Conqueror_Greg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2025
- Like
- 3.916
- Πόντοι
- 446
Καλημέρα αγάπη μου γλυκιά !Καλημερα κουκλαρα ερωτικη και πανεμορφη.....να εχεις μια υπεροχη μερα......![]()

Εγω την εχω μονιμα ανοιχτη....Κάθε άτομο έχει ένα ορισμένο βαθμό άγχους ο οποίος θεωρείται φυσιολογικός κάτω από ορισμένες περιστάσεις !
Το στρες μπορεί να είναι θετικό το λεγόμενο ευ-στρες όταν κανείς καλείται να το αντιμετωπίσει σπάνια και σε περιορισμένο βαθμό !
Σε αυτήν την περίπτωση λειτουργεί σαν καταλύτης και τον ενεργοποιεί για να ανταπεξέλθει στις όποιες καταστάσεις !
Όσο πιο συχνό και έντονο είναι το στρες τόσο πιο δύσκολο είναι να αντιμετωπιστούν οι καθημερινές υποχρεώσεις!
Σε κάποιες άλλες όμως περιπτώσεις αυξημένο άγχος προξενεί κακό και συντελεί στο να υπολειτουργεί το άτομο στις δραστηριότητες του και να επηρεάζεται αρνητικά και στην υγεία του !
Το άγχος μπορεί να έχει ψυχογενή προελευση ή μπορεί να είναι συνέπεια σωματικής πάθησης !
Ο κάθε άνθρωπος εκτίθεται καθημερινά σε στρεσογόνες καταστάσεις !
Επιπλέον εξαρτάται από τις γνωστικές συναισθηματικές διεργασίες τον τρόπο ζωής του ατόμου και τον τρόπο αντίληψης του!
Στο άγχος κυριαρχούν συναισθήματα θυμού απογοήτευσης και φόβου όπως επίσης οξυθιμία κούραση και κατάθλιψη που δεν επιτρέπουν να λειτουργήσει ο άνθρωπος με συγκέντρωση !
Όταν κάποιος άνθρωπος νιώθει άγχος το σώμα του είναι σε ένταση και ο εγκέφαλός του πυροδοτείται από πολλαπλές σκέψεις !
Η πραγματικότητα είναι πώς η ζωή τρέχει με ηλιγγιώδεις ρυθμούς
και της περισσότερες φορές συνειδητοποιούμε ότι δεν έχουμε βρει τους τρόπους να μειώσουμε το στρες και το άγχος στη ζωή μας!
Το στρες είναι τα απόβλητα της σύγχρονης ζωής που όλοι παράγουμε αλλά αν δεν τα ξεφορτωθούμε με το σωστό τρόπο θα συσσωρεύονται και θα κυριεύουν τη ζωή μας!
《ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΟΜΠΡΕΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΕΞΕΙ 》
Έγώ πάλι την ανοιγοκλείνω την ομπρέλα !Εγω την εχω μονιμα ανοιχτη....![]()
Επειδη τον τελευταιο καιρο δεν εχω ηρεμησει καθολου η κατασταση ειναι οριακη να ξεφυγει.....εντελως. Αλλα μετα λεω οτι υπαρχουν και χειροτερα....και ερχομαι σε μια ισορροπια.Έγώ πάλι την ανοιγοκλείνω την ομπρέλα !
Μερικές φορές έχω πολύ αγχος χωρίς λόγο χωρίς να έχει γίνει κάτι σημαντικό !
Και άλλες φορές μπορεί να μου έχει τύχει κάτι πολύ σοβαρό και να είμαι γελαστή και ψύχραιμη !
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου !
πόσες φορές να ήξερες έχω ξεπεράσει τα οριά μου !Επειδη τον τελευταιο καιρο δεν εχω ηρεμησει καθολου η κατασταση ειναι οριακη να ξεφυγει.....εντελως. Αλλα μετα λεω οτι υπαρχουν και χειροτερα....και ερχομαι σε μια ισορροπια.

Ποσο δικιο εχεις αλλα θελει προσπαθεια.....μεγαλη.πόσες φορές να ήξερες έχω ξεπεράσει τα οριά μου !
Πέρνω μία βαθιά ανάσα και συνεχίζω !
Ευτυχώς δεν κλαίω πια δεν το επιτρέπω στον εαυτό μου !
Παλιά το δάκρυ το είχα στην τσέπη μου
Δεν θέλω να αγχώνεσαι !
Έχουμε πει ότι ότι γίνετε στην ζωή μας είναι για καλό μας !
Όταν ένα τούνελ είναι αδιέξοδο πάντα θα βρίσκουμε την πόρτα της εξόδου !Ποσο δικιο εχεις αλλα θελει προσπαθεια.....μεγαλη.
Παντα ερχεται κατι καλυτερο.
Όταν ένα τούνελ είναι αδιέξοδο πάντα θα βρίσκουμε την πόρτα της εξόδου !

καλό βράδυ δάσκαλε της καρδιάς μου ...
Καλο βραδυ γλυκια μου μαθητρια......ονειρα γλυκα.

Απίστευτο και όμως αληθινό !Εγώ εχω να πω οτι η ύπαρξη άγχους εινσι η βασική αιτία όλων των ψυχοσοματικων προβλημάτων!
Ας προσπαθήσουμε όπως μπορεί ο καθένας να το αποβσλλουμε!
Καλο βραδυ Έλενα μου,καλό βράδυ δάσκαλε!

Δεν ξερω αν θα βρέξει, αλλά εδώ στη γειτονιά μου κατέρρευσε ένας φουρνος!!!Απίστευτο και όμως αληθινό !
Μία φορά που συμφωνούμε εμεις οι δύο γι αυτό θα βρέξει αύριο !
πληροφορήθηκα ότι θα έχουμε καταιγίδες !
ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ .....![]()
Αν είναι να με συμπαθήσεις λίγο θα σου φέρω εγώ να σε γλυκάνω !Δεν ξερω αν θα βρέξει, αλλά εδώ στη γειτονιά μου κατέρρευσε ένας φουρνος!!!
Να δούμε από που θα αγοράσω κρουασάν αύριο!!!
Εγώ σε συμπαθώ απεριόριστα!Αν είναι να με συμπαθήσεις λίγο θα σου φέρω εγώ να σε γλυκάνω !
υγεια να εχουμε πρωτα και πανω απ ολα,και ολλα τ αλλα τα φτιαχνουμεπόσες φορές να ήξερες έχω ξεπεράσει τα οριά μου !
Πέρνω μία βαθιά ανάσα και συνεχίζω !
Ευτυχώς δεν κλαίω πια δεν το επιτρέπω στον εαυτό μου !
Παλιά το δάκρυ το είχα στην τσέπη μου
Δεν θέλω να αγχώνεσαι !
Έχουμε πει ότι ότι γίνετε στην ζωή μας είναι για καλό μας !

Εγώ βλέπω ότι οι μέρες πλησιάζουν και κάνεις την παλαβήυγεια να εχουμε πρωτα και πανω απ ολα,και ολλα τ αλλα τα φτιαχνουμε![]()
κανόνισε τι τιμή θα μου δώσεις γιατί αλλιώς σε βλέπω στην λίμνη των κύκνων να κάνεις την πάπια