Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Έτσι είναι μουναρα
Αγκαλια με το καυλι μου επρεπε να λεει!!!Να δώσουμε συγχαρητήρια στην κοπέλα που είναι τόσο τυχερή να έχει στον περίγυρο της ανθρώπους που τη συμβουλεύουν και για την καριέρα της.
Πραγματικά πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και πολύ σύντομα θα έχει και περήφανα μια θέση δίπλα στον Μπουγα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ωραία πόζα εδώ
Να δώσουμε συγχαρητήρια στην κοπέλα που είναι τόσο τυχερή να έχει στον περίγυρο της ανθρώπους που τη συμβουλεύουν και για την καριέρα της.
Πραγματικά πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και πολύ σύντομα θα έχει και περήφανα μια θέση δίπλα στον Μπουγα
Aπ' το να γκαστρωνει Αλβανίδες και μαύρες ,καλύτερα αυτή...Τι παει και γκαστρώνει ο μαλακας ο Ελληνας!!!
Υποκλίνομαι...εγώ ούτε το μισό από εσένα δεν άντεξα....ο ορισμός του γυφτολα'ι'κου είναι το ξερ-ασμα αυτό...πρόσεξα ότι η φωνή της μοιάζει με την Παπαρίζου...το "Ο σκύλος μου είναι gay" του Καρβέλα είναι απείρως ανώτερο.Ξεπέρασα τον εαυτό μου, καταβάλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες να ακούσω μέχρι το 1:43 αυτό το απαύγασμα της ελληνικής μουσικής, και όχι μόνο, βιομηχανίας!
λίθοι, πλίνθοι και κέραμοι ατάκτως ερριμμένα...στίχος άκυρος, χορευτικό άκυρο, μουσική όπως είπες γυφτολαϊκή, φωνή επεξεργασμένη με ό,τι φίλτρο υπάρχειΥποκλίνομαι...εγώ ούτε το μισό από εσένα δεν άντεξα....ο ορισμός του γυφτολα'ι'κου είναι το ξερ-ασμα αυτό...πρόσεξα ότι η φωνή της μοιάζει με την Παπαρίζου...το "Ο σκύλος μου είναι gay" του Καρβέλα είναι απείρως ανώτερο.
Εντάξει ίσως έχεις ένα δίκιοΥποκλίνομαι...εγώ ούτε το μισό από εσένα δεν άντεξα....ο ορισμός του γυφτολα'ι'κου είναι το ξερ-ασμα αυτό...πρόσεξα ότι η φωνή της μοιάζει με την Παπαρίζου...το "Ο σκύλος μου είναι gay" του Καρβέλα είναι απείρως ανώτερο.
H Φλωρα ξεκίνησε τις βίζιτες τώρα που ήρθε στην Αθήνα ή ακόμα?Να δώσουμε συγχαρητήρια στην κοπέλα που είναι τόσο τυχερή να έχει στον περίγυρο της ανθρώπους που τη συμβουλεύουν και για την καριέρα της.
Περιοριστειτε στη ρώτα