Νέα

Elena Sunrise

• Μέλος που άνοιξε το νήμα a!!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 348K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

batraxos!!

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
6.430
Πόντοι
1.206
αυτη ειναι ακροιβως ωραιο μωρακι κωριτσακι σκετο !!!!και δωτικη οχι σαν κατυ κουτσουρα που περημενουν να παρουν τ 50 και μετα κανουν τ κομοδινο !!!!!

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.331
Πόντοι
456
Βάτραχε ήταν φοβερή, 3-4 φορές βρέθηκα μαζί της και πραγματικά ήταν ο ορισμός του gfe,το σεξ μαζί της ήταν λες και ήσουν με την κοπέλα σου αλλά να σε γουστάρει όμως 100 % :2funny:

Έχει εξαφανιστεί εδώ και 1 χρόνο περίπου.

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.844
Πόντοι
456
Αυτή είναι η Ναταλία που έλεγα στο βάτραχο.
Αυτή δηλαδή?

j_thess

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
1.348
Πόντοι
206
Η Έλενα για εμενα έχει τοπ εμφάνιση όπως έχει και κωλαρα που πολύ λίγες γυναίκες έχουν αλλά στο θέμα ενεργητικό δεν το έχει…. Δυο φορές έχω πάει μαζί της και τος δυο δεν καβλωσε, μπορεί να φταίω και εγώ, η εμφάνιση μου ( μια χαρα άντρας είμαι αλλά ποτέ δεν ξέρεις ) με άλλες όμως που έχω πάει μια χαρα καβλωνουν…. Είναι κρίμα να δίνει κάποιος 80€ για να φάει πουτσα και εντελη μην τρώει
Πληρωνεις για να σε γαμησουν τα τραβελια. Οχι φιλε δεν εισαι μια χαρα αντρας εισαι ενα ξεφτυλισμενο πουστρακι.

George BarbaTroll

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
42
Like
8.155
Πόντοι
3.446
Η Έλενα για εμενα έχει τοπ εμφάνιση όπως έχει και κωλαρα που πολύ λίγες γυναίκες έχουν αλλά στο θέμα ενεργητικό δεν το έχει…. Δυο φορές έχω πάει μαζί της και τος δυο δεν καβλωσε, μπορεί να φταίω και εγώ, η εμφάνιση μου ( μια χαρα άντρας είμαι αλλά ποτέ δεν ξέρεις ) με άλλες όμως που έχω πάει μια χαρα καβλωνουν…. Είναι κρίμα να δίνει κάποιος 80€ για να φάει πουτσα και εντελη μην τρώει
Συμφωνώ ,για μένα είναι ΞΕΠΕΤΑ ! ούτε καύλωσε ούτε φιλιά ούτε τίποτα 80€ ένα πείραμα . 1.000.000 φορές στην Cammy και στην Yara που με 100€ (το μισάωρο ) είσαι με τις μελαχροινές καυλοθεές !

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.331
Πόντοι
456
Αυτή δηλαδή?
Καμία σχέση.

Cman

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
500
Πόντοι
21

Dimis_1982

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2024
Like
36
Πόντοι
0
Χάθηκε και αυτή όπως όλες οι αξιόλογες τρανς

billias °

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
30
Like
2.957
Πόντοι
1.196
Καλη χρονια σε ολους τους συναγωνιστες.
Παραθετω με λίγα λόγια την εμπειρία μου με την Sunrise μετά από αρκετά ραντεβού μαζί της σαν παθητική.
Πρόσφατη συνάντηση με την Έλενα βράδυ αργά.
Πολυ όμορφη, Πολύ καλή συμπεριφορά, φιλιά και γλυψιματα παντού και από μένα και από αυτήν.
Της βγάζω το καπέλο στο θέμα υγιεινής.
Καυλωμενη συνέχεια και στο τέλος της ζήτησα να χυσει όπως και έγινε ,αφού πρώτα μου εξηγήθηκε πως το θέλει και αυτή και θα προσπαθησει να της βγει.
Εγώ τελείωσα έχοντας την στα τέσσερα με θέα την υπέροχη κολάρο της.

toxic694

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2021
Like
1
Πόντοι
0
υπάρχει κανένα νέο της ?
που βρίσκεται, εάν είναι. ακόμα στο χώρο?

Τελευταία τροποποίηση:

billias °

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
30
Like
2.957
Πόντοι
1.196
υπάρχει κανένα νέο της ?
που βρίσκεται, εάν είναι. ακόμα στο χώρο?
Νομίζω πρέπει να έχει αγγελία στο Kane.sex η σε αλλο σαιτ αν δεν κάνω λαθος...ψάξε λίγο.
Είχα πάει πρόσφατα.

Tranylove

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
2.419
Πόντοι
446
Συμφωνώ ,για μένα είναι ΞΕΠΕΤΑ ! ούτε καύλωσε ούτε φιλιά ούτε τίποτα 80€ ένα πείραμα . 1.000.000 φορές στην Cammy και στην Yara που με 100€ (το μισάωρο ) είσαι με τις μελαχροινές καυλοθεές !
Πρόσεχε τι γράφεις. Θα βγει πάλι κανένας βλακαμας και θα πει ότι προμοτάρεις και παίρνεις μίζα.

billias °

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
30
Like
2.957
Πόντοι
1.196
Πρόσεχε τι γράφεις. Θα βγει πάλι κανένας βλακαμας και θα πει ότι προμοτάρεις και παίρνεις μίζα.
Νομίζω δεν είναι κακό να προμοταρεις κάποια όταν περνάς καλά μαζί της...

Όσον αφορά την Sunrise είναι πάντα τούρμπο με εμένα.Πως γίνεται σε πρόσφατη συνάντηση μου να την έχω στα τέσσερα και να είναι καυλωμενη φουλ,αλλά και σε όλη την διάρκεια του αγώνα καυλωμενη.
Ίσως δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους παιζει και αυτό!!!

George BarbaTroll

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
42
Like
8.155
Πόντοι
3.446
Ποσώς με ενδιαφέρουν τα σχόλια "συναγωνιστών" ,μία έξτρα διασκέδαση είναι να γράφω εδώ και γράφω όπως τα αισθάνομαι εγώ .
Ιδιωτικά και όχι μόνο με έχουν ευχαριστήσει για τις συστάσεις μου "συνάδελφοι" ... γαμάτε !!! γαμηθείτε !!! (ότι γουστάρετε)

Νομίζω δεν είναι κακό να προμοταρεις κάποια όταν περνάς καλά μαζί της...

Όσον αφορά την Sunrise είναι πάντα τούρμπο με εμένα.Πως γίνεται σε πρόσφατη συνάντηση μου να την έχω στα τέσσερα και να είναι καυλωμενη φουλ,αλλά και σε όλη την διάρκεια του αγώνα καυλωμενη.
Ίσως δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους παιζει και αυτό!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom