Anemodoura
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 49.646
- Πόντοι
- 10.131
Δωσε τίποτα ρε τυπε να μάθουμε και εμείςξερω πολλα , περιεργο κορίτσι παντως
Δωσε τίποτα ρε τυπε να μάθουμε και εμείςξερω πολλα , περιεργο κορίτσι παντως
πριν καποιες μερες εμφανιστηκε στην παρέα μας , την εφερε μια γνωστη μου ως φίλη της.Δωσε τίποτα ρε τυπε να μάθουμε και εμείς![]()
Μπορει να σου πει,αλλα μετα πρεπει να παρεις το μυστικο μαζι σουΔωσε τίποτα ρε τυπε να μάθουμε και εμείς![]()

Αρα καλα εγραψα ποιο πισω οτι βρεθηκε εκτος τηλεορασης λογω του οτι δεν εκανε υποχωρήσεις σε επαγγελματικο και σε προσωπικο επίπεδο.πριν καποιες μερες εμφανιστηκε στην παρέα μας , την εφερε μια γνωστη μου ως φίλη της.
μιλησαμε λιγο , χαζη δεν ειναι , ουτε να την κανει θελει.
τα βιντεακια που ανεβηκαν δεν ειχαν καμία σχέση για το οτι δεν ειναι στην τιβι
ασυμφωνίες και πολλα άλλα παιχτηκαν , αυτοι ειναι οι λογοι , και γενικα δεν υποχωρει σε αυτα που πιστευει για να εχει μια θεση στην τηλεόραση.
Μην ξεχνατε οτι αυτη ηταν και με τον Περι καποια στιγμη στο ΄ραδιο , και εκει επαιξε τσαμπουκας
anyway σωστα επιχειρηματα ειχε , και φανηκε ισορροπημένη στην κουβέντα μας.
Εγω κλεινω στην αποψη οτι γεννηθηκε με λαθος κορμι , αλλα δεν μπορει να κανει και αλλιως τωρα
Κοινως φερεφωνοΑρα καλα εγραψα ποιο πισω οτι βρεθηκε εκτος τηλεορασης λογω του οτι δεν εκανε υποχωρήσεις σε επαγγελματικο και σε προσωπικο επίπεδο.
Σε αυτη την δουλεια πρεπει να ξερεις να ελίσσεσαι και οχι να εισαι μπετόν αρμε.
Μια σημείωση :Αρα καλα εγραψα ποιο πισω οτι βρεθηκε εκτος τηλεορασης λογω του οτι δεν εκανε υποχωρήσεις σε επαγγελματικο και σε προσωπικο επίπεδο.
Σε αυτη την δουλεια πρεπει να ξερεις να ελίσσεσαι και οχι να εισαι μπετόν αρμε.
Εχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Γερμανια, εχει πάρει γερμανική παιδεία και για αυτο ηθελε να πληρώσει το μερίδιο της εστω και αν ηταν ασήμαντο το ποσο.Μια σημείωση :
ηταν η μονη αναμεσα σε πολλες που προσφερθηκε να πληρωσει το μερίδιο της εστω , και επέμενε , και τελικά πληρωσε παρόλο που ηταν γελοίο το ποσό της στο γενικό λογαριασμο
πριν καποιες μερες εμφανιστηκε στην παρέα μας , την εφερε μια γνωστη μου ως φίλη της.
μιλησαμε λιγο , χαζη δεν ειναι , ουτε να την κανει θελει.
τα βιντεακια που ανεβηκαν δεν ειχαν καμία σχέση για το οτι δεν ειναι στην τιβι
ασυμφωνίες και πολλα άλλα παιχτηκαν , αυτοι ειναι οι λογοι , και γενικα δεν υποχωρει σε αυτα που πιστευει για να εχει μια θεση στην τηλεόραση.
Μην ξεχνατε οτι αυτη ηταν και με τον Περι καποια στιγμη στο ΄ραδιο , και εκει επαιξε τσαμπουκας
anyway σωστα επιχειρηματα ειχε , και φανηκε ισορροπημένη στην κουβέντα μας.
Εγω κλεινω στην αποψη οτι γεννηθηκε με λαθος κορμι , αλλα δεν μπορει να κανει και αλλιως τωρα
Δεν ρώτησα , πάντως ήρθε μόνη της..Γκόμενο έχει;
Είναι με ένα φαλακρό τύπο, τους έχουν βγάλει φωτό αρκετές φορές.Γκόμενο έχει;
Είναι με ένα φαλακρό τύπο, τους έχουν βγάλει φωτό αρκετές φορές.