Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 158.575
Οι απλές καθημερινές χαρές είναι το καταφύγιο των πολυσύνθετων ανθρώπων !!!
Οι απλές καθημερινές χαρές είναι το καταφύγιο των πολυσύνθετων ανθρώπων !!!
όταν είσαι χορτάτος στην ζωή σου, ευχαριστιέσαι με λίγα και μικρά πράγματα. Αλλιω΄ς έχεις το ανικανοποίητο.Οι απλές καθημερινές χαρές είναι το καταφύγιο των πολυσύνθετων ανθρώπων !!!
Είμαι μία γυναίκα χορτάτη !όταν είσαι χορτάτος στην ζωή σου, ευχαριστιέσαι με λίγα και μικρά πράγματα. Αλλιω΄ς έχεις το ανικανοποίητο.
Μακάρι όλοι να μπορούμε να ευχαριστιο΄μαστε με λίγα και μικρά πράγματα, όπως αναφέρεις

Τι άλλο μπορώ να πω εκτός απο καλό ταξίδιΕίμαι μία γυναίκα χορτάτη !
Από δυνατους έρωτες απο φιλίες απο υλικά αγαθα !
Από έντονα συναισθήματα !
Και όμως με την πάροδο του χρόνου κατάλαβα ότι απλά καθημερινά μικροπράγματα σου δίνουν μεγάλη χαρά !
Μόνο ένα απωθημένο έχω να πάω κάποια στιγμή ένα μεγάλο ταξίδι μόνη μου να κλείσω και τα δύο κινητά και να ακούω μόνο τον ήχο της θάλασσας
Άγνωστη ανάμεσα σε αγνώστους !
Σε ευχαριστώΤι άλλο μπορώ να πω εκτός απο καλό ταξίδι

Δε νομιζω...οπου και αν πας εσυ να περασεις απαρατηρητη.Είμαι μία γυναίκα χορτάτη !
Από δυνατους έρωτες απο φιλίες απο υλικά αγαθα !
Από έντονα συναισθήματα !
Και όμως με την πάροδο του χρόνου κατάλαβα ότι απλά καθημερινά μικροπράγματα σου δίνουν μεγάλη χαρά !
Μόνο ένα απωθημένο έχω να πάω κάποια στιγμή ένα μεγάλο ταξίδι μόνη μου να κλείσω και τα δύο κινητά και να ακούω μόνο τον ήχο της θάλασσας
Άγνωστη ανάμεσα σε αγνώστους !

Δεν έχω παράπονο ακούω και κανένα κοπλιμέντο όταν βολταίρνω ....Δε νομιζω...οπου και αν πας εσυ να περασεις απαρατηρητη.
Μια τετοια γυναικαρα.
![]()

Φίλε μου καλέ να σου κάνω μια ερώτηση και την κάνω...που την βλέπεις την τιμή τα Χριστούγεννα στα αμνοερίφια??καλημερα.απλα υπερωχη![]()

νταξει μωρε.σ εσενα επαμε θα κανω καλυτερη τιμηΦίλε μου καλέ να σου κάνω μια ερώτηση και την κάνω...που την βλέπεις την τιμή τα Χριστούγεννα στα αμνοερίφια??