πολυζωης
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 104.236
- Πόντοι
- 22.131
τι χρωμα τα εχωΛένα Πολύ ωραίο.χρωμα.στα νύχια των χεριών στα πόδια να ρωτήσω αν τα έβαψες η θέλουν ακόμα ξεκούραση ?

τι χρωμα τα εχωΛένα Πολύ ωραίο.χρωμα.στα νύχια των χεριών στα πόδια να ρωτήσω αν τα έβαψες η θέλουν ακόμα ξεκούραση ?

Λάθος φίλε με συνχωρεις ηδες Τρι με έχει κάνει η Λένα που δεν ανεβάζει τα πόδια της πόσο καιρό έχω χάσει τα λογικά μουτι χρωμα τα εχωγιατι λογω ηλικιας τα εχω λιγο εως πολυ χαμενα
![]()
Τα ποδαράκια ακόμα ξεκουραζονται !!Λάθος φίλε με συνχωρεις ηδες Τρι με έχει κάνει η Λένα που δεν ανεβάζει τα πόδια της πόσο καιρό έχω χάσει τα λογικά μου
....Καλά δεν του έχω πει ότι τα βράδια τρώω παγωτά και πατατάκια!ενταξει μικρο μου παντανα φανταστω παει ο γυμναστης αιωνια του η μνημη
![]()
Λάθος φίλε με συνχωρεις ηδες Τρι με έχει κάνει η Λένα που δεν ανεβάζει τα πόδια της πόσο καιρό έχω χάσει τα λογικά μου
βλεπεις τι τραβαω με την παρτη σουΤα ποδαράκια ακόμα ξεκουραζονται !!

Μόνο εγώ έχω αυτο το δικαίωμα να μπλοκάρω κανένας άλλος!βλεπεις τι τραβαω με την παρτη σουσε λιγο θα με ρωτανε ποσους μπλοκαρα σημερα
![]()
Έχεις χάσει συνέχειεςβλεπεις τι τραβαω με την παρτη σουσε λιγο θα με ρωτανε ποσους μπλοκαρα σημερα
![]()
ποτε ρε δεν το ειδα μπαινωΈχεις χάσει συνέχειες
Χτες στο νήμα της anna24 γνωστός και μη εξαιρετέος χαρακτήρισε εσένα τον δάσκαλο και εμένα αγαπουληδες της νονά σου!
Άφησε δε και υπόνοιες ότι η νονά τον παρενοχλεί στο viber!!!!
Ήταν πολύ after για εσένα, άστοποτε ρε δεν το ειδα μπαινω![]()
μολις το ειδα και ειδα και αυτους που εκαναν λαικ ...ενα εχω να τους πω περαστικα και αν χρειαστουν νοσηλεια εχω ακρες σινουρι δαφνι κλπΈχεις χάσει συνέχειες
Χτες στο νήμα της anna24 γνωστός και μη εξαιρετέος χαρακτήρισε εσένα τον δάσκαλο και εμένα αγαπουληδες της νονά σου!
εχει και συνεχεια καποια ωραια ημερα θα βγαλω συνομιλιες και μυνηματα και τοτε θα πεσει γελιο μεχρι δακρυωνΈχεις χάσει συνέχειες
Κρίμα όμως,ήταν ωραία ταινία!εχει και συνεχεια καποια ωραια ημερα θα βγαλω συνομιλιες και μυνηματα και τοτε θα πεσει γελιο μεχρι δακρυων
Έτσι κάνω εγώ παρενοχλω τον κόσμο!Έχεις χάσει συνέχειες
Ααα όλα κι όλα,δεν ξέρουμε τι κάνεις στο viber!Έτσι κάνω εγώ παρενοχλω τον κόσμο!
Μου αρέσει που είπε προμοτορες ....χαχαχαχα
Εγώ που ανεβάζω φωτο μια φορά τον χρόνο και στο νήμα μου δεν αναφέρω πια ποτέ είμαι αθηνα και πότε όχι....
Και αναρωτιέμαι??
Αφού θέλω περισσότερη δουλειά γιατί δεν βάζω γυμνές φωτο ??
Αλλά όχι βάζω εσάς να με προμοταρετε ...χαχαχαχα
Τα λογια είναι περιττά!!
Έτσι πες τα Μπιλυ-ΧρυσόστομεΑαα όλα κι όλα,δεν ξέρουμε τι κάνεις στο viber!
Βρίσκεις τηλέφωνα από αθώα μέλη και τα παρενοχλεις με ανήθικες προτάσεις!
Κλαίω τώρα από τα γελιαΑαα όλα κι όλα,δεν ξέρουμε τι κάνεις στο viber!
Βρίσκεις τηλέφωνα από αθώα μέλη και τα παρενοχλεις με ανήθικες προτάσεις!
Είσαι συ ειδικά μια παρενόχληση...Κλαίω τώρα από τα γελια
Χαχαχαχαχα!
Τους παρενοχλω σεξουαλικα !
![]()

Εσύ δεν δεν είσαι προμοτορας αλλά ο μέλλον σύζυγος μου όποτε μπορείς να λες ότι θέλειςΕίσαι συ ειδικά μια παρενόχληση...
Ωχ τι γράφω...παρασύρθηκα, θα βγω ο προμο νο4...![]()
Ααααα θα κανω παραπονο εμενα γιατι δεν με παρενοχλεις;;;Κλαίω τώρα από τα γελια
Χαχαχαχαχα!
Τους παρενοχλω σεξουαλικα !
![]()
Συγνώμη δάσκαλε!Ααααα θα κανω παραπονο εμενα γιατι δεν με παρενοχλεις;;;
Θα παω αλλου να προμοταρω