barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 29.446
- Πόντοι
- 5.506
Σους ....![]()
![]()
Kαι εγω για ευχαριστω τι .... ??? ΑΙΣΧΟΣ ΜΟΥΞεβρακώθηκα για να σου κάνω τέτοιο ποδαρικό. :S :S :S
Εεε κατι ξερεις απ εξω απ εξω..Και να ήξερα δεν θα το έλεγα, σκέψου τώρα που δεν ξέρω κιόλας![]()
Εεε κατι ξερεις απ εξω απ εξω..
Σε ευχαριστω anyway :-* :-* :-* :-*
Φταίω εγώ να τα ξεράσω όλα τώρα? Ακούς εκεί απ εξω απ εξω
Φταίω εγώ να τα ξεράσω όλα τώρα? Ακούς εκεί απ εξω απ εξω

η πορνοσταρ είπε το μικρό λαϊκό παιδί της διπλανής πόρτας πορνοσταρ αχ τι χαρα ειναι αυτήΝα τα ελεμε κι αυτα![]()
![]()
. Γκαυλωσα που λένε και στο χωριό μου. Εγώ θα καταθέσω δέκα χιλιάρικα για το σαιτ αμ πως 
Καλημέρα, στέλνεις πμ στην ίδια αφού πρώτα γράψεις 10 posts σε διάφορες σελίδες ή στο στέλνει η ίδια και σε γλιτώνει από τον κόπο ;)Καλησπερα.. πως μπορω να βρω το τηλεφωνο της??? ειμαι νεος εδω μεσα και δυσκολευομαι.. ευχαριστω
3 χρονια νεοςΚαλησπερα.. πως μπορω να βρω το τηλεφωνο της??? ειμαι νεος εδω μεσα και δυσκολευομαι.. ευχαριστω

Ντόριαν Γκρέι....3 χρονια νεοςπως το καταφερνεις αυτο
![]()
![]()
![]()
Υποχρεωτικά πρέπει τα ποστ να ναι στις τραβελοκωλοτρυπίδες στου ποδολάγνου στις νεες αφιξεις τρανς και στου πανάγου7αφού πρώτα γράψεις 10 posts σε διάφορες σελίδες
Με αυτή ακριβώς τη σειρά ή μπορεί να επιλέξει;Υποχρεωτικά πρέπει τα ποστ να ναι στις τραβελοκωλοτρυπίδες στου ποδολάγνου στις νεες αφιξεις τρανς και στου πανάγου7
Και μετα η έλενα θ απαντήσει
Καλό ξεκίνημα στο σαιτ και καλές γιορτές Ελενά μου!!
Δεν εχει σημασία, αρκεί να δοκιμαστεί στα σκληράΜε αυτή ακριβώς τη σειρά ή μπορεί να επιλέξει;
Μόνο εγώ δεν κατάλαβα τι θα αφορά το σαιτΚαλό ξεκίνημα στο σαιτ και καλές γιορτές Ελενά μου!!
Θα σου πω σε 47 ημέρες, 23 ώρες, 32 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα
Ισα ρε!
Εμενα να ρωτησει...θα του το πω κάποιες ωρες νωριτερα απο σενα ... και μετα σε ...ενημερωνει κι εσενα!
Ακριβως σε: (δες φωτο)

Παντως δεν θα εχει σχεση με ΠΟΡΝΑΙσα ρε!
Εμενα να ρωτησει...θα του το πω κάποιες ωρες νωριτερα απο σενα ... και μετα σε ...ενημερωνει κι εσενα!
Ακριβως σε: (δες φωτο)
.... και τα συναφη