barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 29.447
- Πόντοι
- 5.506
έχω ακούσει ότι είναι καλή εγώ προτιμώ αγκαλιά και φιλάκια είμαι παιδάκι μικρό ακόμα λαού λαού όλα...
Είσαι μουλωχτός εσύ.

έχω ακούσει ότι είναι καλή εγώ προτιμώ αγκαλιά και φιλάκια είμαι παιδάκι μικρό ακόμα λαού λαού όλα...

άμα κάνετε σεξ φωνάξτε με να σας κρατάω το φανάρι...Είσαι μουλωχτός εσύ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
άμα κάνετε σεξ φωνάξτε με να σας κρατάω το φανάρι...
Θα προτιμούσες δηλαδή να μ άρεσαν τα μαστίγια και οι χειροπέδεςΕιπαμε να εχεις και εσυ σαν μεσος ελληνας πολιτης τις ανωμαλιες σουΑλλα αυτο, το να την βρισκεις, που καθαριζω ελιες με ξεπερναει
![]()
![]()
Βολευόμαστε μες στην κρίσηΈχουν πέσει περικοπές στις φωτός και ο κόσμος την βρίσκει και με ελιές (ειδικά θρούμπες) και με πορτοκάλια και με οτι βρεθεί!![]()
Έχουν πέσει περικοπές στις φωτός και ο κόσμος την βρίσκει και με ελιές (ειδικά θρούμπες) και με πορτοκάλια και με οτι βρεθεί!![]()

Kαλως ηρθες στην παρεα μας Θα προτιμούσες δηλαδή να μ άρεσαν τα μαστίγια και οι χειροπέδεςΒολευόμαστε μες στην κρίση

Εννοειται οτι εχεις προτεραιοτητα ... Παλιος ΑΦΟΥ ΕΠΕΙΔΙΣ κλπ κλπΤύπε, μην το πάρεις στραβά αλλά επειδή εγώ θέλω να τηνε πηδήσω μάλλον θα έχω προτεραιότητα.![]()

σιγά μη σε πει.εγω θα στηρίξω πάντως φουλ Έλενα και στα μελλοντικά της σχέδια. Και γυναικεία εσώρουχα άμα λάχει στριγκακια σουτιέν άμα βγάζει με την υπογραφή της θα αγοράσω κάμποσα να τα κάνω δώρο!!!!Για πες κάνα νέο , μια οικογένεια είμαστε,
Τι νέο επαγγελματικό ξεκινάς?
άσε εγώ θα μείνω τελευταίος να σε πάρω αγκαλιά και φιλί μάγουλο επειδή είμαι ανώμαλοςΕννοειται οτι εχεις προτεραιοτητα ... Παλιος ΑΦΟΥ ΕΠΕΙΔΙΣ κλπ κλπ![]()
It s a little bit complicated, που να σε λεω τωραΓια πες κάνα νέο , μια οικογένεια είμαστε,
Τι νέο επαγγελματικό ξεκινάς?
Ε καλά, εσύ θα πας κα με δαχτυλίδι αρραβώνων.άσε εγώ θα μείνω τελευταίος να σε πάρω αγκαλιά και φιλί μάγουλο επειδή είμαι ανώμαλος
σίγουρα θα είναι κάτι το όμορφο και έξυπνο πάντως!!!It s a little bit complicated, που να σε λεω τωραΟταν ερθει η ωρα θα με πεις την γνωμη σου οπως κ ολοι σας ;) μια παρεα ΑΦΟΥ ;)
και καριολης μερικές φορές don't forget itΕ καλά, εσύ θα πας κα με δαχτυλίδι αρραβώνων.
Τοοοοόσο αγαπούλης
Και περιπλεον μην σε πω ;)Ε καλά, εσύ θα πας κα με δαχτυλίδι αρραβώνων.
Τοοοοόσο αγαπούλης
Ναι κι αυτο . Μην ξεχναμε το κυριοτεροκαι καριολης μερικές φορές don't forget it

Απορώ πώς τα συνδυάζεις. Συνυπάρχουν ή υπερισχύει μία το ένα και μία το άλλο;και καριολης μερικές φορές don't forget it
δαχτυλίδι μαζί με φυσικό χυμό πορτοκάλι και ταπερ με φρέσκα φρούτα μαζί με ένα βαζάκι ελιές. Φονικός συνδιασμος για να πέσει η κυρία!!!Και περιπλεον μην σε πω ;)
Παιδί της αννίτας είναι, τα καταφέρνειΑπορώ πώς τα συνδυάζεις. Συνυπάρχουν ή υπερισχύει μία το ένα και μία το άλλο;
Σε μια διαρκη συγκρουση ειναι . Ομως ολο αυτο (αν δεν υπερισχυσει το ενα η το αλλο ) οδηγει στο χαιδαρι λιγο πιο κατωΑπορώ πώς τα συνδυάζεις. Συνυπάρχουν ή υπερισχύει μία το ένα και μία το άλλο;