FANTOMASSS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2026
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.824
- Πόντοι
- 201
Τι ταινία έχει σήμερα το μενού ομορφιά;;;....Καλά έκανες αγόρι όμορφο !
![]()
Τι ταινία έχει σήμερα το μενού ομορφιά;;;....Καλά έκανες αγόρι όμορφο !
![]()
σήμερα έχει σήριαλ !Τι ταινία έχει σήμερα το μενού ομορφιά;;;

Τότε στείλε μου εσύ αγάπη <3Πότε θα με ξεμπλοκαρεις κυρία Έλενα?
Καλημέρα αγόρι !Τότε στείλε μου εσύ αγάπη <3
Ευγενικότατη. Περίμενα να πεις το κλασικό "το block είναι block", αλλά η Ελενα είναι Ελενα και απαντά πάντα ευγενικά και περιεκτικάΚαλημέρα αγόρι !
Με όλο τον σεβασμό όταν μπλοκάρουμε κάποιον σημαίνει ότι δεν επιθυμούμε καμία επικοινωνία πόσο μάλλον συνάντηση !
θα σου ευχηθώ να περνάς όμορφα και καλή συνέχεια !
ΣΥΓΝΩΜΗ μπορω να του στειλω εγωΚαλημέρα αγόρι !
Με όλο τον σεβασμό όταν μπλοκάρουμε κάποιον σημαίνει ότι δεν επιθυμούμε καμία επικοινωνία πόσο μάλλον συνάντηση !
θα σου ευχηθώ να περνάς όμορφα και καλή συνέχεια !

Αφόπλισε τους ανθρώπους με την ευγένεια των τρόπων σου αλλά την ίδια στιγμή κάνε τους να αισθανθούν τη σταθερότητα της απορριψής σου !Ευγενικότατη. Περίμενα να πεις το κλασικό "το block είναι block", αλλά η Ελενα είναι Ελενα και απαντά πάντα ευγενικά και περιεκτικά
αν θέλεις να του στείλεις στείλε του εγω πάντως δεν είμαι ανταγωνιστική και δεν ζηλευω !ΣΥΓΝΩΜΗ μπορω να του στειλω εγω![]()
Καλημερα κουκλίτσα!!! αυτά τα υπέροχα πατουσάκια που βλέπω στο βίντεο,,, τα δουλεύεις καθόλου ομορφιά μου,,, γιατί έχω πάθει πλάκα!!Αστέρι είστε κυρία μου
μα όσοι επιθυμούν ραντεβού τις πατούσες μου έχουν ερωτευθει !Καλημερα κουκλίτσα!!! αυτά τα υπέροχα πατουσάκια που βλέπω στο βίντεο,,, τα δουλεύεις καθόλου ομορφιά μου,,, γιατί έχω πάθει πλάκα!!
Μμμμ μ,,,,, σατανά εσύ!!!μα όσοι επιθυμούν ραντεβού τις πατούσες μου έχουν ερωτευθει !
. εγω θα ελεγα το σαββατο που ειναι η γιορτη τις γυναικας και αν ερθει γονυπετης με λουλουδια και μια black forest να κανεις μια εξαιρεσηαν θέλεις να του στείλεις στείλε του εγω πάντως δεν είμαι ανταγωνιστική και δεν ζηλευω !
Την ΚΥΡΙΑΚΗ είναι η γιορτη της γυναικας.εγω θα ελεγα το σαββατο που ειναι η γιορτη τις γυναικας και αν ερθει γονυπετης με λουλουδια και μια black forest να κανεις μια εξαιρεση
η γιορτη φιλε μου κραταει 365 ημερες και καθε 4 χρονια 366 για να μαθαινεται οι νεωτεροιΤην ΚΥΡΙΑΚΗ είναι η γιορτη της γυναικας.
Πας να παραπλανησεις την Ελενα να ξεμπλοκαρει τον μπλοκαρισμενο, πονηρε Πολυζωη.![]()

Μπορεις να διεκδικησεις οποιον αντρα η αγορι θελεις,εισαι κουκλαρα!
Αφιερωμένο στο αγόρι που γνωρισα στο ασανσερ !
Έτσι σε έχω ονομάσει!
ξέρω ότι διαβάζεις το νήμα μου
Σε ευχαριστώ για την γνωριμία μας και τις συναντήσεις μας !
Αχχχ....κρίμα που δεν είμαι 20 χρονια νεότερη να σε διεκδικησω!
ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ
ξέρεις εσύ!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ....
Ρε θειε Πολυζωη, αμα κανουμε δωρα 365 μερες το χρονο δεν την βγαζουμε καθαρη.η γιορτη φιλε μου κραταει 365 ημερες και καθε 4 χρονια 366 για να μαθαινεται οι νεωτεροι![]()
ατυχησες μπηκαμε σε 10ημερο αλκυονιδωνΡε θειε Πολυζωη, αμα κανουμε δωρα 365 μερες το χρονο δεν την βγαζουμε καθαρη.
Τουλαχιστον να τον βρεχουμε μετα απο καθε δωρο