Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 157.707
Έκλαψαααα....και τα 2 ειναι.![]()

Έκλαψαααα....και τα 2 ειναι.![]()

Σε ένα σαιτ οχι πονηρό όμως δεν θα πω σε πιο !Έκλαψαααα....![]()

Δηλαδη τοσα χρονια γραφω εδω σε ενα πονητο σαιτ.....πεφτω απο τα συννεφα....Σε ένα σαιτ οχι πονηρό όμως δεν θα πω σε πιο !
Ρωτάει ένας άγνωστος :
όταν σε μια σχέση χωρίσει το ζευγάρι και ο ένας από τους 2 έχει πει πολλά ψέμματα στην διάρκεια της σχέσης και βρίσκει φθηνές δικαιολογίες να χωρίσει τι είναι :
1》 μ@@@@@ς?
2》αδύναμος χαρακτήρας?
Και απαντώ εγώ!
το νούμερο 1...
Πήρα τα πιο πολλά λαικ της ζωής μου ...![]()

πολυ ωραια τα γραφομενα σας καλλιπυγος κυρια μου αν και εγω θα το αντιαπερεβαλα (το Η ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ Η ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ) με το Η ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Η ΣΚΟΤΩΝΕΙΣΣτο ταξίδι της ζωής είμαστε όλοι συνεπιβάτες !
Όλοι μας είμαστε ίδιες σταγόνες στον ωκεανό !
Σαν ξανασμίξουμε δεν έχουμε καμία διαφορά !
Ούτε διακρίσεις υπάρχουν σε φτώχεια και πλούτη !
Γιατί τον θάνατο κανένα άψυχο υλικό δεν τον εξαγόρασε και κανένα χαρτονόμισμα !
Όσο μεγάλο επίβολα και αν είναι τα κάστρα θα βρίσκει πάντα το τρόπο να τα διεπερνά!
Άλλοτε αθόρυβα και άλλοτε άτσαλα !
Μία χούφτα στιγμές η ζωή μας!
Το τώρα θα είναι πάντα το μέλλον που περιμένουμε !
Καμία αναβολή δεν σηκώνει!
Τίποτα δεν είναι δεδομένο σε αυτή τη ζωή !
Είναι ωραίο να σε κοιτούν στα μάτια και να αρέσεις
Μα είναι τέλειο να σε κοιτούν στην καρδιά
Και να σε λατρεύουν !
Τα όνειρα δεν έχουν ημερομηνία λήξης !
Να τα κυνηγάτε μέχρι να πραγματοποιηθούν !
οι κύκλοι είναι για να κλείνουν τα λάθη για να τα κάνουμε τα παθήματα για να γίνονται μαθήματα και...
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ !
και μην ξεχάσεις κάτι ...
Η ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ Η ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ..![]()
πρέπει να χαρίζω και αλλού τις γνώσεις μου .....Δηλαδη τοσα χρονια γραφω εδω σε ενα πονητο σαιτ.....πεφτω απο τα συννεφα....![]()

Καλησπέρα αστέρι μου και Χρόνια πολλά !πολυ ωραια τα γραφομενα σας καλλιπυγος κυρια μου αν και εγω θα το αντιαπερεβαλα (το Η ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ Η ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ) με το Η ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Η ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ
ευχομαι τα καλυτερα για την υγεια σας πανεμορφη ιερια και ευελπιστω για την ταχεια επανοδο σας το φιλια μου σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΣΑΣ (οχι απο τον πυρετο) ΚΟΡΜΙ

.τις βεντούζες τις φοβάμαι μου πρότεινε μια θεία μου και ευγενικά αρνήθηκα !σου εχω αναφερει οτι δεν πρεπει να φευγεις απο την αθηνα για πολυ καιρο και οταν φευγεις να επιστεφεςι πολυ γρηγορα
εαν ειχες πιασει εκεινο το διαμερισμα που ελεγες στο ν.φαληρο τωρα θα ημουν εκει και θα σου <εκοβα> μερικες βεντουζες για να φυγει το κρυωμα μεσα σε ενα βραδυ
Mου φαινεται τελικα εχω κανει πολυ καλη δουλεια....και φαινεται....με εχεις ξεπαρασει πλεον...σε λιγο δεν θα σου ειμαι περιττος....πρέπει να χαρίζω και αλλού τις γνώσεις μου .....![]()
Η μαθήτρια ξεπέρασε τον δάσκαλο !Mου φαινεται τελικα εχω κανει πολυ καλη δουλεια....και φαινεται....με εχεις ξεπαρασει πλεον...σε λιγο δεν θα σου ειμαι περιττος....![]()
Τοτε πρεπει να προετοιμαστω παρα παρα πολυ καλα για το επομενο ιδιαιτερο μας....πιστευω να προλαβω...Η μαθήτρια ξεπέρασε τον δάσκαλο !
Να προσεχεις Ελενα μου...κυκλοφορουν πολλοι τρελοι εκει εξω πισω απο το τιμονι....καθε μερα το ζω...

Καλή επιστροφή Ελενα! Τα μάτια 14.
Οι ανθρωποι αλλαξαν γιατι η κοινωνια εγινε πιο απροσωπη.. γιατι πολλοι απο εμας χασαμε την ουσια και βλεπουμε παντου υποδιεστερους ανθρωπους και βαζουμε τον εγωκεντρισμο για οδηγο μας... γιατι οι περισσοτεροι εγιναν τοσοι μικροι μπροστα στο καθρεφτη τους και βγαζουν το μικροπρεπισμο τους σε ατομα που δεν το αξιζουν... γιατι καθενας εινσι διαφορετικος κι εχει τος δικεε του αξιες...Οι άνθρωποι έχουν αλλάξει δεν ξέρω αν φταίει η πανδημία η η ακρίβεια !
Έχουν γίνει πιο σκληροί πιο αγενείς !
Έχω δει συμπεριφορές ακραίες και δεν εννοώ στον επαγγελματικό μου χώρο αλλά στην προσωπική μου ζωή !
Ίσως να έχω αλλάξει και εγώ!
Αγενής και απάνθρωπη δεν υπήρξα ποτέ μου !
Τώρα ανοίγουμε μεγάλη συζήτηση χωρίς νόημα!
Ο καθένας είναι οι επιλογές του !
αν ζηλεύεις να σου πάρω ένα λούτρινο...Καλημερα Ελενακι μου
Ζηλευω.....
![]()

Εγω θα ηθελα εσενα αλλα αν βγαινει η Ελενα και σε λουτρινο να μου παρεις ενα για την γιορτη μου....να κοιμαμαι αγκαλια καθε βραδυ....αν ζηλεύεις να σου πάρω ένα λούτρινο...
Καλημέρα ...καλημέρα ....![]()