πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.599
- Πόντοι
- 16.131
εσυ χαρα μου μονο ξανθια δεν εισαι απο την αλλη εισαι γυναικα τσεπης μινιον οχι κοντη αλλα ουτε και καν 1,65Αν ήταν ψιλή ξανθια και πανέμορφη !!
Εγω ημουνα !
εσυ χαρα μου μονο ξανθια δεν εισαι απο την αλλη εισαι γυναικα τσεπης μινιον οχι κοντη αλλα ουτε και καν 1,65Αν ήταν ψιλή ξανθια και πανέμορφη !!
Εγω ημουνα !
Κι εγώ γιατί νομίζω ότι είμαι 1,75??εσυ χαρα μου μονο ξανθια δεν εισαι απο την αλλη εισαι γυναικα τσεπης μινιον οχι κοντη αλλα ουτε και καν 1,65
ε τοτε εγω ειμαι 2,12Κι εγώ γιατί νομίζω ότι είμαι 1,75??![]()
για ξαναδες ταυτοτητα χαχαχαΚι εγώ γιατί νομίζω ότι είμαι 1,75??![]()
Από κατάλαβα δεν με πιστεύετε και με στεναχωρειται όπως δεν πίστευε ότι είμαι 26 χρόνων!!για ξαναδες ταυτοτητα χαχαχα

βρε θα σου ερθω εγω με τα γλυκα στο bill και εσυ διωξε με χαχαχαΑπό κατάλαβα δεν με πιστεύετε και με στεναχωρειται όπως δεν πίστευε ότι είμαι 26 χρόνων!!
Καλαααααααα!!
Είσαστε υπεύθυνοι και οι δύο αν Τώρα πάω και φάω ένα γλυκό γιατί στεναχωρήθηκα!!
![]()
Ωραία......παντοφλακια.
Ασε τα γλυκα στην ρεσεψιον του μπιλ !!βρε θα σου ερθω εγω με τα γλυκα στο bill και εσυ διωξε με χαχαχα
Όχι στο χέρι θα στα δώσω, μην πως στο στομαΑσε τα γλυκα στην ρεσεψιον του μπιλ !!
Χαχαχα χα χα χα χα χα χα
Ναι μην ξεχάσεις να με ταΐσεις σαν μωράκι!!Όχι στο χέρι θα στα δώσω, μην πως στο στομα
πατουσαρες!! για χυσιμο!!
Αααααααμμμμ χαχαχαχαΝαι μην ξεχάσεις να με ταΐσεις σαν μωράκι!!
Ποδαρακια μου ομορφα..
Καλημερα και σε εσενα απο τον βροχερο Πειραια!Με ελπίδα και με ομπρέλα
Στη βροχή θα προχωρήσω
Αλλά πριν από όλα θέλω
Φίλους να καλημερίσω!!!
Καλημερα![]()
Ωραία η φώτο αλλά καμία πιο σεξυ θα δουμε;
Πρωινή πρωινή..... καλημέρα Έλενα...Με ελπίδα και με ομπρέλα
Στη βροχή θα προχωρήσω
Αλλά πριν από όλα θέλω
Φίλους να καλημερίσω!!!
Καλημερα![]()
Καλημέρα αγόρι όμορφο !!.Πρωινή πρωινή..... καλημέρα Έλενα...

Καλημέρα !!Ωραία η φώτο αλλά καμία πιο σεξυ θα δουμε;
Έρχομαι να μου το πεις από κοντά....Καλημέρα αγόρι όμορφο !!.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα: