Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ειναι ανεπιδεκτος μαθησεως :- Τι να τον κανω ? εχω δοκιμασει ολες τις μεθοδους . Μεχρι και αυτα τα ξωβυζα που φοραει του εκρυψαΣεμνά εσύ,
Με σεμνότητα και ταπεινότητα.
Δε στο μαθε κανείς αυτό?
Πες του καλέ κυρία

Δε γίνεται να χαλάσω την εικόνα μου*
*είναι μια πολύ καλή δικαιολογία όταν με ρωτάει η άλλη για το 4,5ποντο, "από το κρύο" της λέω.![]()
Κρύο καιρός για δύο ή και τρίο ;)Πως πάτε από κρύο? Καλό απόγευμα Κυριακής
δε μπορώ εγώ μου χει γίνει ένας πόντος από το κρύο το γαριδάκι από τα λοτο μοιάζει καυλωμενο μπροστά στο δικό μουΚρύο καιρός για δύο ή και τρίο ;)
παναγο ενας ροκο σιφρεντι σαν εσενα πρεπει να δηλωνει παντα ετοιμοςδε μπορώ εγώ μου χει γίνει ένας πόντος από το κρύο το γαριδάκι από τα λοτο μοιάζει καυλωμενο μπροστά στο δικό μου

Τα αρσενικά του μπουδε μπορώ εγώ μου χει γίνει ένας πόντος από το κρύο το γαριδάκι από τα λοτο μοιάζει καυλωμενο μπροστά στο δικό μου
ναι ο Ιταλός επιβήτορας και ο Καλαματιανός επιβήτορας χάχα. Το μόνο που δηλώνω τώρα έτοιμος είναι να πιω τσάι και να φάω καμία σούπα κατά προτίμηση κοτοσουπαπαναγο ενας ροκο σιφρεντι σαν εσενα πρεπει να δηλωνει παντα ετοιμος![]()
Τι κώλο πια,Καλημερα σε ολο το topic, προτελευταια μερα του χρονου και εχω μια απορια![]()
Κωλο Χατζη ποσο καιρο εχουμε να δουμε?![]()
Τι κώλο πια,
Αφου η κυρια δινει συνεντευξεις στην τιβι
Λιγο μπουτακι στο σταυροποδι της πολυθρονας του στούντιο και αν.
Ζούμε ένα δράμα.
Χιονιζει κι ολας , δρομοι κλεινουν, νταλικες διπλωνουν . Αστα βραστα :S :S
Ριχτο στις μπυρες (χαινεκενε !!! , δεν σ αρεσουν οι αμστελες ΑΦΟΥ) να ξεχασεις τον πονο... Εδω ειμαι ...επίσης πως βρίσκουμε Έλενα αυτό το καιρό ξέρουμε?
Δεν πιστευω να κοβεις και λαιμα με χατζαρες ?? Εδω ειμαι ...
Απλα οπως εγραψα πριν λιγο καιρο, θα απεχω λιγο απο το νημα ).... λογω εργασιων ποικιλων
Καλησπερα ταλιμπανακο...Δεν πιστευω να κοβεις και λαιμα με χατζαρες ??
![]()
![]()

σκέπασε την εσύ. Το νου σου...Ρε γυναίκα θα έρθεις για ύπνο επιτέλους;![]()
![]()
![]()
![]()