Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 158.593
Δεν θέλω χιόνι μόνο όμορφες μέρες !Και αν τύχει και θυμώσει, μες στο χιόνι θα μας χώσει!!!
Ηλιο γλυκό να ζεσταινει το κορμί μας .......

Δεν θέλω χιόνι μόνο όμορφες μέρες !Και αν τύχει και θυμώσει, μες στο χιόνι θα μας χώσει!!!

Και μένα μου αρέσει ο ήλιος και τον προτιμάω από το χιόνι, αλλά κακά τα ψέματα χρειάζεται και αυτό. Να δούμε κανά δύο νιφάδες χιονιού, ίσα ίσα να χαρούμε!!!Δεν θέλω χιόνι μόνο όμορφες μέρες !
Ηλιο γλυκό να ζεσταινει το κορμί μας .......![]()
Λίγο χιόνι !Και μένα μου αρέσει ο ήλιος και τον προτιμάω από το χιόνι, αλλά κακά τα ψέματα χρειάζεται και αυτό. Να δούμε κανά δύο νιφάδες χιονιού, ίσα ίσα να χαρούμε!!!

Έτσι μας κάνεις ρε Έλενα και πρέπει να ψάχνουμε δύό μέρες κενό να έρθουμε.
Αχ βρε τζουτζούκα τι μας κάνεις ,...
Καλησπέρα Έλενα
και καλη βραδια
Πωωωωωωωωω
Πάσχα???????????? Τόσο γρήγορα!!!!!!!!!!!!!! Είσαι καλά?????Καλησπέρα σε όλα τα αγόρια
Μην κάνετε παραπονάκια ότι δεν βγάζω γυμνές φωτό η επόμενη φωτό θα είναι το πάσχα...![]()
Έχω μία γλυκιά τρέλα νομίζω όλοι το έχετε καταλάβει....Πάσχα???????????? Τόσο γρήγορα!!!!!!!!!!!!!! Είσαι καλά?????

Πριν το Πάσχα θέλουμε με εσώρουχαΚαλησπέρα σε όλα τα αγόρια
Μην κάνετε παραπονάκια ότι δεν βγάζω γυμνές φωτό η επόμενη φωτό θα είναι το πάσχα...![]()
Έχω μία τρελή κάβλα νομίζω όλοι το έχετε καταλάβει..Έχω μία γλυκιά τρέλα νομίζω όλοι το έχετε καταλάβει....![]()

Ευχαριστώ πολύ !Ευγενέστατη
Καλησπέρα σας όμορφη μου κυρία, αφού δεν μπορώ να σας δω από κοντά , θα αρκεστώ στις ωραίες φωτογραφίες σας και τον ευγενέστατο λόγο σας. Καλή εβδομάδα με μπόλικη γλυκιά τρέλα.

Έχω μία τρελή κάβλα νομίζω όλοι το έχετε καταλάβει..
Στο διόρθωσα λιγάκι μωράκι
![]()
Τοτε κατι πρεπει να κανουμε για αυτο....το συντομοτερο εννοειται. Μην χανουμε χρονο....... και όρεξη για τρελή μάθηση...
![]()