ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.629
- Πόντοι
- 12.756
Κλεισε το στομα μαν,θα σου μπει καμια μυγα.
Κλεισε το στομα μαν,θα σου μπει καμια μυγα.
.....και όποιος αντέξει !Για πολλά γαμησια
Εσύ σίγουρα, ο άλλος άγνωστον.....και όποιος αντέξει !
Εμείς στο στρατό λέγαμε κλείσ'το στόμα σου κυκλοφορούν και παλιάνθρωποι...Κλεισε το στομα μαν,θα σου μπει καμια μυγα.
Καταιγισμός φωτογραφιών....υπέροχη για άλλη μια φορά. Δεν μας αφήνεις να ησυχάσουμε, με υπογλώσια είμαστε.....Τα φιλιά μου να είσαι πάντα έτσι με θετική διάθεση.
Το 2026 είναι η καλύτερη χρονιά μου !Καταιγισμός φωτογραφιών....υπέροχη για άλλη μια φορά. Δεν μας αφήνεις να ησυχάσουμε, με υπογλώσια είμαστε.....Τα φιλιά μου να είσαι πάντα έτσι με θετική διάθεση.

Σου σξιζει και με το παραπάνω!Το 2026 είναι η καλύτερη χρονιά μου !
Το ήξερα άλλωστε γιατί όσα είχα διαβάσει για το ζωδιό μου ισχύουν όλα !
Είμαι πολύ χαρούμενη με θετική ενέργεια και νομίζω ότι φαίνεται ξεκάθαρα!
Να ζεις πάντα με το οτι τα καλύτερα είναι μπροστά. Να σκέπτεσαι θετικά.Το 2026 είναι η καλύτερη χρονιά μου !
Το ήξερα άλλωστε γιατί όσα είχα διαβάσει για το ζωδιό μου ισχύουν όλα !
Είμαι πολύ χαρούμενη με θετική ενέργεια και νομίζω ότι φαίνεται ξεκάθαρα!
τα φιλιά μου ψυχή μου ...![]()
Συγγνώμη αλλά το 79 πως γίνεται? Μήπως να μου το δείξεις την επόμενη φορά, για να το μάθω κι εγώ.....και 69 και 79 ότι σου αρέσει καρδιά μου ....
![]()
Πρόσεχε τι ζητάς..... Θα σε πάει κατευθείαν στο 89!!!!!!!!!!Συγγνώμη αλλά το 79 πως γίνεται? Μήπως να μου το δείξεις την επόμενη φορά, για να το μάθω κι εγώ.![]()
Μας έχετε κατακαυλωσει κυρία Έλενα!!!!
Ειναι το 69+ΦΠΑ 13% (περιπου)Συγγνώμη αλλά το 79 πως γίνεται? Μήπως να μου το δείξεις την επόμενη φορά, για να το μάθω κι εγώ.![]()
Μας έχετε κατακαυλωσει κυρία Έλενα!!!!
κολαση!!!
καλησπέρα καρδούλα μου !Kαλησπέρα 'Ελενα... σε ψαχνω στο Viber αλλά δεν σε βρίσκω. 'Εγινε κάτι;;;

Σου έστειλα viberκαλησπέρα καρδούλα μου !
Ολα καλα !
Δεν μου έχει έρθει μήνυμα!
Σου στέλνω τώρα![]()
τι να πρωτοθυμηθώ ρε αγάπη μου στο τέλος του 2025 μου έτυχαν όλα τα δυσάρεστα !Σου σξιζει και με το παραπάνω!
Πέρασες πολλα!
Άντεξες!
Τα καλύτερα ήρθαν!
Να είσαι πάντοτε καλα και να θυμάσαι!
Sky is the limit!
ματάκια μου και το 89 θα σου δείξω !Συγγνώμη αλλά το 79 πως γίνεται? Μήπως να μου το δείξεις την επόμενη φορά, για να το μάθω κι εγώ.![]()