Νέα

Έλενα Παπαρίζου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 974K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Σας καυλώνει η Παπαρίζου

• Ναι

Ψήφοι: 918 81,8%
  • Όχι

Ψήφοι: 204 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.122

satov1

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
22.394
Πόντοι
5.956
Πολύ πόζα η Ελενα εδώ.:bigdick::bigdick::bigdick:
01003.jpg

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
7.406
Πόντοι
1.056
Απο τα πιο δυνατά καβλοτούμπανα του ελληνικού πενταγράμμου...ειδικά οταν έβαλε και βύζους (το μονο που της έλειπε) απογειώθηκε κι αυτη...και οι πουτσες μας στο ταβάνι!!!Αν ισχυει οτι το δουλευει και το πλακομούνι... είναι για άδειασμα ολου του χυσοφορτιου μας πανω της...μέχρι να στερέψουμε!!!

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
49.620
Πόντοι
10.131
Απο τα πιο δυνατά καβλοτούμπανα του ελληνικού πενταγράμμου...ειδικά οταν έβαλε και βύζους (το μονο που της έλειπε) απογειώθηκε κι αυτη...και οι πουτσες μας στο ταβάνι!!!Αν ισχυει οτι το δουλευει και το πλακομούνι... είναι για άδειασμα ολου του χυσοφορτιου μας πανω της...μέχρι να στερέψουμε!!!
Αυτο για το πλακομουνι πρωτη φορα το ακουω!

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
7.406
Πόντοι
1.056
Αυτο για το πλακομουνι πρωτη φορα το ακουω!
περηφάνια στ αυτια ειναι αυτο ρε συμπαιχτη???Τι φάση???Χροοονια τωρα κυκλοφορει η φήμη...κατι χειροπιαστο βεβαια δεν εχω μαθει για καποια ....αλλα παιζει εντονα!!!

Εγγρ.
30 Απρ 2023
Like
3.795
Πόντοι
441
περηφάνια στ αυτια ειναι αυτο ρε συμπαιχτη???Τι φάση???Χροοονια τωρα κυκλοφορει η φήμη...κατι χειροπιαστο βεβαια δεν εχω μαθει για καποια ....αλλα παιζει εντονα!!!
Η πιο συνηθισμένη φήμη με την Ελενάρα είναι ότι είχε μία ιδιαίτερη προτίμηση να προσλαμβάνει μαύρους χορευτές...πέρναγε καλά στις περιοδείες μάλλον

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
7.406
Πόντοι
1.056
Η πιο συνηθισμένη φήμη με την Ελενάρα είναι ότι είχε μία ιδιαίτερη προτίμηση να προσλαμβάνει μαύρους χορευτές...πέρναγε καλά στις περιοδείες μάλλον
Απ ολα έχει ο μπαξές της....οταν χώρισε απο τον Τονυ Μαυρίδη το '11 αν θυμαμαι ορθώς ειχε φύγει απο το μαγαζί που τραγούδαγε τέρμα σουρωμένη με παρέα γυναικών και κάτι μπινέδες φίλους της φωνάζωντας "αποψε θέλω να γαμηθώ όπως δεν γαμήθηκα ποτέ απο τον Μαυρίδη"....καταλαβαίνεις...την αμέσως επόμενη χρονιά ειχε πάει πελάτισσα στην Θεοδωρίδου,ανέβηκε πιστα να πει τα δικά της και της φωνάζει "Νατάσσα εισαι πολύ μουνάρα κοπέλα μου"...ξανακαταλαβαίνεις...ασπρα,κόκκινα,κίτρινα,μπλέ..ολα τα γαμάω και γουστάρω καλέ!!!!!

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
31.167
Πόντοι
7.046
Αυτή η πληροφορία πρέπει να αναλυθεί περαιτέρω στο ειδικό νήμα "γουστάρουν οι Ελλεηνίδες να μαμιούνται με μαύρους".

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.761
Πόντοι
16.235
Απ ολα έχει ο μπαξές της....οταν χώρισε απο τον Τονυ Μαυρίδη το '11 αν θυμαμαι ορθώς ειχε φύγει απο το μαγαζί που τραγούδαγε τέρμα σουρωμένη με παρέα γυναικών και κάτι μπινέδες φίλους της φωνάζωντας "αποψε θέλω να γαμηθώ όπως δεν γαμήθηκα ποτέ απο τον Μαυρίδη"....καταλαβαίνεις...την αμέσως επόμενη χρονιά ειχε πάει πελάτισσα στην Θεοδωρίδου,ανέβηκε πιστα να πει τα δικά της και της φωνάζει "Νατάσσα εισαι πολύ μουνάρα κοπέλα μου"...ξανακαταλαβαίνεις...ασπρα,κόκκινα,κίτρινα,μπλέ..ολα τα γαμάω και γουστάρω καλέ!!!!!
Πάντως δεν έχει ακουστεί τίποτα για χουφτωματα με κοπέλες κτλ...εκτός αν υπάρχουν στοιχεία κάπου σε κάποιο συρτάρι μέλους.

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
7.406
Πόντοι
1.056
Πάντως δεν έχει ακουστεί τίποτα για χουφτωματα με κοπέλες κτλ...εκτός αν υπάρχουν στοιχεία κάπου σε κάποιο συρτάρι μέλους.
Προσεχε ανεκαθεν την δημοσια εικονα της και περαν αυτων των...ολισθηματων της στιγμης που ανεφερα δεν εδινε ποτε λαβες για ενασχοληση με τα προσωπικα της...δεν ξερουμε καν μετα τον Μαυριδη ποιος την καρφωνε η με ποια επαιξαν "ψαλιδακια"....αξιοπρεπεστατη και φωναρα...και τουμπανομουνο απο τα εκλεκτα!!!!

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.761
Πόντοι
16.235
Προσεχε ανεκαθεν την δημοσια εικονα της και περαν αυτων των...ολισθηματων της στιγμης που ανεφερα δεν εδινε ποτε λαβες για ενασχοληση με τα προσωπικα της...δεν ξερουμε καν μετα τον Μαυριδη ποιος την καρφωνε η με ποια επαιξαν "ψαλιδακια"....αξιοπρεπεστατη και φωναρα...και τουμπανομουνο απο τα εκλεκτα!!!!
Σαφώς υπερεκτιμημένη ως γκόμενα.

• Like
Αντιδράσεις: satov1

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.761
Πόντοι
16.235
  • Like
Αντιδράσεις: satov1

Trifonbakatsoulias

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιαν 2022
Κριτικές
44
Like
16.515
Πόντοι
5.896
Εγγρ.
30 Απρ 2023
Like
3.795
Πόντοι
441
Φίλε για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω τόσα πολλά, απλά ότι υπάρχουν πολλές φήμες και για την προτίμηση της σε μαύρους χορευτές και γενικά ότι ξεσκίζεται στο σεξ. Είχε πει και η ίδια κάποια στιγμή ότι έχει κάνει σεξ σε καμαρίνι εξάλλου. Φαίνεσαι πιο ενημερωμένος πάντως, αν ξέρεις πιο συγκεκριμένα περιστατικά μοιράσου τα μαζί μας, γιατί και εγώ ψάχνω πολύ για την Ελενάρα

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
7.406
Πόντοι
1.056
Φίλε για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω τόσα πολλά, απλά ότι υπάρχουν πολλές φήμες και για την προτίμηση της σε μαύρους χορευτές και γενικά ότι ξεσκίζεται στο σεξ. Είχε πει και η ίδια κάποια στιγμή ότι έχει κάνει σεξ σε καμαρίνι εξάλλου. Φαίνεσαι πιο ενημερωμένος πάντως, αν ξέρεις πιο συγκεκριμένα περιστατικά μοιράσου τα μαζί μας, γιατί και εγώ ψάχνω πολύ για την Ελενάρα
Δεν με εκπλήσσει το πηδημα στα καμαρίνια...οτι πιο σύνηθες στα μαγαζια της νύχτας ,ποια δεν το έχει κανει δηλαδή???Απο τα πολύ προβλεπέ...οτι ξέρω για την αρχοντομουνάρα της το κατέθεσα ήδη ,δεν γνωρίζω παραπέρα....περιμένω να 50ρήσει κι αυτη να βλέπει την μπογια της να περνάει να ξεσαλώσει δημοσια με κανα γεροντότεκνο που ψοφάει για δημοσιότητα οπως η Βανδη με τον Μπιμπίκη...τον Μπιζ...Μπιτσ...αυτον τον λέτσο με το μόνιμο ντύσιμο κοράκι τεσπα...θα ξεδώσει κι αυτη που θα πάει...οσο πιο πολλά φυλάς μέσα σου για χρόνια...τοσο πιο έντονη θα είναι η αποσυμπίεση!!!!Θα πετάγονται μουνοχυματα δωθε κείθε λέμε!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom