Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 158.621
Μόνο γυμνοί .....Βάλε τις πυτζάμες, έρχομαι να κοιμηθούμε μαζί!!!

Μόνο γυμνοί .....Βάλε τις πυτζάμες, έρχομαι να κοιμηθούμε μαζί!!!

Εγώ δεν είμαι τεκνό σαν εσενα, θα κρυωσω!!!!Μόνο γυμνοί .....![]()
Συμφωνώ , έτσι είναι , άλλωστε αυτό είπα και εγώ.Το νήμα δεν είναι δικό μου οι διαχειριστές μου έκαναν σε εισαγωγικά 《 χαρη 》
Απλά φέρει το ονομά μου !
Και είμαι εδώ μαζί σας !
Το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο !
Αν έχεις προσέχει κατά καιρους έχω γράψει και σε άλλα νήματα αλλά όταν το επίπεδο πέφτει πολύ αποχωρώ όχι γιατί φοβάμαι απλά δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να πέσει η ψυχολογία μου στην ουσία χωρίς λόγο !
Συνομιλώντας με αγνώστους που δεν έχουν την στοιχειώδη ευγένεια !
Δεν μου αρεσουν οι εντάσεις και η αγένεια !
Γι αυτο τον τελευταιο χρόνο είμαι πάρα πολύ επιλεκτική και στα ραντεβου μου !
Επιλέγω αγόρια με βάση το ενστικτό μου !
θα σε ζεστάνει η αγκαλιά μου !Εγώ δεν είμαι τεκνό σαν εσενα, θα κρυωσω!!!!
Η έλενα η κρυουλιάρα είμαι

Ετσι όπως έχουμε γίνει , σε 3 μήνες πάλι έξω θα είμαστε με τα demi saisonΗ έλενα η κρυουλιάρα είμαι
Γι αυτό λατρευω το καλοκαίρι !
Ηλιος θάλασαα !
Αλλά όπως μου είπε ένας καλος μου φίλος :
ΕΛΕΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΈΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ![]()
Μονιμος κατοικος και εσυ βλεπω....πλεον....εξαρτημενοςΥπέροχη για μία ακόμα φορά!!!
Σ΄ ευχαριστώ!!!
Μα είναι να μην είμαι με αυτό το υπέροχο πλάσμα?Μονιμος κατοικος και εσυ βλεπω....πλεον....εξαρτημενος
Εγώ σε ευχαριστώ για όλες τις υπέροχες στιγμές μας !Υπέροχη για μία ακόμα φορά!!!
Σ΄ ευχαριστώ!!!
Την πλάκα και τα γέλια μας, να συμπληρώσω.Εγώ σε ευχαριστώ για όλες τις υπέροχες στιγμές μας !
πάντα να είμαστε καλά και υγιής και να γελάμεΤην πλάκα και τα γέλια μας, να συμπληρώσω.

Δεν σας ανέχομαι σας αγαπώ !Μια καλημέρα στο όμορφο παρεάκι μας και ιδιαιταίρως στη όμορφη οικοδέσποινα μας την κυρία @Ελενα110που μας ανέχεται!!
![]()

ποιό κορίτσι είναι αυτό που συνέχεια χαρίζει αποκλεισμούς ???Κατι μου θυμιζει....
![]()
Το καλυτεροοοοοοοοοοποιό κορίτσι είναι αυτό που συνέχεια χαρίζει αποκλεισμούς ???![]()