Ακουστα την εχω την συγκεκριμένη κοπελα .....και μου εχουν πει τα καλυτερα ....ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΩ !!
Δεν θα επεκταθω γιατι εδω ειναι η δικη σου σελιδα και δεν ειναι σωστο.
Αλλα ειχε προκαλεσει μεγαλο σαματα τοσο με την παρουσια οσο και με την απουσια της!
Ακουστα την εχω την συγκεκριμένη κοπελα .....και μου εχουν πει τα καλυτερα ....ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΩ !!
Εδώ δεν χαλάνε το νήμα τα ορφανά και θα το χαλάσουμε εμείςΚαι φωτό που βάζει, σίγουρα είναι παλιές και ένα standard πακέτο. Αλλά ας μην χαλάμε το νήμα της 110 για οποιαδήποτε άλλη κοπέλα , πλην μπουμπούδων
Καρδουλα μου δεν με πειραζει αληθεια στο λεω !!Δεν θα επεκταθω γιατι εδω ειναι η δικη σου σελιδα και δεν ειναι σωστο.
Αλλα ειχε προκαλεσει μεγαλο σαματα τοσο με την παρουσια οσο και με την απουσια της!

Διδάσκει ήθος το κορίτσι μας!Καρδουλα μου δεν με πειραζει αληθεια στο λεω !!
Δεν προσβαλουμε ουτε θιγουμε προσωπικα δεδομενα !!
Με εχουν πληροφορησει πολλα αγορια για την συγγεκριμενη ΚΥΡΙΑ για την ομορφια της και τον επαγγελματισμο της !!
Αν εχει αποχωρησει να ειναι καλα και ευτυχισμενη !!
![]()
Σωστά ποτέ δεν έχεις θίξει εν αντιθέσει με εξυπνάδες που έχουν ειπωθεί εδώ μέσα και αλλου από διάφορους που την χρειάζονται την κριτική τους....Καρδουλα μου δεν με πειραζει αληθεια στο λεω !!
Δεν προσβαλουμε ουτε θιγουμε προσωπικα δεδομενα !!
Με εχουν πληροφορησει πολλα αγορια για την συγγεκριμενη ΚΥΡΙΑ για την ομορφια της και τον επαγγελματισμο της !!
Αν εχει αποχωρησει να ειναι καλα και ευτυχισμενη !!
![]()
K γω!!Ένα μόνο θα σου πω πριν δύο χρόνια ηπια ένα ποτήρι βότκα και έκανα τρεις μέρες να συνέλθω !!
......η αλήθεια είναι ότι το ποτό δεν μου αρέσει καθόλου ποτέ δεν μου άρεσε άλλωστε είμαι του γλυκού και του φαγητού εγώ !!
Εγω κακιες δεν κρατω σε κανεναν !!Σωστά ποτέ δεν έχεις θίξει εν αντιθέσει με εξυπνάδες που έχουν ειπωθεί εδώ μέσα και αλλου από διάφορους που την χρειάζονται την κριτική τους....

Εγω κακιες δεν κρατω σε κανεναν !!
Εχω ακουσει πολλα θετικα και αρνητικα !!
Ισως ειναι ανθρωποι πληγωμενοι που δεν τους εχουν δωσει αγαπη και μια ζεστη αγκαλια !!
Και ολο αυτο τους επηρεαζει αρνητικα και βγαζουν [γλυκες κακιουλες ] στον συνανθρωπο τους
![]()
Αν δεν φας φαπες και κατσικουλα από τον @pablo stamos δεν έχεις δει τίποταΕγω κακιες δεν κρατω σε κανεναν !!
Ισως ειναι ανθρωποι πληγωμενοι που δεν τους εχουν δωσει αγαπη και μια ζεστη αγκαλια !!
Και ολο αυτο τους επηρεαζει αρνητικα και βγαζουν [γλυκες κακιουλες ] στον συνανθρωπο τους
![]()
Προφανώς όλοι δεν ταιριάζουν με όλους.. το θέμα είναι να έχουμε αξιοπρέπεια και επειδή είμαστε σε τέτοιο σαιτ, θεωρώ ότι αν το κορίτσι τηρήσει αυτά που λέει ότι προσφέρει, ακόμα και αν δεν τον φτιάχνει τον άλλον θα ήταν χαζο να αρχίσει να την κράζει...Εγω κακιες δεν κρατω σε κανεναν !!
![]()
Δεν επρεπε να πεις προφιτερολ !ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ!
Και κανενα οικογενειακο προφιτερολ!
Προφανώς όλοι δεν ταιριάζουν με όλους.. το θέμα είναι να έχουμε αξιοπρέπεια και επειδή είμαστε σε τέτοιο σαιτ, θεωρώ ότι αν το κορίτσι τηρήσει αυτά που λέει ότι προσφέρει, ακόμα και αν δεν τον φτιάχνει τον άλλον θα ήταν χαζο να αρχίσει να την κράζει...
Φίλε μου όταν η άλλη δεν σου κάνει την προσπερνάει...αυτό που γίνεται σε κάποια νήματα είναι μην πω την έκφρασηΠροφανώς όλοι δεν ταιριάζουν με όλους.. το θέμα είναι να έχουμε αξιοπρέπεια και επειδή είμαστε σε τέτοιο σαιτ, θεωρώ ότι αν το κορίτσι τηρήσει αυτά που λέει ότι προσφέρει, ακόμα και αν δεν τον φτιάχνει τον άλλον θα ήταν χαζο να αρχίσει να την κράζει...
Δεν επρεπε να πεις προφιτερολ !
ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ !!
Μιαμμμμμμμμμ !!
Το προφιτερόλΔεν επρεπε να πεις προφιτερολ !
Μιαμμμμμμμμμ !!
Το πιστεύω ακράδαντα... σεβασμός και ευγένεια... κανείς δεν βγαίνει χαμένος από αυτά...Σωστα τα λες.
Οπως εχω δει να γραφεις κι αλλου η ευγενεια δεν εβλαψε ποτε!
Διάβασα μόνο το "ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ !!" Και σκέφτηκα ότι κάποιος την ποτισε!Δεν επρεπε να πεις προφιτερολ !
Μιαμμμμμμμμμ !!
Παληκάρια χωρίς πλάκα αυτές οι κοπέλες δεν είναι αυτοκίνητο που το νοικιάσαμε και επειδή δεν είναι δικό μας να το ξεσκισουμε... έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους με προσωπικότηταΤο πιστεύω ακράδαντα... σεβασμός και ευγένεια... κανείς δεν βγαίνει χαμένος από αυτά...
Το πιστεύω ακράδαντα... σεβασμός και ευγένεια... κανείς δεν βγαίνει χαμένος από αυτά...
Ακου τι γινετε !Φίλε μου όταν η άλλη δεν σου κάνει την προσπερνάει...αυτό που γίνεται σε κάποια νήματα είναι μην πω την έκφραση