλτο να τελειωνουμε