Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 159.045
Εγω όμως που είμαι του φιλιού !!!Δεν είμαι των φιλιών και των γλυψιματων εγώ!
Μια φορά συναντήθηκα με την Έλενα και συζητουσαμε την επικαιρότητα πίνοντας πορτοκαλαδες στο δωμάτιο!!!
Εγω όμως που είμαι του φιλιού !!!Δεν είμαι των φιλιών και των γλυψιματων εγώ!
Μια φορά συναντήθηκα με την Έλενα και συζητουσαμε την επικαιρότητα πίνοντας πορτοκαλαδες στο δωμάτιο!!!
Ε ,δε μου το ειπες ρε μωράκι,που να το φανταστω,μάγος είμαι?Εγω όμως που είμαι του φιλιού !!!
Και άμα τσαλακωθουν θα αρχίσουν να μιλανε και βρασε ρύζι!!!Ναι ξερω το εχεις στα ορθια για να μην τσαλακωσετε τα σεντονια ,χαχαχα
Της τα λέω αλλά δεν με ακούει, είναι ντροπαλό το κορίτσι!!!Καλημερα κοπελαρα μου , νυχτερινο μπανια χωρις μαγιο οτι πιο καλυτερο !!! εσυ τι λες .
Ανδρα μοι εννεπε μούσα πολυτροπος....Με ΑΝΔΡΑ !!! το ειπε και ο ΟΜΗΡΟΣ !! Ανδρα μη .....κτλ .μην αρχισουμε παλι τα γνωστα και............... ευχαριστω .
ως μαλα .......... ΣΩΣΤΟΣ !!!! Ευγε και μπραβο !!Ανδρα μοι εννεπε μούσα πολυτροπος....
Γι αυτο το αναφερω μωρο μου για να έχεις μία άποψη για εμένα !Ε ,δε μου το ειπες ρε μωράκι,που να το φανταστω,μάγος είμαι?
Καλησπεραααααα!!!Καλησπερα στην πιο ομορφη καρδια
Η βουτια θελει και ωραια κοριτσια μαζι χαχαΚαλησπεραααααα!!!
Σε ευχαριστω !!
Έχετε ζεστη στην αθήνα ???
Πατε για καμία βουτια???
Καλα απο κορίτσια η αθήνα έχει πολλά !!!!!! Εκτός αν με αγάπησες και εσύ και περιμένεις εμένα !!Η βουτια θελει και ωραια κοριτσια μαζι χαχα
Εσυ ελενα μου εισαι μια κατηγορια,μονη σουΚαλα απο κορίτσια η αθήνα έχει πολλά !!!!!! Εκτός αν με αγάπησες και εσύ και περιμένεις εμένα !!
Χα χα χα χα χα χα
Τέτοια μου λέτε και με καλοομαθαινετε δεν λεω κακομαθαινετε γιατί προτιμω το καλό από το κακό !!Εσυ ελενα μου εισαι μια κατηγορια,μονη σου
Ος μάλα πολλά ......Ανδρα μοι εννεπε μούσα πολυτροπος....
Πίστευω η καρδια σας να μην είναι σαν το καφενείο της γειτονιας μου δηλ να μπαινοβγαίνου και άλλες !!!!Εχεις παντα ξεχωριστη θεση στην καρδια μας
Αυτο εξαρταται απο εσενα χαχαχαΠίστευω η καρδια σας να μην είναι σαν το καφενείο της γειτονιας μου δηλ να μπαινοβγαίνου και άλλες !!!!
Η σαν αστικό λεωφορείο!!!!Πίστευω η καρδια σας να μην είναι σαν το καφενείο της γειτονιας μου δηλ να μπαινοβγαίνου και άλλες !!!!
Τι άλλο να κάνω πια ??Αυτο εξαρταται απο εσενα χαχαχα
Αρχηγέ αλλιώς μας ταλεγες τον χειμωναΚαλησπερα στην πιο ομορφη καρδια