Διαγραμμένο μέλος 49167
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 50.707
- Πόντοι
- 24.385

... έχω νά δω άνθρωπο 25 ημέρες.

να μου λαλεις κουμπαρεανεξάρτητα,τις φωνητικές σου δυνατότητες,εγώ πάντα κοιτούσα τον 'εσωτερικό',των γυναικών....οπότε...
.....δεν βγάζουμε κανένα μπλουζάκι...

κανα κωλο ξεβρακωτο και κανα νινι![]()

...το μόνο που βλέπω καθημερινά ειναι τα δύο μου κορίτσια 65 & 67 ταυτόχρονα...κανα κωλο ξεβρακωτο και κανα νινι![]()
![]()
ποσο καιρο θα κανουμε να δουμε
αρχοντα
![]()
![]()
![]()
Η κυβέρνηση θα στηρίξει το ελληνικο πορνό.ETSI![]()
ωρα και καιρο που βρηκες να γινεις και εσυ πορνοσταρ :-
![]()
![]()
![]()
ελενα δεν σε ξερω και δε σε εχω γνωρισει ποτε αλλα σημερα ειδα ολοκληρη τη συνεντεθξη σου και απλα σου λεω σσ σε λεω οπως λεμε εδω πανα ενα μεγαλο μπραβο για την ποιοτητ βσει συνεντεξης που εχεις --φαινεσαι καλλιεργημενο ατομα και τιμας το χωροΣε ευχαριστω πολυ καλε μου (γιαβρι μου)ελενα δεν σε ξερω και δε σε εχω γνωρισει ποτε αλλα σημερα ειδα ολοκληρη τη συνεντεθξη σου και απλα σου λεω σσ σε λεω οπως λεμε εδω πανα ενα μεγαλο μπραβο για την ποιοτητ βσει συνεντεξης που εχεις --φαινεσαι καλλιεργημενο ατομα και τιμας το χωρο

χα χα εε οχι και γιαβρι αφου ειμαστε σειρες απο οσο καταλαβαΣε ευχαριστω πολυ καλε μου (γιαβρι μου)![]()
![]()
![]()
Θα μεινει ομως επιτιμο μελος. ΕΜ.Μετά τον κοροναιό νομίζω η Έλενα θα αποστρατευτεί,
Θα ειναι Έλενα ε.α
Εγώ της είχα πει και παλιά να γράψει ένα βιβλίο με τις εμπειρίες της αλλά νομίζω δεν ..Θα μεινει ομως επιτιμο μελος. ΕΜ.
ολοι γινατε ταλεντα εδω μεσα ;) ο ενας πορνοσταρΕγώ της είχα πει και παλιά να γράψει ένα βιβλίο με τις εμπειρίες της αλλά νομίζω δεν ..
Είχα βρεί και τον τίτλο
´ Έλληνες
Γιατί είναι τόσο λιγουρηδες ? ´

Καθένας κρύβει ένα ταλέντο μέσα του. Απλά μερικοί κ μερικές, έτρωγαν πολύ ξύλο από την μάνα τους μικροίολοι γινατε ταλεντα εδω μεσα ;) ο ενας πορνοσταρο αλλος συγγραφεας
αλλος ποιητης ;) τελικα το bou ειναι εδω
η το ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ
![]()
![]()
και δεν το εξωτερικευσαν. όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδοςΚαθένας κρύβει ένα ταλέντο μέσα του. Απλά μερικοί κ μερικές, έτρωγαν πολύ ξύλο από την μάνα τους μικροίκαι δεν το εξωτερικευσαν.
![]()