kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42.185
- Πόντοι
- 6.256
Ελενα. Που εισαι βρε έλενα
Εδώ γύρω περιφέρομαι κ εγώ (Όχι ασκοπως βεβαια)...Ελενα. Που εισαι βρε έλενα
έβλεπα αυτήν
https://[URL unfurl="true"]www.thestival.gr/media/k2/items/cache/47ddc7cf73d4eb835dac76eeca5e04e1_XL.jpg[/img[/URL]]
και μου θύμισε αντίγραφο της κ.Χατζή
[/quote] Μμμμμ... Δεν μπορώ να πω ότι έχεις άδικο.
Ποια είναι η κοπελιά?
Aναγνωστοπουλου τυπε,Ακριβοπουλου ηταν μια άλλη αλαφροισκιωτη :S :S :SΔώρα Ακριβοπουλου,
Θα λεει ειδησεις στο μεγκα κεντρικο δελτίο,
Ήταν στην ερτ πριν.
Νομίζω μ αρέσει καλύτερα.
Δώρα Αναγνωστοπούλου
Θα λεει ειδησεις στο μεγκα κεντρικο δελτίο,
Ήταν στην ερτ πριν.
Νομίζω μ αρέσει καλύτερα.
Σωστός. Πες ταΌλα στη ζωή κάνουν το κύκλο τους και καλό είναι να αλλάζουμε και να δοκιμάζουμε νέα πράγματα στη ζωή μας οποία και αν είναι αυτά φιλιά
Εκτός από τη Γη που είναι επίπεδηΌλα στη ζωή κάνουν το κύκλο τους και καλό είναι να αλλάζουμε και να δοκιμάζουμε νέα πράγματα στη ζωή μας οποία και αν είναι αυτά φιλιά
αφού θα έχει σαιτ δε την εχασεςΠάει, τη χάσαμε την έλενα,
Και τώρα?
Τώρα το χάος η λύπη κ σπαραγμος θα φωλιασει στις ψυχές μας.Πάει, τη χάσαμε την έλενα,
Και τώρα?
Ήθελες να πεις να παίξω το πουλάκι μου αλλα λαστ μινιτ το σωσες.Τώρα το χάος η λύπη κ σπαραγμος θα φωλιασει στις ψυχές μας.
Βρε αντε έβγα έξω στην φυση να πάρεις οξυγόνο και να παίξεις με τα πουλακια..... Να πιεις κ καμμία μπύρα![]()
![]()
πουλάκια γράφεις, παλούκια διάβασαΤώρα το χάος η λύπη κ σπαραγμος θα φωλιασει στις ψυχές μας.
Βρε αντε έβγα έξω στην φυση να πάρεις οξυγόνο και να παίξεις με τα πουλακια..... Να πιεις κ καμμία μπύρα![]()
![]()
Ήθελες να πεις να παίξω το πουλάκι μου αλλα λαστ μινιτ το σωσες.