Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 157.707
....και προτιμάνε την μπάλα από το νήμα μου ?Έχει κ μπάλα σήμερα γι αυτό υπάρχει ησυχία !
Δε πειράζει κ έτσι καλά είναι !
....και προτιμάνε την μπάλα από το νήμα μου ?Έχει κ μπάλα σήμερα γι αυτό υπάρχει ησυχία !
Δε πειράζει κ έτσι καλά είναι !
Είδες είδες!!! Μπάλα πάντως δεν έχει!! Κάτι άλλο θα παίζει σίγουρα!!καταφέραμε να τους κοιμήσουμε όλους και μείναμε οι δύο μας ....χαχαχαχαχα!
Σε αυτό θα απαντήσουν οι αρμόδιοι;)....και προτιμάνε την μπάλα από το νήμα μου ?
Δεν έχει κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση , νομίζω όμως ότι παίζει το πρωτάθλημα των μεγάλων . Στην Ιταλία Γερμανία Γαλλία σίγουρα !Είδες είδες!!! Μπάλα πάντως δεν έχει!! Κάτι άλλο θα παίζει σίγουρα!!
Ει ψιτκαταφέραμε να τους κοιμήσουμε όλους και μείναμε οι δύο μας ....χαχαχαχαχα!
Τίποτα σπουδαίο!! Κάτι χωριά!! Έχει απόψε!! Αύριο τα σπουδαίαΔεν έχει κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση , νομίζω όμως ότι παίζει το πρωτάθλημα των μεγάλων . Στην Ιταλία Γερμανία Γαλλία σίγουρα !
Συγνώμη κύριε ποιος είσαστε ???Ει ψιτ
Παίζουν και τέτοια;;; Έλα!! Εδώ μιλάμε για άλλο επίπεδο!!! Μπράβο..έτσι εξηγείται που στο viber δεν με καληνύχτισε κανένας??
Πειτε μου αύριο καλημέρα και εγώ δεν θα απαντήσω
θα βλέπω την σούπερ κατερίνα !
ΤΙΜΩΡΙΑ !
Με τα αγόρια που γνωριζόμαστε χρόνια έχουμε μια οικειότητα !Παίζουν και τέτοια;;; Έλα!! Εδώ μιλάμε για άλλο επίπεδο!!! Μπράβο..

Παραπονιαρα μου εσυΜε τα αγόρια που γνωριζόμαστε χρόνια έχουμε μια οικειότητα !
Με έχουν λίγο καλομαθημένη![]()
.....τι θα κάνετε και δεν θα το μάθω ??Παραπονιαρα μου εσυ
Οχι εχει ξεκουραση χθες ηταν μια δυσκολη μερα....που να στα λεω....ασε καλυτερα.....τι θα κάνετε και δεν θα το μάθω ??
Έχει μπάλα σήμερα???
![]()
για πες ??Οχι εχει ξεκουραση χθες ηταν μια δυσκολη μερα....που να στα λεω....ασε καλυτερα

Είμαι αυτός που σε εχει φέρει σε κατάσταση έκτακτου ανάγκης χιχιχιΣυγνώμη κύριε ποιος είσαστε ???
Τι ειναι αυτα που λετε κυρια μου...δεν κανω εγω τετοια....ειμαι φρονιμος εγω....για πες ??
Πιο κορίτσι σε κούρασε ??
![]()
Σε,έψαχνα και τελικά σε βρήκα!Είμαι αυτός που σε εχει φέρει σε κατάσταση έκτακτου ανάγκης χιχιχι
.....εεεεε !Τι ειναι αυτα που λετε κυρια μου...δεν κανω εγω τετοια....ειμαι φρονιμος εγω....