Πέτροςαλανι
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 14.814
- Πόντοι
- 2.256
εχω γυρισει πλεον αλλα δε ζω στην αθηνα και ερχομαι μονο περιστασιακα.οποτε ερθω θα σου στειλω μηνυμα σιγουρα!....Να πεις αυτό που αισθάνεσαι !
Εκεί στην ξενιτιά μην μας ξεχνάς !
Με μεγάλη μου χαρά να συναντηθούμε !
Τα φιλιά μου .....![]()
όπου κι αν είσαι σου εύχομαι να περνάς όμορφα !εχω γυρισει πλεον αλλα δε ζω στην αθηνα και ερχομαι μονο περιστασιακα.οποτε ερθω θα σου στειλω μηνυμα σιγουρα!
![]()

ευχαριστω πολυ,το ιδιο ευχομαι και σε εσενα!όπου κι αν είσαι σου εύχομαι να περνάς όμορφα !
![]()
Σε,ευχαριστώ ....ευχαριστω πολυ,το ιδιο ευχομαι και σε εσενα!

Πολυ σεξι!

Καλό βράδυ Έλενα μου!Δεν ακολουθώ την φιλοσοφία :
《 ο σεβασμός κερδίζεται 》
Σέβομαι τους πάντες από την αρχή !
Από κει και πέρα το κάθε άτομο έχει την ευκαιρία να χάσει τον σεβασμό μου με βάση την συμπεριφορά του
Ο καθένας,κολυμπάει στις θάλασσες που αγαπάει και στο βάθος που αντέχει !
ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ......![]()
γεγονος ειναι πως κανενας δεν οφειλει να κερδισει τ σεβασμο μας αλλα ειμαστε εμεις "υποχρεωμενοι" να σεβαστουμε ακομη και το μυρμηγκι.στο χερι του αλλου και δικη του επιλογη ειναι να μας διατηρησει ή οχι στην κατασταση του σεβασμου.Δεν ακολουθώ την φιλοσοφία :
《 ο σεβασμός κερδίζεται 》
Σέβομαι τους πάντες από την αρχή !
Από κει και πέρα το κάθε άτομο έχει την ευκαιρία να χάσει τον σεβασμό μου με βάση την συμπεριφορά του
Ο καθένας,κολυμπάει στις θάλασσες που αγαπάει και στο βάθος που αντέχει !
ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ......![]()
Κουκλάρα, προσεγμένη, μοντέρνα με λουράκι στο παπούτσι... Και μαλάκι φτιαγμένο...... και ώμος για φίλημα...
Κουκλάρα, προσεγμένη, μοντέρνα με λουράκι στο παπούτσι... Και μαλάκι φτιαγμένο...... και ώμος για φίλημα...
ΠΟυ να αρχήσω και που να τελειώσω

Σικάτη μουναρα!!!!
καλημεραααΌλο το ντύσιμο !
Δώρο από ένα γοητευτικό
αγόρι ....![]()

Το θέμα δεν είναι το δώρο αλλά το γούστο . Όποιος από τους 2 το διάλεξε , έπσε διάνα.Όλο το ντύσιμο !
Δώρο από ένα γοητευτικό
αγόρι ....![]()
Δεν τα διάλεξα εγώ !Το θέμα δεν είναι το δώρο αλλά το γούστο . Όποιος από τους 2 το διάλεξε , έπσε διάνα.
Βέβαια , υπάρχει και ένα κορμί που το υποστηρίζει!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ναι αλλά για το κορμί που υποστηρίζει το σύνολο, κάνεις την πάπιαΔεν τα διάλεξα εγώ !
Έχει εξαιρετικό γούστο !
και εμένα μου άρεσαν πάρα πολύ !
όλες οι γυναίκες έχουμε τις ατέλειες μας !Ναι αλλά για το κορμί που υποστηρίζει το σύνολο, κάνεις την πάπια
To σώμα αλλάζει, αλλά παραμένει τέλειο, ελκυστικό και θηλυκόόλες οι γυναίκες έχουμε τις ατέλειες μας !
Όταν ήμουν 25 είχα κορμί λαμπάδα !
Με τα χρόνια δυστυχώς το σώμα αλλάζει και το θεωρώ φυσιολογική εξέλιξη !
1,18 εκατομμυρια εγγεγραμενοι