Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41.549
- Πόντοι
- 5.956
Τα περσινά είναι έκτακτα ,οπότε δεν τα συζητάμε .Με ξέρετε τοσα χρονια και δεν μπορω ουτε να σας ουτε να σας κρυφτω ουτε να σας πω ψεματα !
Οταν έχω καλη διαθεση ή οταν ειμαι λυπημένη νομιζω φαινεται απο τον τροπο γραφης μου !
περυσι ηταν το χειροτερο καλοκαιρι της ζωης μου που δεν θελω να το θυμαμε και το φετινο ειναι το ομορφοτερο !
ΗΡΕΜΙΑ ΓΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ !
ΣΕ ευχαριστω για τα καλα σου λογια !
Να ειμαστε καλα ολοι μας και να περναμε όμορφα !
καλημερα![]()
ΚαλημεραΜε ξέρετε τοσα χρονια και δεν μπορω ουτε να σας ουτε να σας κρυφτω ουτε να σας πω ψεματα !
Οταν έχω καλη διαθεση ή οταν ειμαι λυπημένη νομιζω φαινεται απο τον τροπο γραφης μου !
περυσι ηταν το χειροτερο καλοκαιρι της ζωης μου που δεν θελω να το θυμαμε και το φετινο ειναι το ομορφοτερο !
καλημερα![]()

τα ασχυμα τα ξεχναμε ειπαμε τα σβυνουμε.μονο ομορφα απο δω και περαΜε ξέρετε τοσα χρονια και δεν μπορω ουτε να σας ουτε να σας κρυφτω ουτε να σας πω ψεματα !
καλημερα![]()
Καλημερα Πετρο αλάνι !απλα υπερωχη![]()
καλημερα ελενα μου.τα πυστευω.τα ενοω,γιατι εχω καταλαβει οτι εισαι υπεροχωσ ανθρωποσ.Καλημερα Πετρο αλάνι !
Εσυ εισαι ένα μεγαλο αστερι που με κανεις και χαμογελω με τα κοπλιμεντα σου![]()
καλημερα ελενα μου.τα πυστευω.τα ενοω,γιατι εχω καταλαβει οτι εισαι υπεροχωσ ανθρωποσ.Καλημερα Πετρο αλάνι !
Εσυ εισαι ένα μεγαλο αστερι που με κανεις και χαμογελω με τα κοπλιμεντα σου![]()
Καλημερα Πετρο αλάνι !
καλημερα ελενα μου.τα πυστευω.τα ενοω,γιατι εχω καταλαβει οτι εισαι υπεροχωσ ανθρωποσ.
Το μυστικο σας το εχω πει απλα δεν το θυμασε !Τα περσινά είναι έκτακτα ,οπότε δεν τα συζητάμε .
Πλέον ειναι φανερή η αλλαγή σου. Δεν γνωρίζω σε τι οφείλεται ούτε ρωτώ. Να περνάς καλά με αυτούς που θέλεις και επιλέγεις.

Καλημέρα απο ενα υποψήφιο πελάτη σου που χρειάζεται αγάπη και φροντίδα.. αλλά και να σου πετάξει τα μάτια εξω / θέληση εννοώ..Με ξέρετε τοσα χρονια και δεν μπορω ουτε να σας ουτε να σας κρυφτω ουτε να σας πω ψεματα !
καλημερα![]()
Καλημέρα ματια μου όμορφα !Καλημέρα απο ενα υποψήφιο πελάτη σου που χρειάζεται αγάπη και φροντίδα.. αλλά και να σου πετάξει τα μάτια εξω / θέληση εννοώ..

Δεν πειράζει.. θέλω να σου κάνω έρωτα 45 λεπτα συνεχόμενα.. με σεβασμό.. αλλα και με ένταση.Καλημέρα ματια μου όμορφα !
Εισαι το μόνο ατομο που δεν μπορωνα ψυχολογησω
Και ευγενικος και τρυφερος και ζωηρουλης
Τι σου φταινε τα ματακια μου??
Νομιζω ειναι το πιο δυνατο σημειο στο σωμα μου αυτο μου λενε ολοι![]()
Το θυμάμαι πολύ καλά. Άλλωστε λόγω κάποιων γεγονότων και εγώ είχα αποχωρήσει απο το νήμα.
Το νημα μου《 ειχε》 γινει πολυ βαρετο !Το θυμάμαι πολύ καλά. Άλλωστε λόγω κάποιων γεγονότων και εγώ είχα αποχωρήσει απο το νήμα.
Απλά θεωρώ οτι εκτός απο τους μη τοξικούς δίπλα σου, πρέπει να έχεις και νέους θετικούς δίπλα σου. Έχεις ανέβει πολύ.!!!!!!!!!!!!!!
Μμμμμμ!Δεν πειράζει.. θέλω να σου κάνω έρωτα 45 λεπτα συνεχόμενα.. με σεβασμό.. αλλα και με ένταση.
Τα έχουμε πει αυτά. Συμφωνώ.Το νημα μου《 ειχε》 γινει πολυ βαρετο !
Ειμαι ένας,ανθρωπος που αναγνωριζω τα λάθη μου και προσπαθω να τα διορθωσω με όποιο τίμημα κι αν ειναι αυτο !
Και στα ραντεβου μου ειμαι πιο επιλεκτικη !
Αν δεν περασω ομορφα πολυ απλα στο ίδιο αγορι δεν του ξανακλεινω ραντεβου !
Αλλωστε το σαιτ έχει τοσο ομορφες κοπελες !
Ο καθενας ας επιλεγει αυτο που τον κάνει να νιωθει πιο ανετα![]()
Συμφωνω απόλυτα!Τι σου φταινε τα ματακια μου??
Νομιζω ειναι το πιο δυνατο σημειο στο σωμα μου αυτο μου λενε ολοι![]()
Δώσε πόνο κοριτσάρα.