Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

Σιγά μην την άφηνε να πάρει ανάσα.Μηπως τη βαλει τωρα που αναλαμβανει ο κοντομηνας σε δικη της εκπομπη, γιατι τη βλεπω να χαραμιζεται με το σουργελο τη γερμανου.. >την εθαψε τελειως..
![]()
![]()
Μηπως τη βαλει τωρα που αναλαμβανει ο κοντομηνας σε δικη της εκπομπη, γιατι τη βλεπω να χαραμιζεται με το σουργελο τη γερμανου.. >την εθαψε τελειως..
![]()
![]()
η Έλενα για να πάρει εκπομπή γ την ιδια κοπελα λεμε???Σιγά μην την άφηνε να πάρει ανάσα.
Ειναι ομορφότερη, μικρότερη (πολύ βασικό),ναζιάρα και τσαχπίνα.
Πάλι καλά που την άφησε και να ζήσει![]()
ειναι ψηλη ρε λουκ αυτη?γιατι εγω για 1.70 την εχω και ανγ την ιδια κοπελα λεμε???
την ψηλη ξανθια με το υπεροχο κορμι κ προσωπο αλλα πιο κρυα κ απο τον μπαρμπα σταθη??????????????
Nαι. >γ την ιδια κοπελα λεμε???
την ψηλη ξανθια με το υπεροχο κορμι κ προσωπο αλλα πιο κρυα κ απο τον μπαρμπα σταθη??????????????
γ την ιδια κοπελα λεμε???

γυρω στο 1.72 και γω αλλα θεωρω οτι γ ελλαδα ειναι μια νορμαλ ψηλη κοπελα.ειναι ψηλη ρε λουκ αυτη?γιατι εγω για 1.70 την εχω και αν

γυρω στο 1.72 και γω αλλα θεωρω οτι γ ελλαδα ειναι μια νορμαλ ψηλη κοπελα.
αλλα με οοολα τα αλλα που εχει ποιος το χεζει το υψος??![]()

όλο και κάτι θα πάρειη Έλενα για να πάρει εκπομπή
![]()
που κολλαει αυτο???σε λίγο θα μας πείς ότι είσαι πιο ωραία από την Έλενα!![]()
![]()
![]()
Αυτα ειναι κλασσικά εικονογραφημένα ρε. Ετσι θα την αφησει ο αθρωπος..? ακοινωνιτη..?![]()

εχεις δικιο μου.σε ολα μου τα ποστ φαινεται αυτο...στη ζήλεια σου!![]()
![]()
![]()
Τί να ζηλέψει ρε από αυτήν,επειδή είναι ωραία;;;στη ζήλεια σου!![]()
![]()
![]()
εχεις δικιο μου.σε ολα μου τα ποστ φαινεται αυτο...

ειναι ψηλη ρε λουκ αυτη?γιατι εγω για 1.70 την εχω και αν
στη ζήλεια σου!![]()
![]()
![]()