Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
και εγω ρε φιλε,τα κουναγα,τα κουναγα κι ήρθανε πάλι ντορτια!!!εγω προσπαθω να το παιξω στα ζαρια νουνααλλα ολο χανω
![]()
Όλοι κρυώνετε μόνο εγώ ζεσταίνομαι !!εν τω μεταξύ,πολύ κρύο ρε πσιδια!

ευκαιρια τοτε να βαλεις την φωτογραφια που υποσχεθηκεςΌλοι κρυώνετε μόνο εγώ ζεσταίνομαι !!
![]()
Συγνωμη κυριε ποιος ειστε ??ευκαιρια τοτε να βαλεις την φωτογραφια που υποσχεθηκες
Είχα υποσχεθεί άμα χιονίσει να βγάλω μία φωτό αλλά εδώ που είμαι εγώ δεν χιονίζει οπότε δεν πιάνεται η υπόσχεση !!η κατερινα στανιση
καλα κρασια και εδω που ειμαι εγω στην νοτιο αφρικη εχει 35 βαθμουςΕίχα υποσχεθεί άμα χιονίσει να βγάλω μία φωτό αλλά εδώ που είμαι εγώ δεν χιονίζει οπότε δεν πιάνεται η υπόσχεση !!

Αληθεια ??καλα κρασια και εδω που ειμαι εγω στην νοτιο αφρικη εχει 35 βαθμους![]()

εχω ανεβει επανω και κανω την τσιταΑληθεια ??
Μα μου φαινεται καπου σε ειδα διπλα σε έναν φοινικα !!
Κάπου εκεί τριγύρω είμαι και εγώ !!
![]()

τάξε μουΑληθεια ??
Μα μου φαινεται καπου σε ειδα διπλα σε έναν φοινικα !!
Κάπου εκεί τριγύρω είμαι και εγώ !!
![]()

Και ο καινούργιος εκεί είναι?? Πρόλαβες και τον έχωσες!!!Εκεί κρύβω και τους γαμπρούς που μου έχουν κάνει πρόταση γάμου !!
Αληθεια που ειναι αυτος ???Και ο καινούργιος εκεί είναι?? Πρόλαβες και τον έχωσες!!!
Δεν παρακολουθείς... Γυρνάει στα άλλα νήματα και ψάχνει νύφη.... Αργείς και θα τον χάσεις.....Αληθεια που ειναι αυτος ???
Εχαθει !!!
Εσυ εισαι κελεπουρι δεν θα μεινεις στο ραφι. Τετοια γυναικαρα.Αληθεια που ειναι αυτος ???
Εχαθει !!!
Κριμα η αγαπη αργησε μία μέρα !Δεν παρακολουθείς... Γυρνάει στα άλλα νήματα και ψάχνει νύφη.... Αργείς και θα τον χάσεις.....
Ολοι βλεπετε χιόνια εκτός από εμένα !!Τώρα που έχει χιονιά κάνεις ραντεβού?