πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.879
- Πόντοι
- 16.131
τι να τα κανω τα δωρα τα παλατια και τα λεφτα............ τώρα συγκινήθηκα ειμαι και ευαίσθητο κορίτσι![]()
μην ξεχασεις την maserati κοκκινη να μου την παρεις
τι να τα κανω τα δωρα τα παλατια και τα λεφτα............ τώρα συγκινήθηκα ειμαι και ευαίσθητο κορίτσι![]()
Θα σου βρούμε μία καλή κοπέλα αυτό θα είναι το δώρο σου......τι να τα κανω τα δωρα τα παλατια και τα λεφτααχρηστα σκουπιδια
τι σου εχω κανει και θελεις να με στειλεις στα κατεργαΘα σου βρούμε μία καλή κοπέλα αυτό θα είναι το δώρο σου......
Να σε αγαπάει και να σε φροντίζει !
Σκεφτομαι το μελλον σου σαν νουνα σου εχω την εννοια σου .....τι σου εχω κανει και θελεις να με στειλεις στα κατεργα![]()

το μελλον μου και στο κορυδαλλοΣκεφτομαι το μελλον σου σαν νουνα σου εχω την εννοια σου .....
![]()
Θα σας παντρέψω όλους και θα είμαι η μόνη single της παρέας!το μελλον μου και στο κορυδαλλομαλλον μου εχεις ιδιαιτερη αγαπη
![]()

Θα σε φιλοξενήσω στο χωριό μου,δεν σε βρίσκει κανείς εκεί!το μελλον μου και στο κορυδαλλομαλλον μου εχεις ιδιαιτερη αγαπη
![]()
με τοσες κουμπαριες τι να τον κανεις τον μονιμο αντρα να σου βγει και να φοραει στριγκ με πορδοκοφτηΘα σας παντρέψω όλους και θα είμαι η μόνη single της παρέας!
Χα χα χα χα χα χα χα
![]()

Το ξέρω οτι μου έχουν αδυναμία αλλα όταν ανέφερα τον γάμο όλοι την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια..........με τοσες κουμπαριες τι να τον κανεις τον μονιμο αντρα να σου βγει και να φοραει στριγκ με πορδοκοφτη
τοσοι κουμπαροι θα υπαρχουν και μερικοι που![]()

ολοι στριβειν δια του αρραβωνοςΤο ξέρω οτι μου έχουν αδυναμία αλλα όταν ανέφερα τον γάμο όλοι την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια..........
Οποτε ?????
Χαθηκε κάθε ελπίδα .........![]()
Εύχομαι η μέρα σου να είναι τόσο υπέροχη όσο το υπέροχο χαμόγελό σου.Πάντα να δίνεις
Χωρίς να θυμάσαι...
Και πάντα να παίρνεις
Χωρίς να ξεχνάς !
Όμορφη μέρα σε όλους.....
Καλημέρα![]()
Θα προσλάβω εγώ ντεντέκτιβ και θα τον ανακαλύψει........Θα σε φιλοξενήσω στο χωριό μου,δεν σε βρίσκει κανείς

Καλημέρα Αγαπημένε δάσκαλε της καρδιάς μου.......Εύχομαι η μέρα σου να είναι τόσο υπέροχη όσο το υπέροχο χαμόγελό σου.
Καλημερα κοριτσακι μου.

Σου στέλνω την πιο γλυκιά μου καλημέρα........Καλημέρα Ελενάκι!

Καλά, κράτα για την ώρα την σοκολάτα , γιατί σε λίγο θα σου στέλνει πρόσφορα απο το μοναστήρι........ (αν μπορεί και αυτά)τι να τα κανω τα δωρα τα παλατια και τα λεφτααχρηστα σκουπιδια
για αυτο εμεινες γεροντοκορηΘα προσλάβω εγώ ντεντέκτιβ και θα τον ανακαλύψει........![]()
Σ' ευχαριστώ κουμπαρουλα μου!!!Σου στέλνω την πιο γλυκιά μου καλημέρα........![]()

........ είμαι μία γεροντοκόρη Οπότε το μόνο που μένει είναι να πάρω και μία γάτα !!για αυτο εμεινες γεροντοκορη![]()