Με την έλενα μας ενώνει μια μακρόχρονη φιλία, βασισμένη στις αρχές της αμοιβαιότητας, της κατανόησης και της πίστης στον άνθρωπο.
Ηταν ένα βροχερό πρωινό όταν την είδα πρώτη φορά στη σουηδία. Την ξεχώρισα αμέσως - φόραγε ένα λαχανί φωσφοριζέ αδιάβροχο. Την πλησίασα και της ανέφερα αμέσως την πίστη του τωρινού πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ στο Σουηδικό μοντέλο κάτι που πραγματικά την εντυπωσίασε.
Ε αυτό ήταν. Γίναμε φίλοι.
Χωρις να θέλω να περιαυτολογήσω - είμαι ο πιο σημαντικός άνδρας της ζωής της. Χαλαρά λέμε.
ΕΓΩ την έπεισα να γίνει τραγουδίστρια, ΕΓΩ την έφερα στη Γιουροβίζιον, ΕΓΩ κανόνισα το πρώτο της συμβόλαιο, ΕΓΩ της έφτιαχνα χαμέμιλο όταν ήταν κρυωμένη (κάνει πολύ κρύο στη Σουηδία).
Ελενα σε βλέπω μόνο σα φίλη. Ξέρω οτι πάντα με ήθελες για το κορμί μου αλλα δε μπορούσα να απατήσω τη μνηστή μου που είναι απο μεγάλη παλαιά οικογένεια ενός ορεινού χωριού του νομου καρδίτσας και έχει 248 πρόβατα και απο επιδοτήσεις και μόνο βγάζει ένα σωρό φράγκα και δε με πειράζει που δεν έχει πάει σχολείο και μουγκρίζει αντι να μιλάει αλλα ούτε που έχει φαβορίτα πιο μεγάλη απο τη δική μου ή είναι λίγο καμπούρα γιατί εγω θα την παντρευτώ γιατί πιστεύω στην αγάπη και οτι ο καθένας τελικά βρίσκει αυτό που του αξίζει και η προβατινά που γουστάρω μάλλον με γουστάρει κι αυτή.