Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 126.481
Αρχοντα θα σε εχουμε !Α θα με σουβλησουν κιόλας?ρε πολυζωη τι στο καλό Ζουλού είναι εκεί?
Ολοι θα σε λατρεψουν γιατι εισαι αξιαγαπητος !
Αρχοντα θα σε εχουμε !Α θα με σουβλησουν κιόλας?ρε πολυζωη τι στο καλό Ζουλού είναι εκεί?
Ειμαι καλα δοξα σοι ο θεος !τελικα πως ειναι η υγεια σου;
Τυχερουλι @Πέτροςαλανι . Το καλυτερο κοριτσι θα παρεις.Αρχοντα θα σε εχουμε !
Κατάλαβα η μαμά Έλενα ψάχνει μπάτλερΑρχοντα θα σε εχουμε !
δεν σου κανει τιποτα μη φοβασαι.πυραχτηρι ειναι ο πολυζωησ.μονο να μασ πυραζει θελει.Τυχερουλι @Πέτροςαλανι . Το καλυτερο κοριτσι θα παρεις.
Το να κανω που ειμαι δασκαλος της και δεν μπορω εγω. Ισοβια θα με κλεισει μεσα ο @πολυζωης
και συ εισαι αξιαγαπητη και υπερωχη.ασ λεει το πυραχτηρι οτι θελει.ειμαι συγουροσ οτι εισαι υπερωχη.Αρχοντα θα σε εχουμε !
Τι ωραία νυχακια....ασορτι με τα λουλουδάκια
Σε ευχαριστω το λιλα ειναι το αγαπημενο μου χρωμα !Τι ωραία νυχακια....ασορτι με τα λουλουδάκια
δεν σου κανει τιποτα μη φοβασαι.πυραχτηρι ειναι ο πολυζωησ.μονο να μασ πυραζει θελει.
Guten morgen Herr polyzois
μπονζουουρbongiorno proffesore![]()
command sa vaμπονζουουρ
νναι μπρρρ τσαπ τσαπ.αι σαλαγα ταα. ο κοσμοσ λεει καλημερα πρωτα μεσιεε 1ον,και 2ον γιατι εσυ εισαι καθ αυτου προτευουσιανοσ μιε πολυζωησ ειμαι ευρωπαιοσ βλαχοσ ευρο τσομπανοσcammand sa va
μου εμαθες και γαλλικα τσομπανι ε τσομπανι
Πες τα αγαπη μου !νναι μπρρρ τσαπ τσαπ.αι σαλαγα ταα. ο κοσμοσ λεει καλημερα πρωτα μεσιεε 1ον,και 2ον γιατι εσυ εισαι καθ αυτου προτευουσιανοσ μιε πολυζωησ ειμαι ευρωπαιοσ βλαχοσ ευρο τσομπανοσ![]()
Έχω πληροφορίες ότι ήσουν στα μπαράκια χτεςΠες τα αγαπη μου !
Ολο μας μαλωνει ο μεσιε πολυζωης !
Αφου ειμαστε ησυχα και καλα παιδια !
Καλημερα αργησα λιγο να ξυπνησω σημερα μαλλον με εμπνεει η φυση !
Καθε βραδυ ξενυχταω στα μπαρακια με τις φιλες μου !Έχω πληροφορίες ότι ήσουν στα μπαράκια χτες
Ναι αλλα τι εχει μεσα ο χυμος; Δεν λες ολη την αληθεια....Καθε βραδυ ξενυχταω στα μπαρακια με τις φιλες μου !
Αυτες πινουν ποτο κι εγω χυμο πορτοκαλι![]()